Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

FERMĂ de FAMILIE DIN ANGLIA CU O TRADIȚIE DE PESTE 100 DE ANI ANGAJEAZĂ 700 DE SEZONIERI DIN ROMÂNIA!

Publicat: 14 noiembrie 2018 - 18:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ANGAJARE ÎNTR-O FERMĂ CU O POVESTE DE PESTE UN SECOL! Una dintre cele mai vechi ferme de familie din Marea Britanie, Edward Vinson, cu o tradiție care depășește bine 100 de ani, moștenită din tată-n fiu, angajează, în fiecare an, sezonieri din România. Ferma caută, în acest moment, 700 de muncitori pe care-i recrutează pentru anul 2019.

Ferma Edward Vinson din Kent, situat în sud-estul Angliei, angajează 700 de sezonieri din România. Muncitorii români vor lucra în sezonul 2019 la recoltarea de zmeură, căpșuni și afine. Ferma deține și o fabrică pentru ambalarea fructelor. Potrivit anunțului publicat de fermă în urmă cu o zi, pe un site românesc de locuri de muncă, procesul de recrutare este direct, fără comisioane sau alte costuri adiționale. Munca este la normă și este plătită începând cu minimul pe economie în Marea Britanie de 7,83 de lire sterline/oră. Cunoașterea limbii engleze nu este necesară, iar ferma oferă cazare contracost. Cei care doresc să muncească la această fermă pot aplica folosind următoarele date de contact: Facebook: Edward Vinson HR , Skype: edwardvinson2. Anunțul de angajare îl puteți accesa AICI!

anunt-anglia_b

Povestea fermei din Marea Britanie care angajează, în fiecare an, sezonieri din România este impresionantă. Este o fermă de familie, veche de peste 100 de ani, care a fost transmisă din generație în generație.

Rădăcinile fermei sunt din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, când doi frați, Edwin și William Vinson, agricultori din nordul Kentului, au început să cultive legume.

ferma-anglia-2_b

Cei doi frați s-au apucat și de cultivarea căpșunilor, pe lângă legume, după ce au inchiriat o suprafață mică de teren unui grădinar, pe care acesta a cultivat-o cu căpșuni. Deoarece subînchirierea terenului nu a fost permisă, frații au preluat recolta de căpșuni și au considerat că sunt atât de profitabile încât s-au extins rapid, crescând suprafața cultivată cu aproximativ 600 de hectare. Toate fructele au fost recoltate și expediate pe piețele din Londra cu căruțele.

ferma-anglia_b

În 1904, Edward, fiul lui William, care a început să lucreze în fermă alături de tatăl și unchiul său, a extins-o spre estul Kent deoarece o mare parte din terenuri a început să fie ocupată de locuințe.

Încă de la începutul secolului al XX-lea, Edward a achiziționat terenuri în jurul localității Faversham, inclusiv unele care aparțin și astăzi fermei. Întrucât pe suprafețele pe care le-a cumpărat erau livezi, a plantat zmeur și afin printre pomii fructiferi, păstrând însă și culturile de căpșuni și de legume.

ferma-anglia-4_b

Faversham a fost aleasă din cauza apropierii de o linie feroviară principală, care a permis ca produsele să fie expediate zilnic pe piețele angro din Londra. Fructele erau duse la gară cu un vagon tras de cai și încărcat în vagonul de marfă din spatele trenului de călători. La începutul anilor 1930, după dezvoltarea transportului rutier, produsele au fost transportate direct de la ferme către piețe cu ajutorul unui camion.

Între anii 1950 și 1960, afacerea a crescut rapid prin achiziționarea de terenuri agricole și prin extinderea culturilor, în special a merelor și a perelor, pentru a satisface cererea. Compania a dezvoltat o gamă largă de culturi, în plus față de fructele dulci și, de asemenea, a început să crească bovine, o rasă de Sussex. Extinderea afacerii agricole a inclus cumpărarea a două ferme în Suffolk, deoarece terenul a fost dificil de achiziționat în Kent la momentul respectiv.

ferma-anglia-5_b

Ulterior, cele două ferme din Suffolk au fost vândute, iar întreprinderea agricolă a fost concentrată în Kent. Ferma a lucrat mereu cu sute de sezonieri și rămâne dependentă și astăzi de munca sezonierilor.

În ultimii ani, Peter Vinson, care conduce acum ferma, pentru că nu mai găsește local sezonieri a început să recruteze muncitori din noile state membre UE, România, Bulgaria. 

Astăzi, activitățile întreprinderii agricole se desfășoară în 3 diviziuni: producția de fructe, ambalare și vânzare.

Vizualizat: 4801 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Alte articole in aceasta categorie

LEGE PENTRU FERMIERI PROMULGATĂ ASTĂZI DE PREȘEDINTE!

LEGE PENTRU FERMIERI PROMULGATĂ ASTĂZI DE PREȘEDINTE!

26 mai 2020 - 15:57

OFICIAL! Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea pentru completarea art. 9 din legea apelor nr. 107/1996, care prevede ca utilizarea apelor subterane pentru irigaţii să fie scutită de la plata taxei specifice pentru perioada stării de urgenţă şi pentru încă şase luni.

DIRECTOR APIA: ELIBERAȚI URGENT ADEVERINȚELE pentru FERMIERI!

DIRECTOR APIA: ELIBERAȚI URGENT ADEVERINȚELE pentru FERMIERI!

26 mai 2020 - 14:15

URGENT SUBVENȚII APIA 2020! Primăriile trebuie să elibereze urgent adeverințele de la registrele agricole pentru fermierii care solicită subvenții agricole și să le transmită către Centrele județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Adeverința trebuie anexată obligatoriu la cererea unică depusă de fermieri pentru subvențiile din agricultură aferente acestui an.

