KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

Conferinţele FERMA la AGRARIA

Publicat: 18 aprilie 2012 - 21:52
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Revista Ferma lansează în premieră, la târgul Agraria din Cluj-Napoca, un model nou de conferinţe de tipul "întrebări şi răspunsuri", susţinute exclusiv de specialişti ai Ferma Media Grup, cei mai buni din domeniile lor de activitate, după aprecierile primite din partea cititorilor noştri.

Aşadar, nu rataţia ocazia de a le adresa întrebări la care căutaţi răspunsurile avizate şi cel mai bine documentate sau pur şi simplu de a asista la o discuţie interesantă, pe teme de actualitate din: creşterea taurinelor, a ovinelor şi a păsărilor, legumicultură - cultura protejată şi tehnică agricolă. Tematica propusă de specialiştii noştri este generală şi orientativă iar întrebările cu referire la domeniul de interes sunt practic la alegerea d-voastră.

De asemenea, vă vom spune şi de ce este revista Ferma liderul publicaţiilor agricole din România. Rezultatele sondajului realizat de firma Kleffmann confirmă faptul că Ferma se află în topul preferinţelor cititorilor de presă agricolă. La fel de bine situate sunt şi paginile noastre de internet, care contribuie semnificativ la informarea agriculturii.

Vă aşteptăm între 3 şi 5 mai, la orele programate, la standul revistei Ferma nr. A5 de la târgul Agraria Cluj-Napoca (vizavi de standul de informaţii al organizatorilor târgului). Pentru detalii suplimentare, ne puteţi suna la tel. 0722 362241 sau lasati un comentariu la acest articol si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

sigla-Ferma_b

PROGRAM CONFERINŢE FERMA LA AGRARIA

JOI, 3 MAI 2012
11.00    Ludovic CZISZTER, profesor USAMVB Timişoara
           Creşterea viţeilor sugari - viitorul fermei de vaci cu lapte. Aspecte tehnologice şi economice
14.00    Vasile FONOAGE, Reprezentant Haygrove pentru România, jud. Sălaj
            Sisteme de solarii - construcţie şi performanţe. Tipuri de solarii - multiple, individuale, telescopice. Posibilităţi de modernizare a solariilor      Haygrove

VINERI, 4 MAI 2012
11.00    Dănuţ Radiş, director Ferma Media Grup
           Rezultatele sondajului Kleffmann reconfirmă Revista Ferma în poziţia de lider
14.00    Ioan Pădeanu, profesor USAMVB Timişoara
            Norme europene de confort la ovine. Performanţe ale hibrizilor de carne

SÂMBĂTĂ, 5 MAI 2012
11.00    Ovidiu Ranta, profesor USAMV Cluj-Napoca
            Actualităţi şi tendinţe în mecanizarea agriculturii
14.00    Leonard Constantin Stafie, preşedinte Asociaţia Crescătorilor de Păsări Iaşi
           Noi alternative de creştere a păsărilor. Oportunităţi pentru fermele mici şi mijlocii

Aduceţi întrebările cu d-voastră... Ferma vă dă răspunsurile!

Vizualizat: 3603 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

Noutăţi la AGRARIA 2012

Noutăţi la AGRARIA 2012

Târgul Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie AGRARIA ediţia a 18-a a va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2 - 6 Mai 2012.

Târgul Internaţional AGRARIA 2012 – tehnologii agricole moderne și animale de rasă

Târgul Internaţional AGRARIA 2012 – tehnologii agricole moderne și animale de rasă

În perioada 2 - 6 Mai 2012 va avea loc la Cluj-Napoca ediţia a 18-a a Târgului Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie AGRARIA.

Înscrierile la AGRARIA 2012 intră în linie dreaptă

Înscrierile la AGRARIA 2012 intră în linie dreaptă

În aceste săptămâni, au loc înscrierile firmelor din sectorul agricol care doresc să participe la Târgul Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie AGRARIA, programat în perioada 2 - 6 Mai 2012, la Cluj-Napoca. 

Sondaj

Sondaj "Presa agricolă din România"

În perioada mai-octombrie 2011, Kleffmann Group a realizat un sondaj privind gradul de cunoaştere al revistelor din domeniul agricol, pe un eşantion format din 2551 fermieri, reprezentativ pentru 6,99 milioane hectare şi o piaţă de 239 milioane euro pentru produse pentru protecţia plantelor şi 160 milioane euro pentru seminţe.


Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

De ziua ta iubito...

De ziua ta iubito...
Ce i-a luat Bulă soţiei de ziua ei? Detalii