Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

FERMĂ de FAMILIE DIN ANGLIA CU O TRADIȚIE DE PESTE 100 DE ANI ANGAJEAZĂ 700 DE SEZONIERI DIN ROMÂNIA!

Publicat: 14 noiembrie 2018 - 18:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ANGAJARE ÎNTR-O FERMĂ CU O POVESTE DE PESTE UN SECOL! Una dintre cele mai vechi ferme de familie din Marea Britanie, Edward Vinson, cu o tradiție care depășește bine 100 de ani, moștenită din tată-n fiu, angajează, în fiecare an, sezonieri din România. Ferma caută, în acest moment, 700 de muncitori pe care-i recrutează pentru anul 2019.

Ferma Edward Vinson din Kent, situat în sud-estul Angliei, angajează 700 de sezonieri din România. Muncitorii români vor lucra în sezonul 2019 la recoltarea de zmeură, căpșuni și afine. Ferma deține și o fabrică pentru ambalarea fructelor. Potrivit anunțului publicat de fermă în urmă cu o zi, pe un site românesc de locuri de muncă, procesul de recrutare este direct, fără comisioane sau alte costuri adiționale. Munca este la normă și este plătită începând cu minimul pe economie în Marea Britanie de 7,83 de lire sterline/oră. Cunoașterea limbii engleze nu este necesară, iar ferma oferă cazare contracost. Cei care doresc să muncească la această fermă pot aplica folosind următoarele date de contact: Facebook: Edward Vinson HR , Skype: edwardvinson2. Anunțul de angajare îl puteți accesa AICI!

anunt-anglia_b

Povestea fermei din Marea Britanie care angajează, în fiecare an, sezonieri din România este impresionantă. Este o fermă de familie, veche de peste 100 de ani, care a fost transmisă din generație în generație.

Rădăcinile fermei sunt din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, când doi frați, Edwin și William Vinson, agricultori din nordul Kentului, au început să cultive legume.

ferma-anglia-2_b

Cei doi frați s-au apucat și de cultivarea căpșunilor, pe lângă legume, după ce au inchiriat o suprafață mică de teren unui grădinar, pe care acesta a cultivat-o cu căpșuni. Deoarece subînchirierea terenului nu a fost permisă, frații au preluat recolta de căpșuni și au considerat că sunt atât de profitabile încât s-au extins rapid, crescând suprafața cultivată cu aproximativ 600 de hectare. Toate fructele au fost recoltate și expediate pe piețele din Londra cu căruțele.

ferma-anglia_b

În 1904, Edward, fiul lui William, care a început să lucreze în fermă alături de tatăl și unchiul său, a extins-o spre estul Kent deoarece o mare parte din terenuri a început să fie ocupată de locuințe.

Încă de la începutul secolului al XX-lea, Edward a achiziționat terenuri în jurul localității Faversham, inclusiv unele care aparțin și astăzi fermei. Întrucât pe suprafețele pe care le-a cumpărat erau livezi, a plantat zmeur și afin printre pomii fructiferi, păstrând însă și culturile de căpșuni și de legume.

ferma-anglia-4_b

Faversham a fost aleasă din cauza apropierii de o linie feroviară principală, care a permis ca produsele să fie expediate zilnic pe piețele angro din Londra. Fructele erau duse la gară cu un vagon tras de cai și încărcat în vagonul de marfă din spatele trenului de călători. La începutul anilor 1930, după dezvoltarea transportului rutier, produsele au fost transportate direct de la ferme către piețe cu ajutorul unui camion.

Între anii 1950 și 1960, afacerea a crescut rapid prin achiziționarea de terenuri agricole și prin extinderea culturilor, în special a merelor și a perelor, pentru a satisface cererea. Compania a dezvoltat o gamă largă de culturi, în plus față de fructele dulci și, de asemenea, a început să crească bovine, o rasă de Sussex. Extinderea afacerii agricole a inclus cumpărarea a două ferme în Suffolk, deoarece terenul a fost dificil de achiziționat în Kent la momentul respectiv.

ferma-anglia-5_b

Ulterior, cele două ferme din Suffolk au fost vândute, iar întreprinderea agricolă a fost concentrată în Kent. Ferma a lucrat mereu cu sute de sezonieri și rămâne dependentă și astăzi de munca sezonierilor.

În ultimii ani, Peter Vinson, care conduce acum ferma, pentru că nu mai găsește local sezonieri a început să recruteze muncitori din noile state membre UE, România, Bulgaria. 

Astăzi, activitățile întreprinderii agricole se desfășoară în 3 diviziuni: producția de fructe, ambalare și vânzare.

Vizualizat: 5383 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

EVENIMENT USAMV CLUJ ANULAT DIN CAUZA VREMII!

EVENIMENT USAMV CLUJ ANULAT DIN CAUZA VREMII!

25 septembrie 2020 - 17:35

ANULAT! Ziua Recoltei, un eveniment USAMV Cluj, care urma să aibă loc mâine, 26 septembrie, la podgoria cumpărată de USAMV Cluj în localitatea Apoldu de Sus, județul Sibiu, a fost anulată din cauza condițiilor meteo nefavorabile, anunțate pentru sâmbătă, informează un comunicat USAMV Cluj. La eveniment era anunțată și participarea ministrului agriculturii, Adrian Oros.

DECIZIE GUVERN PENTRU TINERII FERMIERI!

DECIZIE GUVERN PENTRU TINERII FERMIERI!

25 septembrie 2020 - 16:44

50 HECTARE TEREN PENTRU TINERII FERMIERI! Guvernul a adoptat în ședința de joi seara, 24 septembrie 2020, hotărârea prin care tinerii fermieri beneficiază de 50 de hectare de teren agricol, concesionat de la stat, anunță un comunicat MADR, transmis pentru AGROINFO.

PLĂȚI APIA! HOTĂRÂRE ADOPTATĂ DE GUVERN!

PLĂȚI APIA! HOTĂRÂRE ADOPTATĂ DE GUVERN!

25 septembrie 2020 - 13:23

COMUNICAT. În ședința Guvernului din data de 24 septembrie 2020, a fost adoptată Hotărârea privind stabilirea valorii ajutorului financiar în avans pentru depozitarea privată a untului, laptelui praf degresat și a anumitor brânzeturi. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) va efectua plata acestor ajutoare în termen de trei luni de la încheierea perioadei de depozitare, anunță un comunicat al Ministerului Agriculturii, transmis pentru AGROINFO.

MASCAȚII LA UN OIER ACASĂ! AU RIDICAT CROTALII!

MASCAȚII LA UN OIER ACASĂ! AU RIDICAT CROTALII!

25 septembrie 2020 - 12:47

PERCHEZIȚIE LA UN CRESCĂTOR DE OVINE! Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Botoșani au descins miercuri, 23 septembrie 2020, la imobilele unui crescător de animale din comuna Bălușeni. În urma percheziției, au fost ridicate crotalii noi și uzate. Oierul este bănuit de evaziune fiscală.

MINISTRUL OROS: FERME MAI PUȚINE, DAR MAI PUTERNICE!

MINISTRUL OROS: FERME MAI PUȚINE, DAR MAI PUTERNICE!

25 septembrie 2020 - 11:41

PREA MULTE FERME DE SUBZISTENȚĂ! O prioritate a Ministerului Agriculturii, pentru perioada următoare, este: ferme mai puține, dar mai puternice. Din 840.000 de ferme (câte au depus anul acesta cererea pentru subvenții la APIA n.r.), 750.000 sunt ferme de subzistență. Noi trebuie să grăbim procesul de comasare, să avem ferme mai puține, ca număr, dar mult mai puternice, a spus ministrul agriculturii, Adrian Oros.

APELUL DISPERAT AL FERMIERILOR ROMÂNI!

APELUL DISPERAT AL FERMIERILOR ROMÂNI!

25 septembrie 2020 - 09:12

ESTE AMENINȚATĂ INDEPENDENȚA ALIMENTARĂ A ROMÂNIEI. Asociația Fermierilor din România atrage atenția că situația generată de secetă este una extrem de gravă, numărul fermierilor, dar și suprafețele afectate fiind de natură a prefigura un dezastru economic, care finalmente poate pune în pericol independența alimentară a României, susține AFR, într-un comunicat transmis pentru AGROINFO.

FERMIERI, VERIFICAȚI ASTĂZI DACĂ AVEȚI BANII DE LA APIA ÎN CONTURI!

FERMIERI, VERIFICAȚI ASTĂZI DACĂ AVEȚI BANII DE LA APIA ÎN CONTURI!

25 septembrie 2020 - 08:39

VIN BANII DE LA APIA! Transfer de bani de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) către conturile fermierilor români! Anunțul pe care l-a făcut joi seara ministrul agriculturii, Adrian Oros: banii intră în conturile fermierilor începând de astăzi, 25 septembrie 2020.

PREMIERUL ROMÂNIEI VREA SĂ LE CREASCĂ CHIRIA MARILOR FERMIERI CARE AU ÎNCHIRIAT TEREN DE LA ADS!

PREMIERUL ROMÂNIEI VREA SĂ LE CREASCĂ CHIRIA MARILOR FERMIERI CARE AU ÎNCHIRIAT TEREN DE LA ADS!

25 septembrie 2020 - 07:24

ARENDĂ MAI MARE. Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a declarat, în debutul ședinței de Guvern, ținută joi seara, 24 septembrie 2020, că redevenţele plătite de unele societăți către Agenția Domeniilor Statului (ADS) sunt mai mici de un sfert din cât se plătește arenda de către proprietarii de teren. Poate vă mai  uitaţi un pic pe contractele acelea, i-a spus șeful Executivului secretarului de stat MADR, George Scarlat, care l-a suplinit la ședință pe ministrul agriculturii.

APICULTORI, VERIFICAȚI-VĂ CONTURILE!

APICULTORI, VERIFICAȚI-VĂ CONTURILE!

24 septembrie 2020 - 20:25

PLATA AJUTORULUI DE MINIMIS! Consilierul personal al ministrului agriculturii, apicultorul Marian Irinei, cunoscut pe Facebook ca Marian Stuparul Oltean, a anunțat astăzi că are semnale de la apicultori din toată țara că a început plata ajutorului de minimis de 25 de lei/familia de albine.
Banii au ajuns deja la mai mulți apicultori.

1.200 DE OVINE DUSE LA ABATOR DIN CAUZA SCRAPIEI!

1.200 DE OVINE DUSE LA ABATOR DIN CAUZA SCRAPIEI!

24 septembrie 2020 - 19:48

SCRAPIA, BOALĂ MORTALĂ LA OVINE. Două focare de scrapie la ovine au fost depistate la două ferme din județul Giurgiu. Au fost sacrificate 300 de ovine și alte 900 de ovine vor fi duse la abator pentru sacrificare. Scrapia este o boală mortală, fără leac. De multe ori, acolo unde este descoperit un focar de scrapie, este sacrificată întreaga turmă, iar proprietarul primește despăgubiri.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia Syngenta pentru cultura de tomate

Tehnologia Syngenta pentru cultura de tomate

Produsele Syngenta recomandate pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la culturile de tomate în spații protejate.
Află ce fungicide și insecticide au fost utilizate cu succes în lotul demonstrativ Syngenta de la Seleuş, Arad.

Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! Fermy Show - Tratamentul la sămânță

Bancul zilei

La restaurant

La restaurant
Chelnerul aleargă la masa unui client: Detalii