Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Randamente mari și calitate înaltă cu Amalgerol și Amalgerol Essence la grâu

Publicat: 05 februarie 2024 - 10:35
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Biostimulanții AMALGEROL și AMALGEROL ESSENCE reprezintă un standard consacrat în segmentul biostimulanților și al produselor de ameliorare a solului și sunt unici în compoziție și acțiune. Aplicarea biostimulanților dă rezultate incredibile în agricultură și vă aduce beneficii în 5 direcții:

Amalgerol essence copy-min_b1) Randament mai mare și mai calitativ 

AMALGEROL și AMALGEROL ESSENCE stimulează creșterea rădăcinilor și absorbția nutrienților. Astfel vă garantează producții mai mari și de calitate. 

2) Ajută plantele să depășească diferite tipuri de stres 

3) Activează viața solului, sporesc activitatea microbiană și micoriza 

Micoriza joacă un rol esențial în dezvoltarea sistemelor radiculare mai dense și mai sănătoase. 

4) Reduc consumul de combustibil pentru prelucrarea solului 

Îmbunătățiți structura solului și reduceți costurile de combustibil cu până la 3-4 l/ha. 

5) Produse BIO cu certificat pentru agricultura organică (bio)  

Randament mai mare și mai calitativ la grâu
 

Creșterea în randament se explică datorită stării fitosanitare mai bune a culturii, menținerea frunzei stindard pe o perioadă mai mare și prin nutriția mai bună a plantelor. Datorită aplicării AMALGEROL și AMALGEROL ESSENCE frunza stindard se menține pe o perioadă maxim posibilă de timp. În cazul plantelor netratate se observă culcarea grâului iar în cazul în care aplicarea AMALGEROL sau AMALGEROL ESSENSE se face de două ori, nu se observă culcarea grâului

2.Randament (1) copy_b Următorul exemplu arată un teren riveran Dunării. Se deosebește clar blocul din dreapta care a fost tratat timp de trei ani consecutivi cu AMALGEROL (în doză de 3 l/ha) și AMALGEROLESSENCE în doză de 2 l/ha și la care se observă o absorbție mai bună a îngrășămintelor aplicate în luna februarie în câmp. 

4.Wheat_Netratat_Tratat-min_bAjută plantele să depășească diferite tipuri de stres 

Biostimulanții permit plantelor să își dezvolte la maximum potențialul genetic, care, în condiții normale, este amenințat de diferite tipuri de stresîngheț, caniculă/secetă, ploaie torențială, grindină, stres indus prin pesticide/ierbicide etc. Fotografiile prezentate arată efectul datorat daunelor provocate de erbicide după un tratament defectuos cu glifosat. Plantele ilustrate în stânga au fost fotografiate după aplicarea biostimulanților.  

stres grau-min_b

Activează viața solului, sporesc activitatea microbiană și micoriza: 

Biostimulanții AMALEROL și AMALGEROL ESSENCE sporesc activitatea microbiană din sol și micoriza. Micoriza este o formațiune specifică între hifele anumitor ciuperci și rădăcinile plantelor și îndeplinește numeroase roluri care au ca rezultat utilizarea mai eficientă a substanțelor nutritive și a apei de către plante. 

Biostimulanții activează și stimulează sistemul radicular al plantelor. Exemplul dovedește acțiunea produselor după o singură aplicare în doză de 3 l/ha pentru AMALGEROL și 2 l/ha pentrul AMALGEROL ESSENCE la grâu. 

 TRATAT_NETRATAT_b

Reduc consumul de combustibil pentru prelucrarea solului 

Un alt aspect important al utilizării AMALGEROL și AMALGEROL ESSENCE este faptul că aceste produse ajută la structurarea corectă solului. Cercetări efectuate în Bulgaria, Ungaria și Germania arată că, după trei ani de utilizare a produselor pe același câmp, consumul de combustibil pentru fiecare operațiune de afânare efectuată pe câmp scade cu până la 3-4 litri/ha, ceea ce, în sine, duce la o reducere semnificativă a costurilor pentru fermieri. 