DATE OFICIALE! EFECTIVELE DE PORCINE din ROMÂNIA!

DATE OFICIALE! EFECTIVELE DE PORCINE din ROMÂNIA!

26 mai 2020 - 09:05

OFICIAL. Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică (INS), efectivele de porcine au înregistrat o creștere ușoară la sfârșitul anului 2019 prin comparație cu anul 2018, în ciuda pestei porcine africane care împânzește țara și din pricina căreia au fost uciși sute de mii de porci. Datele oficiale relevă că scăderea este la efectivul de scroafe, matcă.

CELE MAI MULTE FERME MICI, DE SUBZISTENȚĂ, SUNT ÎN ROMÂNIA!

CELE MAI MULTE FERME MICI, DE SUBZISTENȚĂ, SUNT ÎN ROMÂNIA!

26 mai 2020 - 08:18

MICI ȘI MULȚI CU VENITURI MICI! Comisarul european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Janusz Wojciechowski, a scris pe contul său de twitter că România este țara cu cele mai multe ferme mici, de subzistență, cu venituri care nu pot asigura traiul zilnic. Procentul depășește cu mult media Uniunii Europene.

ÎNTORS DIN NORVEGIA ȘI-A FĂCUT FERMĂ DE VACI ÎNTR-O FOSTĂ UNITATE MILITARĂ!

ÎNTORS DIN NORVEGIA ȘI-A FĂCUT FERMĂ DE VACI ÎNTR-O FOSTĂ UNITATE MILITARĂ!

26 mai 2020 - 07:04

FERMA DIN UNITATEA MILITARĂ. Fostul pichet de grăniceri din Ciupercenii Vechi a fost transformat într-o fermă de vaci. Costel Dinuț și soția lui au muncit ani buni în Norvegia, iar banii strânși i-au investit în ferma de vaci din România, scrie Evenimentul Zilei.

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 26 Mai – 1 Iunie 2020!

PROGNOZA AGROMETEOROLOGICĂ 26 Mai – 1 Iunie 2020!

26 mai 2020 - 06:17

Caracteristici meteorologice. Sub aspect termic, intervalul se va caracteriza printr-o vreme în general normală, în majoritatea regiunilor. Temperatura medie diurnă a aerului se va situa între 10...19°C, limite apropiate de mediile multianuale, pe aproape întreg teritoriul agricol.

BĂTĂLIA PENTRU PĂȘUNEA DIN ROMÂNIA!

BĂTĂLIA PENTRU PĂȘUNEA DIN ROMÂNIA!

25 mai 2020 - 20:46

OF, PĂȘUNEA MEA! AGROINFO este asaltat zilnic de o avalanșă de mesaje venite de la crescătorii români de animale nemulțumiți, furioși, necăjiți că au animale, cu zecile, cu sutele, dar nu au o palmă de pășune, nu au unde să-și pășuneze animalele, sau primăriile le-au atribuit o bucată prea mică de pășune și ei au animale care depășesc de vreo trei ori încărcătura.

ORDONANȚĂ pentru DISTRUGEREA LACTATELOR, LEGUMELOR DESTINATE ȘCOLILOR!

ORDONANȚĂ pentru DISTRUGEREA LACTATELOR, LEGUMELOR DESTINATE ȘCOLILOR!

25 mai 2020 - 18:20

OFICIAL MADR! Laptele, produsele lactate, produsele de panificație, legumele și fructele proaspete care ar fi trebuit împărțite în școli și grădinițe, contractate pentru anul școlar 2019-2020 și care se află ori pe stoc la producător, ori în depozitul școlilor și al căror termen de valabilitate a expirat sau e aproape de expirare vor fi distruse, precizează un proiect de Ordonanță de Urgență publicat pe site-ul oficial al Ministerului Agriculturii.

ANUNȚ AGENȚIE DE PLĂȚI!

ANUNȚ AGENȚIE DE PLĂȚI!

25 mai 2020 - 12:46

OFICIAL. În trecut, procesul de plată se efectua pe hârtie și era „departe de a fi optimizat”. Echipa specialiștilor AFIR a petrecut luni întregi transformând acest proces într-unul complet online, anunță astăzi Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

APELUL MINISTRULUI AGRICULTURII la FERMIERI!

APELUL MINISTRULUI AGRICULTURII la FERMIERI!

25 mai 2020 - 12:20

DATE ERONATE LA PLATA DESPĂGUBIRILOR! Ministrul agriculturii, Adrian Oros, face un apel la fermierii români să declare corect suprafețele calamitate de secetă. Datele strânse până acum la Ministerul Agriculturii relevă că suprafața declarată calamitată de secetă, în unele județe, o depășește pe cea însămânțată în toamnă. Ori în toamnă a fost declarată o suprafață însămânțată mai mare decât în realitate, ori acum este umflată suprafața cu scopul de a se obține despăgubiri.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

General Leasing la Indagra 2019

General Leasing la Indagra 2019

Alături de gama completă de tractoare şi combine Massey Ferguson, pentru care General Leasing este distribuitor autorizat, în standul companiei de la Indagra 2019 au mai fost evidenţiate: presa Massey Ferguson RB 4160 V Xtra pentru baloţi cilindrici, semănătoarea pentru păioase Junkkari M400 Plus şi plugul Moro Aratri EXA 16A PRO Warrior. Campaniile promoţionale General Leasing pentru maşini şi utilaje agricole cuprind garanţie extinsă şi soluţii de finanţare cu dobândă subvenţionată. Interviu cu Victor Sandu - director general, General Leasing. Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe Operator imagine: Claudiu Borobei


Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Cadou de la Dumnezeu?

Cadou de la Dumnezeu?
Iubitule, nu-i aşa că eu sunt cadoul lui Dumnezeu pentru tine? Detalii