Adama
Agreena
AGRICOVER

Sveaverken - echipamente tehnologice inteligente pentru a eficientiza producţia agricolă

Publicat: 17 mai 2024 - 11:49
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Sveaverken este o marcă suedeză care a luat naştere în anul 1911 şi în cei peste 100 de ani, compania s-a angajat în inovarea domeniului zootehnic şi a celui agricol.

Folosind tehnologia pentru a asigura mai mult confort, precum şi un mediu de lucru mai relaxat în producţia agricolă, scopul Sveaverken este de a utiliza echipamente tehnologice inteligente pentru a îmbunătăţi eficienţa producţiei, permiţând fermierilor să scape de operaţiunile grele de producţie şi să beneficieze de mai mult timp pentru a se bucura de viaţă.

În prezent, concentrându-ne pe trei sectoare de vârf - agricultura de precizie, digitalizarea în zootehnie, precum şi automatizarea agriculturii - ne aflăm în prima linie a inovaţiei în agricultură.

 Sveaverken 02_b

foto: @canva/Jevtic de la Getty Images

Sveaverken are 3 unităţi de producţie, 4 centre de cercetare şi dezvoltare şi peste 200 de angajaţi în întreaga lume, care reprezintă baza solidă de la care putem continua să inovăm şi să ne dezvoltăm produsele.

Sveaverken utilizează tehnologia de ultimă generaţie în domeniul imaginii, IoT şi tehnologia automată pentru a oferi soluţii avansate de precizie, digitalizare şi automatizare în diferite sectoare agricole, pentru a continua să răspundă diferitelor tipuri de nevoi agricole.

 Picture F100_b

În domeniul agriculturii de precizie, reprezentantul nostru este Sveaverken F100, un sistem automat de direcţie format dintr-un volan electric, o antenă RTK şi o tabletă inteligentă, care vă permite să vă eliberaţi mâinile la locul de muncă şi, într-o anumită măsură, să realizaţi operaţiuni de autopilot.

Acesta este echipat standard cu funcţiile esenţiale şi gratuite ISOBUS şi PPP, iar datorită suportului său pentru diverse surse de corecţie GNSS, cum ar fi RTK, SBAS şi PPP, poate funcţiona cu o precizie uimitoare de ± 2,5 cm şi, chiar şi fără reţea sau staţie de bază, este în continuare capabil să realizeze diverse sarcini de lucru în agricultură, recoltare şi gestionare a câmpului.

Fie că este o fermă mare sau o fermă de familie, fie că este o zonă îndepărtată sau o zonă cu o reţea nesigură, va fi un bun ajutor pentru dvs. pentru a diminua munca, a reduce costurile şi a îmbunătăţi eficienţa!

 F100_b

În industria digitală pentru fermele zootehnice, nu avem doar roboţi pentru împins furaje pentru a rezolva problemele de hrănire ale fermierilor, ci şi coliere pentru vaci, perii pentru scărpinat şi lămpi termice inteligente special concepute pentru sănătatea vacilor.

RoboPusher-ul nostru - Nimbo este un exemplu tipic, robotul poate lucra maximum 16 ore pe zi, zi şi noapte, pentru a împinge hrana pentru bovine, minimizând risipa de hrană şi pentru a face ca vacile să mănânce mai mult, îmbunătăţind astfel eficienţa economică.

Sveaverken 01_b

Acesta utilizează o soluţie de viziune avansată cu algoritmi avansaţi şi un modul cu ultrasunete care poate identifica obstacolele şi îşi poate ajusta automat linia de deplasare pentru a asigura o livrare foarte eficientă a furajelor. Datorită designului său unic, nu are nevoie să fie echipat cu şine, ca alte împingătoare tradiţionale, ci doar de un loc mic pentru a instala un punct de încărcare, de a configura liniile şi este gata de plecare.

Marca Sveaverken a crezut întotdeauna că tehnologia poate schimba vieţi şi poate crea o lume mai bună. Noi folosim tehnologia în beneficiul agriculturii şi al fermierilor, pentru a le spori câştigurile! De aceea, peste 30.000 de clienţi din peste o sută de ţări ne aleg pe noi.

 F100 2_b

Filozofia noastră şi motivele pentru a ne alege:

Viziunea noastră şi de ce Sveaverken:

  • "Mai puţină muncă, mai multă viaţă": Petreceţi mai mult timp trăind, nu muncind.
  • "Productivitate maximă": Nu lăsaţi tehnologia complexă să vă reţină. Soluţiile noastre uşor de utilizat se integrează perfect în fluxul dvs. de lucru.
  • "Un viitor mai verde": Credem în practicile agricole şi de gestionare a proprietăţii, responsabile, care asigură un viitor prosper generaţiilor viitoare.
Vizualizat: 846 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Cum gestionează fermierii români practicile de management al apei în agricultură

Cum gestionează fermierii români practicile de management al apei în agricultură

11 octombrie 2024 - 12:42

Agricultura se confruntă cu provocări tot mai mari din cauza schimbărilor climatice, inclusiv creșterea temperaturilor, precipitațiile imprevizibile și evenimentele meteorologice extreme, precum seceta și valurile de căldură.

Cultivarea legumelor, florilor și plantelor aromatice din semințe

Cultivarea legumelor, florilor și plantelor aromatice din semințe

09 octombrie 2024 - 21:33

Cultivarea plantelor din semințe este o activitate satisfăcătoare, care aduce numeroase beneficii, atât pentru sănătate, cât și pentru bugetul casei. 

Guvern ASTĂZI: Amânarea datoriilor fermierilor!

Guvern ASTĂZI: Amânarea datoriilor fermierilor!

09 octombrie 2024 - 19:19

Guvernul a aprobat astăzi o Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea OUG nr.4/2024 pentru stabilirea unor măsuri de sprijin cu caracter temporar, destinate producătorilor agricoli în scopul gestionării efectelor fenomenului de secetă pedologică din anul 2023 și ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

ASTĂZI Guvern! Subvenția de 200 euro/ha intră la plată!

ASTĂZI Guvern! Subvenția de 200 euro/ha intră la plată!

09 octombrie 2024 - 15:27

Guvernul a aprobat astăzi o Ordonanță de urgență pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat sub forma de grant acordat producătorilor agricoli pentru culturi agricole afectate de seceta pedologică din perioada septembrie 2023 - august 2024.

ASTĂZI OFICIAL! Cuantum mai mare ajutor de stat pentru fermieri!

ASTĂZI OFICIAL! Cuantum mai mare ajutor de stat pentru fermieri!

09 octombrie 2024 - 15:13

Guvernul a aprobat astăzi, în ședință, Ordonanța de urgență pentru modificarea OUG nr. 7 privind aprobarea schemei de ajutor de stat „Creditul fermierului”, în contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Bugetul schemei de ajutor de stat se majorează la maximum 1.861,5 milioane lei. 

Export din fermele românești în Egipt!

Export din fermele românești în Egipt!

09 octombrie 2024 - 06:57

Marți, 8 octombrie 2024, ministrul Florin Barbu a primit vizita omologului său din Egipt, Alaa Farouk, ministrul agriculturii și al îmbunătățirilor funciare. Ministrul egiptean a fost însoțit de Dr. Alaa Eldin Mahmoud, director al Institutului de Cercetare a Recoltelor și de ES Moayad Fathallah Mohamed Eldalie, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Egiptului. Alături de ministrul Barbu s-au aflat secretarii de stat Aurel Simion și Sorin Moise, precum și directorul general Elena Tatomir.

„Ziua Produselor Agroalimentare Românești” - celebrată între 10-12 octombrie în curtea MADR

„Ziua Produselor Agroalimentare Românești” - celebrată între 10-12 octombrie în curtea MADR

08 octombrie 2024 - 16:30

La fel ca în anii precedenți, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) va sărbători în 10 octombrie 2024 „Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești” prin organizarea de târguri și evenimente, la nivel național. 

Ministrul Barbu ASTĂZI: Vine tranșa a doua de plată Program Tomata!

Ministrul Barbu ASTĂZI: Vine tranșa a doua de plată Program Tomata!

07 octombrie 2024 - 15:54

Ministrul agriculturii, Florin Barbu, a anunțat astăzi că încep plățile în Programul Tomata, tranșa a doua.

Corteva și Pairwise își unesc forțele pentru a accelera editarea genetică

Corteva și Pairwise își unesc forțele pentru a accelera editarea genetică

04 octombrie 2024 - 12:36

Colaborarea strategică va include, de asemenea, formarea unui parteneriat de afaceri pentru a accelera soluțiile de editare genetică.

ANF a lansat aplicația FITS pentru digitalizarea procesului de formare profesională

ANF a lansat aplicația FITS pentru digitalizarea procesului de formare profesională

04 octombrie 2024 - 11:06

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Autoritatea Națională Fitosanitară (ANF) anunță lansarea aplicației FITS destinată utilizatorilor profesioniști, distribuitorilor și consilierilor privind utilizarea durabilă a produselor de protecție a plantelor, în data de 1 octombrie 2024. Astfel, procesul de formare profesională este digitalizat.

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

MEWI / importanţa investiţiilor în agricultură

MEWI / importanţa investiţiilor în agricultură

Indiferent de conjunctură, fermierii se gândesc la modernizare, iar investiţiile sunt cele care cresc potenţialul oricărei ferme şi afaceri în agricultură. Interviu cu Leontin Coca, director vânzări Mewi, în standul de la Agraria 2023

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Detectiv particular...

Detectiv particular...
Un bilet de pe uşa unui renumit detectiv particular: Detalii