Mai multe informații despre beneficiile aplicării în sol pot fi găsite în următorul videoclip: 

 

Agricultura carbonului este una dintre noile tendințe din acest sector, cu două beneficii principale: reducerea emisiilor și o nouă sursă de venit pentru fermieri. Scopul este ca fermele să își reseteze propriile emisii și să absoarbă și să mențină excesul de dioxid de carbon din atmosferă, obținând astfel certificate din care pot câștiga în viitor. Datorită compoziției lor unice, biostimulanții sunt bogați în carbon organic, ceea ce face ca stocarea acestuia în sol să fie mult mai ușoară și mai rapidă. Acest lucru face ca produsele să fie un partener indispensabil pentru fermieri în agricultura carbonului. 

8. Soil copy_bProduse BIO cu certificat pentru agricultura organică (bio): 

Produsele vin cu certificat pentru agricultură organică, fiind biodegradabile, ecologice, organice, nemodificate genetic. 

APLICAREA LA GRÂU 

Le reamintim fermierilor cât este de important să respecte fazele de aplicare la grâu, anume: 

Prima aplicare în faza de înfrățire/final înfrățire și început alungire pai: Ierbicid + AMALGEROL 3 l/ha sau AMALGEROL ESSENCE 2 l/ha; 

A doua aplicare în faza frunză stindard: Fungicid + AMALGEROL 3 l/ha sau AMALGEROL ESSENCE 2 l/ha; 

Biostimulanții AMALGEROL și AMALGEROL ESSENCE sunt produse obligatorii pentru primele tratamente ale culturilor de grâu datorită refacerii peretelui celular al plantelor,ceea ce le face să depășească mai repede stresul iernii. Hormonii vegetali din compoziția produselor stimulează creșterea sistemului radicular și a masei supraterane, ceea ce duce la o nutriție optimă a plantei în sine și, astfel, la stabilirea unor randamente mai mari. 

9.Wheat zoom_bReprezentantul de vânzări al producătorului Hechenbichler GmbH dl. Aleksandar Metodiev, rezumă beneficiile utilizării celor două produse în următorul videoclip: 

Aplicarea de două ori a AMALGEROL și AMALGEROL ESSENCE nu este o cheltuială, ci este o investiție sigură pentru un randament mai mare și mai calitativ, funcționând impecabil la grâu

Materiale care urmează: „RANDAMENTE MARI ȘI CALITATE ÎNALTĂ CU AMALGEROL ȘI AMALGEROL ESSENCE LA RAPIȚĂ” 

*Materialul este pus la dispoziție de către Reprezentanța comercială a societății Hechenbichler GmbH pentru Bulgaria, România și Moldova 


Contacte 

Reprezentanța comercială a societății Hechenbichler GmbH pentru Bulgaria, România și Moldova 

Reprezentant comercial: Aleksandar Metodiev

Tel: +359 88 7037017 

Email: a.metodiev@amalgerol.com 

DISTRIBUITORI: 

PENTRU AMALGEROL ESSENCE LUAȚI LEGĂTURA CU: 

KWIZDA AGRO ROMARIA SRL 

nr. telefon: +40 37.208 97 00 

E-mail: office@kwizda-agro.ro 

www.kwizda-agro.ro 6

 

PENTRU AMALGEROL LUAȚI LEGĂTURA CU: 

CS Comcereal S.A. 

nr. telefon: 0213 125467 

E-mail: comcerealb@yahoo.com

 

ECOPLANT SRL. 

nr. telefon: 0251 480184 

E-mail: office@ecoplant.ro

 

Biz Solutions SRL. 

nr. telefon: 0372 991991 

E-mail: office@biz-solutions.ro

Vizualizat: 636 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

Utilajul indispensabil în fermele zootehnice

”Cel mai important lucru la încărcătoarele Weidemann, în comparație cu alte utilaje similare, este articulația oscilantă a utilajului, care permite circulația acestuia pe teren accidentat. Datorită articulației oscilante, corpul utilajului se balansează, dar utilajul nu se înclină”, explică Ioan Bucilă.

”Principalul operator al încărcătoarelor Weidemann este tatăl meu, care, deși nu are studii de mecanică agricolă și nici nu are permis de conducere, la 65 de ani a început să lucreze pe încărcător și acum e profesionist în operarea lor. Cel mai mult mă ajută că tata poate să facă anumite lucrări și fără ca eu să fiu prezent în fermă sau să fie nevoie de un operator specializat. Weidemann sunt încărcătoare foarte manevrabile, oricine poate să lucreze foarte ușor pe ele”, adaugă fermierul din Șieuț.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La furat...

La furat...
Doi lupi se duc să fure oi. Detalii

La furat...

La furat...
Doi lupi se duc să fure oi. Detalii