Adama
Agreena
AGRICOVER

Sveaverken - echipamente tehnologice inteligente pentru a eficientiza producţia agricolă

Publicat: 17 mai 2024 - 11:49
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Sveaverken este o marcă suedeză care a luat naştere în anul 1911 şi în cei peste 100 de ani, compania s-a angajat în inovarea domeniului zootehnic şi a celui agricol.

Folosind tehnologia pentru a asigura mai mult confort, precum şi un mediu de lucru mai relaxat în producţia agricolă, scopul Sveaverken este de a utiliza echipamente tehnologice inteligente pentru a îmbunătăţi eficienţa producţiei, permiţând fermierilor să scape de operaţiunile grele de producţie şi să beneficieze de mai mult timp pentru a se bucura de viaţă.

În prezent, concentrându-ne pe trei sectoare de vârf - agricultura de precizie, digitalizarea în zootehnie, precum şi automatizarea agriculturii - ne aflăm în prima linie a inovaţiei în agricultură.

 Sveaverken 02_b

foto: @canva/Jevtic de la Getty Images

Sveaverken are 3 unităţi de producţie, 4 centre de cercetare şi dezvoltare şi peste 200 de angajaţi în întreaga lume, care reprezintă baza solidă de la care putem continua să inovăm şi să ne dezvoltăm produsele.

Sveaverken utilizează tehnologia de ultimă generaţie în domeniul imaginii, IoT şi tehnologia automată pentru a oferi soluţii avansate de precizie, digitalizare şi automatizare în diferite sectoare agricole, pentru a continua să răspundă diferitelor tipuri de nevoi agricole.

 Picture F100_b

În domeniul agriculturii de precizie, reprezentantul nostru este Sveaverken F100, un sistem automat de direcţie format dintr-un volan electric, o antenă RTK şi o tabletă inteligentă, care vă permite să vă eliberaţi mâinile la locul de muncă şi, într-o anumită măsură, să realizaţi operaţiuni de autopilot.

Acesta este echipat standard cu funcţiile esenţiale şi gratuite ISOBUS şi PPP, iar datorită suportului său pentru diverse surse de corecţie GNSS, cum ar fi RTK, SBAS şi PPP, poate funcţiona cu o precizie uimitoare de ± 2,5 cm şi, chiar şi fără reţea sau staţie de bază, este în continuare capabil să realizeze diverse sarcini de lucru în agricultură, recoltare şi gestionare a câmpului.

Fie că este o fermă mare sau o fermă de familie, fie că este o zonă îndepărtată sau o zonă cu o reţea nesigură, va fi un bun ajutor pentru dvs. pentru a diminua munca, a reduce costurile şi a îmbunătăţi eficienţa!

 F100_b

În industria digitală pentru fermele zootehnice, nu avem doar roboţi pentru împins furaje pentru a rezolva problemele de hrănire ale fermierilor, ci şi coliere pentru vaci, perii pentru scărpinat şi lămpi termice inteligente special concepute pentru sănătatea vacilor.

RoboPusher-ul nostru - Nimbo este un exemplu tipic, robotul poate lucra maximum 16 ore pe zi, zi şi noapte, pentru a împinge hrana pentru bovine, minimizând risipa de hrană şi pentru a face ca vacile să mănânce mai mult, îmbunătăţind astfel eficienţa economică.

Sveaverken 01_b

Acesta utilizează o soluţie de viziune avansată cu algoritmi avansaţi şi un modul cu ultrasunete care poate identifica obstacolele şi îşi poate ajusta automat linia de deplasare pentru a asigura o livrare foarte eficientă a furajelor. Datorită designului său unic, nu are nevoie să fie echipat cu şine, ca alte împingătoare tradiţionale, ci doar de un loc mic pentru a instala un punct de încărcare, de a configura liniile şi este gata de plecare.

Marca Sveaverken a crezut întotdeauna că tehnologia poate schimba vieţi şi poate crea o lume mai bună. Noi folosim tehnologia în beneficiul agriculturii şi al fermierilor, pentru a le spori câştigurile! De aceea, peste 30.000 de clienţi din peste o sută de ţări ne aleg pe noi.

 F100 2_b

Filozofia noastră şi motivele pentru a ne alege:

Viziunea noastră şi de ce Sveaverken:

  • "Mai puţină muncă, mai multă viaţă": Petreceţi mai mult timp trăind, nu muncind.
  • "Productivitate maximă": Nu lăsaţi tehnologia complexă să vă reţină. Soluţiile noastre uşor de utilizat se integrează perfect în fluxul dvs. de lucru.
  • "Un viitor mai verde": Credem în practicile agricole şi de gestionare a proprietăţii, responsabile, care asigură un viitor prosper generaţiilor viitoare.
Vizualizat: 481 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Cartoful, o cultură sănătoasă și profitabilă, cu produsele Corteva Agriscience

Cartoful, o cultură sănătoasă și profitabilă, cu produsele Corteva Agriscience

12 iunie 2024 - 17:13

Cartoful este unul dintre alimentele de bază în hrana oamenilor, iar cultura acestuia devine tot mai provocatoare, mai ales în contextul schimbărilor climatice.

FMC dă startul noului sezon de monitorizare Arc

FMC dă startul noului sezon de monitorizare Arc

10 iunie 2024 - 12:49

FMC dă startul noului sezon de monitorizare Arc - monitorizare a dăunătorilor Ostrinia nubilalis (Sfredelitorul porumbului) și Helicoverpa armigera (Omida fructificațiilor) din cultura de porumb, cu ajutorul aplicației mobile Arc™ farm intelligence  program digital oferit gratuit de către compania FMC!

Condiții necesare ajutor AFIR achiziții utilaje agricole!

Condiții necesare ajutor AFIR achiziții utilaje agricole!

07 iunie 2024 - 21:19

În vederea lansării sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet, www.afir.ro, versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 „Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1. prin care se finanțează achiziții simple de utilaje agricole.

Corteva aniversează cinci ani de creare a valorii

Corteva aniversează cinci ani de creare a valorii

07 iunie 2024 - 17:19

Livrarea inovației revoluționare pentru a ajuta fermierii să asigure hrana lumii într-un mod sigur și sustenabil

Atenție, fermieri! Amenzi de până la 20.000 de lei!

Atenție, fermieri! Amenzi de până la 20.000 de lei!

07 iunie 2024 - 16:17

În ședința de Guvern din 6 iunie 2024 a fost aprobată Hotărârea pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia.

ASTĂZI! Suma virată în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

ASTĂZI! Suma virată în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

07 iunie 2024 - 16:10

2,29 miliarde euro au intrat în conturile fermierilor români de la începutul acestui an și până în prezent, bani europeni rambursați de către Comisia Europeană pentru finanțarea măsurilor de sprijin derulate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Anunț OFICIAL! Ghidul solicitantului submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole!

Anunț OFICIAL! Ghidul solicitantului submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole!

07 iunie 2024 - 14:47

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală, în calitate de Autoritate de Management pentru PNDR, a publicat versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole, componenta 4.1.1, din cadrul PNDR 2020. Ghidul este postat spre informarea publicului larg pe o perioadă de 7 zile calendaristice, urmând ca după această să poată fi lansată sesiunea pentru depunerea proiectelor.

Ordin ÎN VIGOARE! Plată bonus subvenții APIA pe cap animal și hectar!

Ordin ÎN VIGOARE! Plată bonus subvenții APIA pe cap animal și hectar!

07 iunie 2024 - 14:25

Ordinul prin care se dispune realocarea de sume disponibile și se stabilește cuantumul unitar al plății către beneficiarii intervențiilor aferente sprijinului cuplat în sectorul vegetal/zootehnic și ecoscheme a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 523/2024.

Oficial MADR: Decizie URGENTĂ plata subvențiilor APIA!

Oficial MADR: Decizie URGENTĂ plata subvențiilor APIA!

06 iunie 2024 - 15:25

Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Adrian Pintea, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că s-a luat decizia prelungirii campaniei de primire a cererilor pentru plata subvențiilor agricole până la data de 12 iunie 2024.

Ghid finanțare lansat ASTĂZI de AFIR!

Ghid finanțare lansat ASTĂZI de AFIR!

05 iunie 2024 - 18:56

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet www.afir.ro, la secțiunea Comunicare – Dezbatere publică, versiunea consultativă a Ghidului solicitantului „ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII LICEELOR CU PROFIL AGRICOL”, precum și a anexelor acestuia.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată! Un interviu cu Daniel Grosz, director tehnic Bayer Crop Science România pe zona de vest.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

În autobuz

În autobuz
O taxatoare se apropie într-un autobuz de un tip: Detalii