Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

PLATA SPRIJINULUI CUPLAT ZOOTEHNIC, SITUAȚIA APIA LA ZI! URMĂTOARELE LISTE DE PLATĂ!

Publicat: 15 aprilie 2019 - 12:36
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

EXCLUSIV! AGROINFO a solicitat directorului general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, și situația la zi pentru plata sprijinului cuplat, subvenția cea mai mare de care beneficiază crescătorii de animale. Șeful APIA ne-a transmis lista fermierilor care încă nu au fost autorizați la plată și sumele aferente.

SITUAȚIA LA PLATA SPRIJINULUI CUPLAT ZOOTEHNIC PENTRU ANUL 2018

Pentru Sprijinul Cuplat sector Zootehnic categoria vaci de lapte au rămas de autorizat 727 fermieri cu o valoare totală estimată de 4.880.099 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 340,9081 euro/cap de animal.

Pentru Sprijinul Cuplat sector Zootehnic categoria bivolițe de lapte au rămas de autorizat 126 fermieri cu o valoare totală estimată de 76.388 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 160,8187 euro/cap de animal.

Pentru Sprijinul Cuplat sector Zootehnic categoria taurine de carne și metișii acestora au rămas de autorizat 124 fermieri cu o valoare totală estimată de 1.039.746 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 291,4906 euro/cap de animal.

apia-oficial-15-aprilie_bsprijin-cuplat-15-aprilie_b

Pentru Sprijinul Cuplat sector Zootehnic categoria ovine au rămas de autorizat 367 fermieri cu o valoare totală estimată de 1.633.710 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 15,9737 euro/cap de animal.

Pentru Sprijinul Cuplat sector Zootehnic categoria caprine au rămas de autorizat 92 fermieri cu o valoare totală estimată de 75.795 euro. Cuantumul stabilit pentru acest ajutor este de 15,9737 euro/cap de animal.

Cursul stabilit de Banca Centrală Europeană și publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene  nr. C351/04/01.10.2018 este de 4,6638 RON/euro, informează conducerea APIA, în răspunsul oficial transmis nouă.

Vizualizat: 3592 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Vaderstad la Agromalim 2019

Vaderstad la Agromalim 2019

Väderstad, reprezentat în România de Titan Machinery, a adus la Agromalim utilajele consacrate şi reprezentative ale companiei suedeze: semănătoarea de cereale păioase Rapid şi semănătoarea Tempo F, model care deţine recordul mondial de semănat plante prăşitoare, la mare viteză şi precizie. Pentru prelucrarea solului Väderstad a expus cultivatorul de mare adâncime şi dezmiriştitor - TopDown şi discul Carrier.
Titan Machinery Romania este importator exclusiv al utilajelor Case IH și Case construction Equipment în România.
Interviu cu Sorin Radu - reprezentant Väderstad România

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Vest Tract la Agromalim 2019 SAM la Agromalim 2019 A inceput INDAGRA!

Bancul zilei

Anunţ

Anunţ
Blondă, sexi, drăguţă, 90-60-90, atrăgătoare: vând tractor. Detalii