KWS+
Reclama header after big part 2

FERMĂ de FAMILIE DIN ANGLIA CU O TRADIȚIE DE PESTE 100 DE ANI ANGAJEAZĂ 700 DE SEZONIERI DIN ROMÂNIA!

Publicat: 14 noiembrie 2018 - 18:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ANGAJARE ÎNTR-O FERMĂ CU O POVESTE DE PESTE UN SECOL! Una dintre cele mai vechi ferme de familie din Marea Britanie, Edward Vinson, cu o tradiție care depășește bine 100 de ani, moștenită din tată-n fiu, angajează, în fiecare an, sezonieri din România. Ferma caută, în acest moment, 700 de muncitori pe care-i recrutează pentru anul 2019.

Ferma Edward Vinson din Kent, situat în sud-estul Angliei, angajează 700 de sezonieri din România. Muncitorii români vor lucra în sezonul 2019 la recoltarea de zmeură, căpșuni și afine. Ferma deține și o fabrică pentru ambalarea fructelor. Potrivit anunțului publicat de fermă în urmă cu o zi, pe un site românesc de locuri de muncă, procesul de recrutare este direct, fără comisioane sau alte costuri adiționale. Munca este la normă și este plătită începând cu minimul pe economie în Marea Britanie de 7,83 de lire sterline/oră. Cunoașterea limbii engleze nu este necesară, iar ferma oferă cazare contracost. Cei care doresc să muncească la această fermă pot aplica folosind următoarele date de contact: Facebook: Edward Vinson HR , Skype: edwardvinson2. Anunțul de angajare îl puteți accesa AICI!

anunt-anglia_b

Povestea fermei din Marea Britanie care angajează, în fiecare an, sezonieri din România este impresionantă. Este o fermă de familie, veche de peste 100 de ani, care a fost transmisă din generație în generație.

Rădăcinile fermei sunt din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, când doi frați, Edwin și William Vinson, agricultori din nordul Kentului, au început să cultive legume.

ferma-anglia-2_b

Cei doi frați s-au apucat și de cultivarea căpșunilor, pe lângă legume, după ce au inchiriat o suprafață mică de teren unui grădinar, pe care acesta a cultivat-o cu căpșuni. Deoarece subînchirierea terenului nu a fost permisă, frații au preluat recolta de căpșuni și au considerat că sunt atât de profitabile încât s-au extins rapid, crescând suprafața cultivată cu aproximativ 600 de hectare. Toate fructele au fost recoltate și expediate pe piețele din Londra cu căruțele.

ferma-anglia_b

În 1904, Edward, fiul lui William, care a început să lucreze în fermă alături de tatăl și unchiul său, a extins-o spre estul Kent deoarece o mare parte din terenuri a început să fie ocupată de locuințe.

Încă de la începutul secolului al XX-lea, Edward a achiziționat terenuri în jurul localității Faversham, inclusiv unele care aparțin și astăzi fermei. Întrucât pe suprafețele pe care le-a cumpărat erau livezi, a plantat zmeur și afin printre pomii fructiferi, păstrând însă și culturile de căpșuni și de legume.

ferma-anglia-4_b

Faversham a fost aleasă din cauza apropierii de o linie feroviară principală, care a permis ca produsele să fie expediate zilnic pe piețele angro din Londra. Fructele erau duse la gară cu un vagon tras de cai și încărcat în vagonul de marfă din spatele trenului de călători. La începutul anilor 1930, după dezvoltarea transportului rutier, produsele au fost transportate direct de la ferme către piețe cu ajutorul unui camion.

Între anii 1950 și 1960, afacerea a crescut rapid prin achiziționarea de terenuri agricole și prin extinderea culturilor, în special a merelor și a perelor, pentru a satisface cererea. Compania a dezvoltat o gamă largă de culturi, în plus față de fructele dulci și, de asemenea, a început să crească bovine, o rasă de Sussex. Extinderea afacerii agricole a inclus cumpărarea a două ferme în Suffolk, deoarece terenul a fost dificil de achiziționat în Kent la momentul respectiv.

ferma-anglia-5_b

Ulterior, cele două ferme din Suffolk au fost vândute, iar întreprinderea agricolă a fost concentrată în Kent. Ferma a lucrat mereu cu sute de sezonieri și rămâne dependentă și astăzi de munca sezonierilor.

