Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

IATĂ PENTRU CE SCOATE APIA din BUZUNAR 8 MILIOANE de LEI!

Publicat: 27 august 2017 - 12:57
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

APIA SE ÎNNOIEȘTE! Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a atribuit companiei Renault Commercial Roumanie S.R.L un contract în valoare de 7,64 de milioane de lei, fără TVA, pentru achiziţia unui număr maxim de 128 de autovehicule noi ce vor fi distribuite celor 42 de centre judeţene, potrivit unui anunţ de atribuire publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Achiziţia a fost derulată în comun de către Asocierea dintre APIA, leader de asociere, cu cele 42 de centre judeţene ale Agenţiei.
Anunţul implica achiziţia celor 128 de autovehicule atât prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017-2019 - Programul RABLA, cât şi fără ajutorul acestui program.

"Acordul cadru prin care se va finaliza achiziţia va fi încheiat şi semnat din partea autorităţii contractante de către toţi membrii asocierii, iar contractele subsecvente care vor fi atribuite în baza acordului cadru vor fi încheiate şi semnate din partea autorităţii contractante separat de către fiecare membru al asocierii, pentru autovehiculele proprii pe care le va achiziţiona. Se estimează achiziţionarea a minimum 1 autovehicul şi maximum 3 autovehicule pentru fiecare membru al asocierii, conform anexei la caietul de sarcini", se menţionează în anunţ.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, pe baza preţului cel mai scăzut, şi intră sub incidenta acordului privind contractele de achiziţii publice.

Valoarea contractului estimată iniţial a fost de 8 milioane de lei, fără TVA. Autoritatea contractantă a primit o singură ofertă pentru acest contract, care a fost declarată admisibilă şi ulterior câştigătoare.

Sursa: Agerpres

Vizualizat: 3621 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA

De vorbă cu Ovidiu Ranta despre medalia de aur de la AGRITECHNICA.John Deere si Joskin au obtinut din partea juriului DLG (din care a facut parte si conf. dr. Ovidiu Ranta) singura medalie de aur pentru inovatie acordata la aceasta editie de Agritechnica, pentru proiectul comun eAutoPower cu sistemul inteligent e8WD - prima cutie de viteze electro-mecanica. Tehnologie care promite sa revolutioneze mediul de operare tractor-implement... #IPSO Agricultură #DLG Intermarketing #John Deere #Joskin#AGRITECHNICA

OROS Linamar la AGRITECHNICA 2019 AGROSEL adoptă o nouă identitate - HEKTAR Piscicultura are nevoie de susţinere!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii