Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

LA MULȚI ANI, DRAGII NOȘTRI!

Publicat: 31 decembrie 2018 - 16:13
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

UN NOU AN! Ultimele zvâcniri din 2018, ultimele ore, ultimele minute, ultimele secunde. Un an nou vine cu nerăbdare, cu mai multe speranțe, cu mai multă încredere. Dragii noștri, vrem să vă fim alături și în noul an. În necazuri, probleme, în bucurii și reușite, așa cum ne cunoașteți deja.

Pentru unii dintre voi, 2018 a fost un an bun, pentru alții, dimpotrivă, un an cu multe poticneli, cu așteptări și dezamăgiri, cu probleme. Echipa AGROINFO își dorește, pentru voi toți, un an cu mai multă bucurie, speranță, cu mai multe realizări decât 2018. Un an care să vă aducă un trai împlinit, nu doar subvențiile agricole care vi se cuvin și pe care, și acum, mulți dintre voi le așteaptă. Șanse multe de realizare, mai puține neplăceri și necazuri, dacă se poate chiar deloc, multe investiții, multă răbdare, un car de sănătate și multă putere de muncă.

Echipa AGROINFO vă stă alături. Unde există o problemă, este imposibil să nu găsim și o soluție, o rezolvare. Important este să nu ne resemnăm, să schimbăm ce merge rău sau scârțâie și să promovăm ce merge bine. 

LA MULȚI, MULȚI ANI ȘI MULTĂ SĂNĂTATE, DRAGII NOȘTRI FERMIERI! LA MULȚI ANI 2019!
 

Vizualizat: 757 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

Dronele devin o opţiune pentru agricultură

IQ Robotics, o companie românească cu sediul în Braşov, a adus la INDAGRA o dronă pentru aplicarea tratamentelor fito-sanitare, care a stârnit interesul multor fermieri. Drona este controlată prin calculator, de unde i se stabileşte harta şi misiunea, având o autonomie de zbor între 10 şi 15 minute, în funcţie de complexitatea operaţiunii şi condiţiile de lucru.

Reporter: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019

Bancul zilei

Purceluşul isteric...

Purceluşul isteric...
Purceluşul isteric se duce la un bar. Detalii