În ultimii ani, Peter Vinson, care conduce acum ferma, pentru că nu mai găsește local sezonieri a început să recruteze muncitori din noile state membre UE, România, Bulgaria. 

Astăzi, activitățile întreprinderii agricole se desfășoară în 3 diviziuni: producția de fructe, ambalare și vânzare.

Vizualizat: 5889 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

NOI SUBVENȚII MARI, NEGOCIATE ASTĂZI DE FERMIERI CU MINISTRUL AGRICULTURII!

NOI SUBVENȚII MARI, NEGOCIATE ASTĂZI DE FERMIERI CU MINISTRUL AGRICULTURII!

27 ianuarie 2021 - 18:31

SUBVENȚIE DE MII DE EURO PE HECTAR! Fermierii au discutat astăzi cu ministrul agriculturii, Adrian Oros, cum vor arăta noile subvenții pe hectar pentru legume. Practic, ajutorul de minimis acordat anul trecut pentru tomate va fi extins și pentru alte legume. Cuantumul ajutorului pentru tomate a fost de 3.000 de euro/1.000 mp cultivați cu tomate în spații protejate.

DECIZIE GUVERN ASTĂZI! ATENȚIE, FERMIERI! AMENZI PÂNĂ LA 20.000 DE LEI!

DECIZIE GUVERN ASTĂZI! ATENȚIE, FERMIERI! AMENZI PÂNĂ LA 20.000 DE LEI!

27 ianuarie 2021 - 17:56

COMUNICAT. În ședința Guvernului de astăzi, 27 ianuarie 2021, a fost adoptată Hotărârea referitoare la modificarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia, aprobate prin HG nr. 707/2018. Amenzile pentru cei care nu stârpesc această buruiană sunt uriașe.

CARE ESTE PREȚUL CORECT PE KILOGRAMUL DE MIEL ÎN VIU PENTRU ANUL ACESTA!

CARE ESTE PREȚUL CORECT PE KILOGRAMUL DE MIEL ÎN VIU PENTRU ANUL ACESTA!

27 ianuarie 2021 - 10:58

CÂT E MIELUL DE PAȘTE? Crescătorii de oi din România au plătit mai mult pentru furaje, prețul furajelor a crescut din cauza secetei de anul trecut, cheltuielile cu întreținerea animalelor a crescut în condiții de pandemie, astfel anul acesta ar trebui să crească prețul la miei pentru a-și recupera o parte din banii investiți, spun oierii.

O NOUĂ SUBVENȚIE PE HECTAR PENTRU FERMIERII ROMÂNI!

O NOUĂ SUBVENȚIE PE HECTAR PENTRU FERMIERII ROMÂNI!

27 ianuarie 2021 - 09:47

ANUNȚ! O nouă subvenție pe hectar pentru fermierii români pentru care sunt alocate, anul acesta, de 25 de milioane de euro! Anunțul l-a făcut ministrul agriculturii, Adrian Oros.

STRUCTURA FERMELOR DIN ROMÂNIA!

STRUCTURA FERMELOR DIN ROMÂNIA!

27 ianuarie 2021 - 08:52

NUMĂR MIC DE FERMIERI CU SUBVENȚII MARI. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a explicat care este structura, în acest moment, a fermelor din România. Șeful MADR a spus că sunt 790.000 de mici ferme, care cer subvenții APIA, practic, majoritatea cererilor depuse la agenția de plăți, dar care nu se pot numi ferme sunt, mai degrabă, gospodării țărănești.

NOU DIRECTOR GENERAL ADAMA Agricultural Solutions!

NOU DIRECTOR GENERAL ADAMA Agricultural Solutions!

