Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Fermierii din Timiş vor merge de două ori la ARPM Timişoara, pentru acordul de mediu

Publicat: 13 iulie 2011 - 10:02
1 comentarii   | Print | Trimite unui prieten

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Timişoara îi atenţionează pe fermierii din Timiş că, începând cu sesiunea de depunere de proiecte la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltarea Rurală şi Pescuit Timiş, din toamna anului 2011, trebuie să vină mai întâi cu dosarul la ARPM Timişoara, pentru a obţine documentul final privind acordul de mediu.

"Dacă agricultorii nu vor avea acest acord de mediu, dosarele nu vor fi acceptate şi selectate pentru finanţare", a declarat Gabriela Lambrino, directorul ARPM Timişoara.
Până acum, fermierii trebuiau să vină la final cu dosarul la ARPM Timişoara, iar adeverinţa de mediu era eliberată în două zile, dar conform noilor reglementări, aceştia trebuie să vină şi la început, şi la final.

Şi perioada de eliberare a acordului de mediu s-a modificat. Astfel, acesta va fi acordat într-o perioadă cuprinsă între 10 zile şi şase luni, în funcţie de situaţie şi de specificul proiectului.

Noile reglementări privind protecţia mediului sunt prevăzute de protocolul încheiat între Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltarea Rurală şi Pescuit, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi Garda Naţională de Mediu, în vederea verificării proiectelor finanţate prin măsurile Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR)  2007-2013.

"Informaţiile sunt utile tuturor solicitanţilor care depun proiecte pentru obţinere de finanţări prin PNDR 2007-2013, ţinând cont de faptul că, în vederea elaborării documentaţiei, pentru obţinerea actelor de reglementare din punct de vedere al protecţiei mediului, trebuie evaluate toate condiţiile de ordin tehnic şi caracteristicile amplasamentului propus, pentru respectarea legislaţiei comunitare, privind condiţiile de protecţie a mediului2, a precizat Lambrino.
sursa: ziuadevest.ro

Vizualizat: 2784 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Rezultate/pagina:
Ordine de listare:   
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   
1.
Radu
|
07. 14, 2011. Thursday 09:22
Noi in loc sa simplificam si sa reducem timpii de asteptare, noi tocmai pe dos, si dupa aceea ne miram ca .....!
Rezultate: [1]  
Pagini: [1]  1   

Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii