Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

CU 30.000 HA MAI MULT LA ASOCIAȚIA PRODUCĂTORILOR DE PORUMB!

Publicat: 03 aprilie 2018 - 10:43
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT ORGANIZAȚIE FERMIERI. Asociația Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Iași a semnat pe 29 martie 2018 adeziunea la Asociația Producătorilor de Porumb din România. Astfel, în APPR au intrat noi membri a căror suprafața exploatată însumează 30.000 ha.

Organizația profesională a fermierilor ieșeni înființată în 2017, reprezentand interesele fermierilor din această zonă, respectiv, ca suprafață, 30 000 ha, devine astfel membru cu drepturi depline al asociației producatorilor de porumb din România.

Este un pas important pentru proaspăt-înființata noastră organizație, a comentat Emil Bălteanu, președintele ACCPT Iași.

Colaborarea pe care am parafat-o astăzi vine în mod natural, nu doar pentru că majoritatea membrilor noștri sunt cultivatori de porumb și, aderând la o asociație deja activă și recunoscută pentru activitatea sa de reprezentare, vor avea acces la informații deosebit de valoroase, dar, mai ales, pentru că urmărind activitatea APPR, am realizat că avem o mulțime de preocupări comune, mai ales pe partea tehnică. Și noi ne propunem să alocăm resurse pentru a testa multitudinea de hibrizi de pe piață pentru a putea vedea care dintre aceștia se adaptează cel mai bine condițiilor specifice Câmpiei Moldovei, astfel încât să putem face membrilor noștri recomadări în cunostință de cauză. De asemenea, apreciem în mod deosebit comunicarea pe care o fac consiliul director și echipa executivă ale APPR, dând dovadă de mare implicare si profesionalism in dialogul cu autoritățile de la București și Bruxelles, în interesul agricultorilor și partenenerilor acestora, a mai spus Bălteanu.

Membrii noștri au primit cu mare entuziasm propunerea venită de la colegii din Iași, pentru că astfel APPR, printr-o comunicare directă cu fermierii din zona Moldovei va avea acțiuni mai concrete și adaptate cerințelor zonei. Avem deja câteva proiecte comune pentru perioada imediat următoare, cel mai important fiind organizarea “Zilei Porumbului” în județul Iași, în toamna 2018.

APPR (Asociația Producătorilor de Porumb din România) este o asociație profesională formată din producători agricoli care dețin suprafețe de lucru cuprinse între 50 și 50.000 ha, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

Comunicat APPR

Vizualizat: 1017 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibrizi Dekalb de ultima generatie

Hibrizi Dekalb de ultima generatie

Într-o actiune desfasurata la Carpinis, în judetul Timis, echipa Dekalb a anuntat care sunt noutatile sezonului 2018-2019. Fermierii români au acum acces la cea mai noua genetica reprezentata de hibrizii de porumb intrati recent pe piata româneasca, pe lânga solutia digitala Dekalb Smart, o tehnologie inovatoare, care faciliteaza maximizarea potentialului de profit pe fiecare sola în parte.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Real Deal la Agro Oltenia AGRIN la Agro Oltenia Rose Story, 100% ecologic

Bancul zilei

Melodia asta-i HIT

Melodia asta-i HIT
- Cum ştii dacă o melodie este HIT în România? Detalii