Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2

Bugetul Ministerului Mediului va fi cu 31% mai mare decât în 2011

Publicat: 07 decembrie 2011 - 15:56
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Bugetul Ministerului Mediului şi Pădurilor a fost aprobat cu majoritate de voturi, în cadrul comisiilor de buget finanţe reunite astăzi, 07 decembrie 2011. Ministrul Laszlo Borbely nu a fost prezent la dezbateri.

A fost alocată Ministerului Mediului suma de 2,994 miliarde lei pentru 2011, în creştere cu 31% faţă de anul anterior. Cheltuielile de personal sunt mai mari cu 11,25%, ajungând la 126,83 milioane de lei, în timp ce sumele alocate pentru bunuri şi servicii sunt cu 12,84% mai mici, de la 142 milioane de lei în 2011 la 123,75 milioane de lei.

Stimulentele în salarii majorează cheltuielile de personal cu peste 11%
„Creşterile în domeniul cheltuielilor de personal sunt datorate faptului că anul viitor sunt incluse toate stimulentele în salarii”, au declarat reprezentanţii ministerului prezenţi la dezbateri, potrivit gazetadesud.ro.

De asemenea, fondurile destinate pregătirii profesionale sunt aproape duble, de la 123.000 lei la 354.000 lei.

Vizualizat: 2196 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
agroinfo_ro_banner_pagina_articol_728x90 otp

Citeste si:

Cioloş: Arabii deţinători de pământ în România vor fi trataţi ca şi cetăţenii europeni

Cioloş: Arabii deţinători de pământ în România vor fi trataţi ca şi cetăţenii europeni

„Un fermier care lucrează în România este un fermier european pentru că trebuie să ţină cont de aceleaşi reguli care se aplică la nivelul Uniunii. Nu putem să facem o discriminare în funcţie de naţionalitate”, a precizat Dacian Cioloş, în cadrul Conferinţei Anuale pentru Jurnaliştii din domeniul Agriculturii, eveniment organizat la Bruxelles de către Directoratul General pentru Agricultură al Comisiei Europene.

APIA reaminteşte fermierilor că luna aceasta pot depune cererile pentru motorina cu acciză redusă pentru 2012

APIA reaminteşte fermierilor că luna aceasta pot depune cererile pentru motorina cu acciză redusă pentru 2012

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte beneficiarilor interesaţi că, în cursul lunii decembrie 2011, se depun cererile de acord prealabil pentru finanţare prin rambursare pentru motorina cu acciză redusă pentru anul 2012.

Guvernul investeşte 28 de milioane lei pentru înfiinţarea Bursei de Peşte la Tulcea

Guvernul investeşte 28 de milioane lei pentru înfiinţarea Bursei de Peşte la Tulcea

Potrivit unei Hotărâri adoptate în şedinţa de marţi a Executivului, Guvernul va investi 28 de milioane lei din fonduri europene şi de la bugetul Ministerului Agriculturii pentru înfiinţarea Bursei de Peşte la Tulcea.

LAPAR protestează faţă de Bugetul Agriculturii pe 2012

LAPAR protestează faţă de Bugetul Agriculturii pe 2012

Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) îşi exprimă indignarea şi protestează energic faţă de Bugetul MADR pentru anul 2012 cu susţinerea Ministerului Finanţelor Publice şi aprobat de Guvernul României transmis Parlamentului pentru dezbateri şi aprobare, întrucât acest Buget afectează grav acordarea plăţilor naţionale directe complementare (PNDC).

Bugetul ANSVSA a fost aprobat, va fi mai mare cu 2,46% în 2012

Bugetul ANSVSA a fost aprobat, va fi mai mare cu 2,46% în 2012

Bugetul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) pentru 2012 a fost aprobat luni cu 18 voturi pentru şi nouă împotrivă, ambele amendamente depuse fiind respinse de senatorii şi deputaţii Comisiilor parlamentare reunite pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară şi Servicii Specifice.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Horticultură - Indagra 2019

APAN Agriculture Equipments prin departamentul APAN Horticultură oferă fermierilor maşini şi echipamente specializate pentru vie şi livezi de la producători de top: Clemens, Manez Lozano, TCM Cancela, Alma, INFACO, Lipco şi alţii, alături de tractoare McCormick (48 - 112CP), atât modele consacrate cât şi modele noi din gama X, modele F100 TOP, X2.30, F70 şi F80. În fiecare zi a târgului Indagra, vizitatorii au avut posibilitatea să deguste vinuri din gama "Caii de la Letea" produse în podgoria Sarica Niculiţei, care recomandă utilajele Clemens şi tractoarele McCormick.

Interviu cu Lucian Milea, specialist pomicultură şi viticultură APAN Horticultură.

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Melodia asta-i HIT

Melodia asta-i HIT
- Cum ştii dacă o melodie este HIT în România? Detalii