Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

LA MULȚI ANI, FERMIERULE ROMÂN!

Publicat: 31 decembrie 2017 - 18:48
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

AGROINFO DOREȘTE TUTUROR CITITORILOR SĂI UN AN NOU CU MULTE REALIZĂRI ȘI CU SĂNĂTATE DEPLINĂ! S-a mai scurs un an din istoria noastră împreună. Un an în care ne-am fost alături. Cu realizări, cu necazuri, cu reușite, cu poticneli. Important este că am fost umăr la umăr, să opintim împreună căruța.

Ce ne așteaptă în 2018? Multă speranță, multă nădejde în mai bine, încrederea că lucrurile pot fi mișcate doar de oameni și prin oameni, că nu putem să stăm pasivi, că trebuie să ne implicăm activ cu toții.

Cert este că noi, echipa AGROINFO, vom fi în slujba voastră mereu. Așa cum am fost și până acum. Nu vom renunța la misiunea noastră de a informa corect, de a deschide cărări pentru voi, de a descifra legile acolo unde sunt stufoase, de a traduce pentru voi bâlbăielile autorităților statului, de a milita pentru cauzele care să vă schimbe soarta vitregă de agricultori într-una mai bună, de a critica deciziile factorilor politici, de a ține mereu atenția trează la nevoile, la necazurile voastre.coperta-2018_b

Anul 2017 devine o amintire, e îngropat, e dus, nimic nu mai poate fi schimbat. Începem anul 2018 cu îndrăzneala că viitorul poate fi modelat după voia și strădania noastră.

ECHIPA AGROINFO VĂ MULȚUMEȘTE PENTRU FIDELITATE ȘI VĂ DOREȘTE DIN INIMĂ: LA MULȚI ANI! 2018 SĂ-L ÎNTREACĂ ÎN REUȘITE PE 2017!

LA MULȚI ANI, FERMIERI! LA MULȚI ANI, ROMÂNI!

BINE AI VENIT, 2018!


Vizualizat: 1141 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Vacile superproductive, dovada progresului genetic!

Cine şi-a făcut anul acesta timp pentru a vizita INDAGRA, expoziţia naţională de agriculută, a putut admira la standul Asociaţiei HolsteinRo câteva dintre cele mai performante vaci de lapte din România. Printre acestea, un exemplar aparţinând societăţii Panifcom Iaşi, administrată de Liviu Bălănici, care a încheiat cea de a doua lactaţie cu o producţie de 13.636 de litri, iar în primele 128 de zile din lactaţia a treia a ajuns la 6.800 de litri.

Claas Cemos Auto Threshing – Medalie de aur la Agritechnica 2017 StalkBuster - Kemper şi John Deere - Medalie de aur Agritechnica 2017 Francisc Mozer vrea 2 lei pe litrul de lapte

Bancul zilei

În deşert...

În deşert...
Doi nebuni mergeau prin deşert,unul cară în spate un butoi şi celălalt cară o uşă de maşină. Detalii