DE LA NAVIGATOR LA CRESCĂTOR DE ANIMALE ȘI PROCESATOR! A fost navigator, apoi a devenit crescător de animale și acum este proprietarul unei fabrici de mezeluri cu care a atins o cifră de afaceri de peste 100.000 de euro pe an.
Am început ca simplu producător și crescător de animale. Am cumpărat o fermă la Tuzla și dintr-un grajd am făcut un atelier de producție. Am început prin a participa la târguri și expoziții, a declarat Marius Iosif, pentru Ziarul Financiar.
Afacerea care poartă numele de Moș Iosif este deschisă în comuna Cumpăna din Constanța. Toată materia primă, atât carnea, cât și condimentele este luată de la mai multe abatoare ale unor producători din România și din fermele românești de creștere a animalelor.
În făbricuța noastră de mezeluri lucrăm clasic, tradițional, simplu, dar în condiții de lucru moderne. Materia primă este autohtonă, carne de vită, oaie, capră și piept de curcan. Nu folosim carne de porc sau grăsime de porc, mai spune porducătorul pentru sursa citată.
Din portofoliul companiei fac parte în prezent șase tipuri de mezeluri, trei preparate crud-uscate și trei tratate termic. Ghiudem tătăresc, babic, pastramă de vită, cârnați de oaie, cârnați de capră. Mezelurile sunt vândute prin retailerii Auchan, Metro și Carrefour Constanța.