Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

VEȘTI BUNE de la BRUXELLES! UNDE AR PUTEA EXPORTA CARNE de VITĂ FERMIERII ROMÂNI?

Publicat: 11 octombrie 2017 - 21:14
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

COMUNICAT OFICIAL, BRUXELLES! Comisia Europeană anunță că este în negocieri cu autoritățile din Taiwan și Japonia pentru ca statele membre UE să poată exporta vite și carne de vită în aceste țări. Deocamdată, piața s-a deschis pentru fermierii din Olanda, Austria și Suedia.

Comisia UE continuă să colaboreze îndeaproape cu autoritățile din Taiwan și Japonia pentru a permite accesul și altor state membre UE interesate,  inclusiv României, în vederea restabilirii condițiilor comerciale normale. Taiwan și Japonia trimit un semnal pozitiv și altor autorități asiatice pentru a le urma exemplul și pentru a permite cărnii de vită provenită din fermele europene să intre pe piețele lor.

Deocamdată, piața este deschisă pentru carnea de vită din Austria, Olanda și Suedia.

Această veste este excelentă pentru fermierii olandezi, suedezi și austrieci care, la fel ca majoritatea producătorilor din întreaga UE, au fost loviți de interdicții care afectează unele dintre cele mai mari piețe de export din Asia ca urmare a crizei ESB din anii 1990.

Deschiderea imediată a acestor piețe pentru exportul de carne de vită este rezultatul unui efort comun al autorităților din statele membre și al Comisiei Europene de a se angaja într-un dialog pe parcursul mai multor ani pentru a explica sistemele de control complete și multilaterale ale UE care îndeplinesc cele mai înalte standarde, se arată în comunicatul Direcției Generale pentru Agricultură din cadrul Comisiei Europene.

Sperăm în deschiderea piețelor și pentru fermierii români.

Vizualizat: 3404 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Horsch – noutăţi pentru Agritechnica 2017

Horsch – noutăţi pentru Agritechnica 2017

La sfârşitul lunii septembrie, la Schwandorf (Germania), Horsch şi-a prezentat în noutăţile pentru Agritechnica 2017. În faţa presei agricole internaţionale au defilat cultivatoarele Cruiser 5/6 XL şi Terrano GX; noile semănători Serto 10/12 SC, Express KR, Pronto NT şi Avatar SD, precum şi maşinile de erbicidat Leeb GS şi Leeb LT.
Reprezentant Horsch în România Constantin Curcă prezintă cele mai importante noi utilaje Horsch şi evoluţia pieţei româneşti de utilaje agricol pentru costructorul german.

Sub media europeană la consumul cărnii de porc Intermediarii fac legea şi peste Prut Porc Crescut Româneşte

Bancul zilei

La farmacie

La farmacie
La farmacie o buburuză zice: Detalii