KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

U.S.A.M.V. Cluj

Descriere:
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca este o institutie moderna care a dobândit prin realizarile sale de zeci de ani o reputatie de seama atât pe plan national cât si international. USAMV este una din cele mai vechi si mai mari institutii de invatamânt superior din România. In prezent are patru facultati fiecare dintre ele asigurând studii universitare de lunga si scurta durata, studii postuniversitare si de doctorat.
Click-uri:
6778
Adaugat in:
28 aprilie 2004 - 17:21

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

De ziua ta iubito...

De ziua ta iubito...
Ce i-a luat Bulă soţiei de ziua ei? Detalii