Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

URGENT LA APIA! ULTIMA ZI CA SĂ DEPUNEȚI ADEVERINȚA pentru SPRIJINUL CUPLAT LA OVINE ȘI CAPRINE!

Publicat: 03 septembrie 2018 - 10:38
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

SUBVENȚII APIA 2018! Atenție, crescători de ovine și caprine care ați bifat sprijinul cuplat pe cererea unică de plată, ASTĂZI este ultima zi în care puteți să depuneți adeverința de la asociație sau de la un oficiu județean al Agenției Naționale de Zootehnie, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Pentru că AGROINFO a primit mesajele mai multor crescători care nu știau dacă e bună și adeverința de la oficiile județene de zootehnie, lămurim acum pe ultima sută de metri acest lucru.

APIA a prelungit termenul de depunere a adeverinței de la asociațiile crescătorilor de animale sau de la oficiile județene de zootehnie de la 1 septembrie, zi care cădea la sfârșit de săptămână, până astăzi, 3 septembrie 2018. AGROINFO nu lasă nicio întrebare primită de la fermieri fără răspuns.

Așadar, ca să lămurim lucrurile, crescătorii de ovine și/sau caprine care au solicitat pentru acest an sprijinul cuplat, subvenție europeană, trebuie să depună astăzi la APIA o adeverință eliberată de asociația crescătorilor din care fac parte prin care se atestă că au animalele înscrise în registrele genealogice ale raselor respective. Dacă sunt fermieri care nu sunt înscriși într-o asociație, au cerut sprijinul cuplat și au berbeci cu certificate de origine, aceștia trebuie să solicite o adeverință de la oficiul județean de zootehnie din județul în care au ferma.

Am observat că există un pic de incertitudine în ceea ce privește adeverința și, mai ales, pentru sectorul ovine/caprine. Toți cei care sunt înscriși la Registrul genealogic vor primi adeverințe pentru cererea APIA de la asociație, iar toți cei care au cerut această schemă pe cererea APIA, dar care nu sunt înscriși la asociație, obligatoriu trebuie să-și achiziționeze sau să-și fi achiziționat, până la data depunerii cererii, berbeci cu certificate de origine, iar acești fermieri vor primi adeverințe de la oficiile județene ale agenției de zootehnie (OARZ). Deci, neapărat am ținut să precizăm pentru că a intervenit un pic de incertitudine că nu mai știau care de unde să-și ia adeverințe, declară ing. Mirela Paraschiv, șef Serviciu Măsuri Specifice, APIA Hunedoara, pentru Satul hunedorean.

Vizualizat: 1695 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Titan Machinery - Red Carpet 2019

Gala Case IH “Red Carpet”, organizată de Titan Machinery la Craiova, în decembrie 2019, a fost dedicată prezentării noii serii de combine Axial Flow 250 cu AFS Harvest CommandTM, a tractoarelor Case IH Magnum 280, a avantajelor agriculturii de precizie şi ofertele programul Early Bird 2020.

 

Interviu cu: Răzvan Tomescu - marketing manager, Titan Machinery România şi Vasile Morariu – product manager, Titan Machinery România.

 

Reporter: Gheroghe Ghişe

VALTRA seria F - Agritechnica 2019 FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019 Cel mai rapid tractor din lume! #JCB

Bancul zilei

Foarte logic...

Foarte logic...
Bulă îi spune mamei: Detalii