Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

ÎNCEPE INDAGRA! MINISTRUL AGRICULTURII, la DESCHIDEREA OFICIALĂ!

Publicat: 24 octombrie 2017 - 17:58
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

EVENIMENTUL ANULUI ÎN AGRICULTURĂ! Ministrul agriculturii, Petre Daea, va participa joi 26 octombrie 2017, la deschiderea oficială a INDAGRA 2017 - Târg internaţional de produse şi echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

Evenimentul este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comert și Industrie a României, sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României și se va desfășura în perioada 25-29 octombrie 2017 la Centrul Expoziţional ROMEXPO.

Deschiderea va avea loc în fața Pavilionului Central, ulterior, ministrul Petre Daea va face un tur al expozanţilor care vor prezenta cele mai noi utilaje agricole, tehnologii şi echipamente pentru irigaţii, sere şi solarii, seminţe, bulbi de flori, îngrăşăminte, bovine, ovine, cabaline şi păsări de rasă.

În cadrul expoziției, autoritățile aflate în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale vor realiza o serie de conferințe ce vor avea ca principale teme: stadiul implementării fondurilor europene și impactul accesării acestora în agricultura românească.

Astfel, în data de 26 octombrie 2017, ora 10:30, sala Mihai Eminescu, Autoritatea de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală va organiza în parteneriat cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură conferința ”PNDR 2014-2020 în sprijinul agriculturii şi dezvoltării rurale din România".

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme de interes pentru sectorul agricol și de dezvoltare rurală precum: sisteme de calitate europene și naționale, măsuri de prevenire a riscurilor în agricultură, plățile pe suprafață și impactul fondurilor europene. La conferință vor fi prezenți, pe lângă Directorul General al AM PNDR, doamna Florentina Tudor, Directorul General AFIR Adrian – Ionuț Chesnoiu și Directorul General APIA, Adrian Pintea.

Totodată, în data de 27.10.2017 începând cu ora 11:00, în sala Bălcescu din cadrul Romexpo, Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime va organiza conferința de promovare a POPAM 2014-2020.
În cadrul conferinței vor fi dezbătute subiecte precum: măsuri din cadrul POPAM - condițiile de accesare a acestora, principalele dificultăți întâmpinate în accesarea și/sau implementarea proiectelor precum și demersurile inițiate în vederea soluționării acestora.

Comunicat MADR

Vizualizat: 1458 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor

Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor

"LAND.TECHNIK für Profis 2020" - Tehnică agricolă pentru profesionişti - evenimentul anual organizat de DLG e.V. (Societatea Germană pentru Agricultură) şi Asociaţia inginerilor din Germania (VDI - Verein Deutscher Ingenieure) cu tema "Protecţia plantelor" s-a desfăşurat la sediul companiei Amazone Werke H. Dreyer GmbH & Co. KG, din Hasbergen-Gaste (Germania). Manifestarea a reunit, timp de două zile, aproape 300 de specialişti în domeniul construcţiilor de maşini agricole, fermieri şi studenţi şi au fost prezentate şi dezbătute noutăţile din domeniul tehnicilor de protecţie a plantelor.

Interviu cu conf. dr. ing. Ovidiu Ranta, Catedra de mecanizare - USAMV Cluj-Napoca.

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019 Ce trebuie să ştii înainte să începi un proiect horticol MASSEY FERGUSON 7722: Un tractor care lucrează în orice condiţii

Bancul zilei

Amendă...

Amendă...
Un poliţist opreşte un şofer pentru depăşirea vitezei: Detalii