27 ianuarie 2021 - 08:04

COMUNICAT. Gabriela Vila va conduce operațiunile ADAMA Agricultural Solutions în România și Republica Moldova. Având o experiență de peste 20 de ani în sectorul agri-business,  Gabriela Vila a ocupat anterior poziția de Director Național de Vânzări în cadrul companiei.

AVIZUL CARE PUNE FRÂNĂ AJUTORULUI DE 300.000 DE EURO/FERMIER!

AVIZUL CARE PUNE FRÂNĂ AJUTORULUI DE 300.000 DE EURO/FERMIER!

27 ianuarie 2021 - 07:47

BANI FERMIERI. Sprjinul de 300.000 de euro/beneficiar pentru construcția de abatoare de capacitate mică în zonă montană a fost cerut, anul trecut, doar de trei fermieri. Doar trei proiecte s-au depus la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), deși submăsura este deschisă din 13 iulie 2020 și termenul de depunere a fost prelungit până la 31 martie 2021. De ce nu se înghesuie crescătorii de animale să ceară acest ajutor care, aparent, este mare, iar de abatoare ar fi nevoie?

MINISTRUL OROS: SUNT FIU DE MĂCELAR! TATA CREȘTEA MULȚI PORCI!

MINISTRUL OROS: SUNT FIU DE MĂCELAR! TATA CREȘTEA MULȚI PORCI!

26 ianuarie 2021 - 13:56

VIAȚA DE FAMILIE. Ministrul agriculturii, Adrian Oros, a vorbit în cadrul emisiunii România Agricolă, Agro TV, despre familia sa, despre părinți, frați și bunici. Șeful MADR a dezvăluit că bunicii săi au fost chiaburi și din pricina aceasta au fost deportați, iar tatăl său a fost măcelar și creștea mulți porci.

MINISTERUL AGRICULTURII ȘI ANZ, DISCUȚII ASTĂZI DESPRE PROBLEMELE CRESCĂTORILOR DE ANIMALE!

MINISTERUL AGRICULTURII ȘI ANZ, DISCUȚII ASTĂZI DESPRE PROBLEMELE CRESCĂTORILOR DE ANIMALE!

26 ianuarie 2021 - 12:37

AGENDA MINISTRULUI! Ministrul agriculturii, Adrian Oros, anunță astăzi, 26 ianuarie 2021, în agenda sa, că de la ora 13:00 discută despre măsurile de sprijin din sectorul creșterii bovinelor de lapte, iar de la ora 17:00, discuții cu Agenția Națională pentru Zootehnie despre problemele crescătorilor de animale.

FERMELE din ROMÂNIA CARE BENEFICIAZĂ ANUL ACESTA DE PLĂȚI APIA MAI MARI!

FERMELE din ROMÂNIA CARE BENEFICIAZĂ ANUL ACESTA DE PLĂȚI APIA MAI MARI!

26 ianuarie 2021 - 11:47

STRUCTURA FERMELOR DIN ROMÂNIA! Acordarea subvențiilor agricole trebuie făcută în funcție de fermă, de zona în care se află ferma, pentru a se împiedica părăsirea satelor, abandonarea zonelor rurale montane, a spus ministrul agriculturii, Adrian Oros. Chiar dacă în zona montană sunt ferme mici, cu producție mică, ele trebuie sprijinit cu plăți APIA mai mari pentru a fi menținute și ajutate să devină ferme comerciale, a adăugat șeful MADR.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare

De peste 20 de ani, Edina Uifalusi cultivă pepeni verzi şi pepeni galbeni în comuna Pişcolt, (jud. Satu Mare) în câmp şi leguume în solar şi grădină. În ultimii cinci ani familia Uifalusi a cultivat numai pepeni hibrizi Syngenta: pepeni verzi Romanza şi Arashan și pepeni galbeni Flander. Află care sunt problemele cultivatorilor de pepeni şi de ce hibrizii altoiţi sunt mai viguroaşi, mai productivi şi mai rezistenţi la boli.
Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta

Bancul zilei

Inel de logodnă

Inel de logodnă
Un tânăr cumpără un inel de logodnă şi vrea să-l personalizeze: Detalii