Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

ANUNȚ APIA pentru TOȚI FERMIERII!

Publicat: 13 ianuarie 2020 - 11:02
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT APIA ASTĂZI. La solicitarea Comisiei Europene, vă aducem la cunoștinţă organizarea la 30 ianuarie 2020 a unei zile de informare privind apelul pentru depunerea propunerilor de programe, destinată potenţialilor beneficiari ai programelor de informare și promovare a produselor agricole, eveniment denumit generic INFO DAY.

Locaţie: Albert Borschette Congress Center, Rue Froissart 36, 1040 Brussels
Interval orar: 8:15-17:00

Participanţii se vor înscrie online, până la 26 ianuarie 2020, prin intermediul următorului link: https://scic.ec.europa.eu/…/Info_Day_on_the…/e/lk/g/11680/k/

Potrivit agendei, se vor prezenta următoarele:

- Politica de promovare: provocări viitoare
- Programul Anual de Lucru (AWP) 2020 şi Cererile de propuneri
- Iniţiativele proprii ale Comisiei
- Repere din proiectele finalizate 2016-2019 privind obiectivele, rezultatele și impactul acestora. Prezentări ale beneficiarilor cu privire la beneficiile participării la politica de promovare a Uniunii Europene
- De ce să aplici și cum să ai succes cu aplicaţia ta, evitând greșelile cele mai frecvente. Oportunităţi, sfaturi practice și lecţii învăţate
- Dezvoltarea cu succes a campaniilor de marketing: aveţi o idee, găsiţi un partener și construiţi o strategie convingătoare
- Analiza de piaţă
- Dilemă: impact economic și/sau conștientizare? Cum se demonstrează rezultatele unei campanii de promovare.

De reţinut:
- Înregistrarea la acest eveniment este obligatorie prin utilizarea link-ului de mai sus.
- Nu se vor face înregistrări la faţa locului.
- Toate discuţiile se derulează în limba engleză.
- Costurile de participare (călătorie și cazare) sunt exclusiv în sarcina participanţilor.
- În vederea programării de întâlniri individuale, participanţii la sesiunea de discuţii libere sunt invitaţi să creeze profilurile propriilor organizaţii.

Vă invităm să participaţi la această reuniune, întrucât se pot clarifica în mod direct cu experţii UE toate aspectele de interes pentru depunerea unei propuneri de program de informare și promovare a produselor agricole pe piaţa internă şi în ţări terţe. De asemenea, este foarte utilă oportunitatea de a contacta direct atât potenţiali parteneri de programe cât și potenţiale organisme de punere în aplicare a programelor.

Agenda evenimentului poate fi consultată accesând următorul link: http://www.apia.org.ro/…/info_day_2020_simplified_agenda_fi…

Vizualizat: 5081 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Agriculture Equipments prin departamentul APAN Horticultură oferă fermierilor maşini şi echipamente specializate pentru vie şi livezi de la producători de top: Clemens, Manez Lozano, TCM Cancela, Alma, INFACO, Lipco şi alţii, alături de tractoare McCormick (48 - 112CP), atât modele consacrate cât şi modele noi din gama X, modele F100 TOP, X2.30, F70 şi F80. În fiecare zi a târgului Indagra, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste vinuri din gama "Caii de la Letea" produse în podgoria Sarica Niculiţei, care recomandă utilajele Clemens şi tractoarele McCormick.

Interviu cu Lucian Milea, specialist pomicultură şi viticultură APAN Horticultură.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Planuri...

Planuri...
Doi îndrăgostiţi stau pe o bancă, în parc: Detalii