Adama
Agreena
AGRICOVER

„RANDAMENTE MARI ŞI CALITATE ÎNALTĂ CU AMALGEROL ŞI AMALGEROL ESSENCE LA FLOAREA SOARELUI”

Publicat: 23 aprilie 2024 - 14:53
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Biostimulanţii AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE reprezintă un standard consacrat în segmentul biostimulanţilor şi al produselor de ameliorare a solului şi sunt unici în compoziţie şi acţiune. Aplicarea biostimulanţilor dă rezultate incredibile în agricultură şi vă aduce beneficii în 4 direcţii:

1. Head image_Romania_PR 3(1)_b
1)     
Randament mai mare şi mai calitativ

AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE stimulează creşterea rădăcinilor şi absorbţia nutrienţilor. Astfel vă garantează producţii mai mari şi de calitate.

2)      Ajută plantele să depăşească diferite tipuri de stres.

3)      Activează viaţa solului, sporesc activitatea microbiană şi micoriza.

Micoriza joacă un rol esenţial în dezvoltarea sistemelor radiculare mai dense şi mai sănătoase.

4)      Reduce consumul de combustibil pentru prelucrarea solului.

Îmbunătăţiţi structura solului şi reduceţi costurile de combustibil cu până la 3-4 l/ha.

Prin aplicarea biostimulanţilor veţi obţine următoarele beneficii pentru plante:

-  creşterea activităţii microbiene a solului şi a micorizei;

-  Randament mai mare şi mai calitativ;

-  Rezistenţă la diferitele tipuri de stres;

-  promovarea creşterii plantelor şi îmbunătăţirea utilizării nutrienţilor.

5 MOTIVE PENTRU MIZA PE AMALGEROL SAU PE AMALGEROL ESSENCE

1.APLICAREA FLOAREA-SOARELUI - RANDAMENT MAI MARE ȘI DE CALITATE

Aplicarea de două ori a AMALGEROL sau a AMALGEROL ESSENCE reprezintă nu doar o investiţie cu venituri garantate, ci garantează şi calitatea înaltă a randamentelor, precum şi optimizarea cheltuielilor. Biostimulanţii acţionează în mod fiabil şi eficient la grâu, rapiţă, floarea-soarelui şi porumb.

Se recomandă fermierilor aplicarea de AMALGEROL sau de AMALGEROL ESSENCE la floarea soarelui (indiferent dacă se foloseşte tehnologia convenţională, Express sau Clearfield):

-         Prima aplicare în faza frunză 4-6: AMALGEROL 3 l/ha sau AMALGEROL ESSENCE 2 l/ha;

-         A doua aplicare în faza butonizare: AMALGEROL 3 l/ha sau AMALGEROL ESSENCE 2 l/ha;

2. Image Field_b

Aplicarea dublă asigură un randament mai mare şi mai calitativ. Ca urmare a tratamentului se observă o creştere semnificativă a sistemului radicular şi a frunzelor plantelor. Este promovată şi absorbţia mai eficientă a apei şi a nutrienţilor de către rădăcinile plantelor, precum şi creşterea suprafeţei fotosintetice, ceea ce are efect benefic asupra dezvoltării şi creşterii plantelor de floarea-soarelui. Plantele vor manifesta un habitus vizibil îmbunătăţit şi se vor diferenţia vizibil faţă de plantele netratate. Raportat la faza de dezvoltare, plantele sunt mai avansate şi mai înalte.

3. Image Compare_b

2. AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE stimulează creşterea rădăcinilor

Biostimulanţii AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE activează şi stimulează sistemul radicular al plantelor prin intermediul hormonilor vegetali şi al carbonului organic. În cazul plantelor tratate, observăm un sistem radicular mai dens care asigură un acces mai bun la nutrienţi (N) şi apă, chiar dacă aceştia sunt localizaţi mai departe şi sunt mai puţin mobili (P, K).

4. Image Roots_b

3. AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE pentru toţi hibrizii de floarea soarelui

Din ce în ce mai frecvent, observăm tendinţa comercianţilor de floarea-soarelui de a oferi o primă suplimentară pentru un conţinut ridicat de grăsime, iar producţia cu conţinut ridicat de grăsime este cumpărată la un preţ mai mare.

După aplicarea de AMALGEROL sau AMALGEROL ESSENCE se observă o creştere a calităţii recoltei rezultate ca urmare a unui conţinut crescut de ulei de 3-4%.

În ceea ce priveşte randamentul florii soarelui, după aplicarea de AMALGEROL sau AMALGEROL ESSENCE observăm o creştere care depinde de numărul de tratare a plantelor - o dată sau de două ori. Aplicare: primul tratament în stadiul de 2-4 perechi de frunze; al doilea tratament la începutul stadiului de butonizare, înainte de închiderea patului.

4. AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE pentru refacerea după grindină

5. Image Hailstorm_b

6. Image Recovery_b

Următorul exemplu practic arată acţiunea şi beneficiile indubitabile ale aplicării AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE pentru refacerea culturilor de floarea soarelui care au suferit de grindina căzută. O furtună devastatoare cu grindină poate distruge aproape în întregime o cultură de floarea-soarelui. Intenţia fermierului este de a ara câmpul în cauză, dar se răzgândeşte şi optează pentru produsele AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE. Vârful vegetativ al plantelor este viu şi câmpul este tratat, în rezultat plantele încep să se refacă. O săptămână mai târziu, din păcate, câmpul a fost lovit de o a doua furtună cu grindină, aşa că fermierul a aplicat din nou biostimulanţii. Plantele îşi revenit complet şi dau randament bun.

5. AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE în cazul deteriorările locale provocate de mană

7. Image Stress_b

8. Image Recovery_b

STUDIU DE CAZ: Mana la floarea soarelui reprezintă un factor major de risc pentru recoltă deoarece starea se poate controla foarte greu şi aduce daune semnificative suprafeţelor însămânţate. Fermierii pot opta pentru un hibrid de floarea soarelui expres şi tolerant, dar care este sensibil la mană. Mana se observă la nivelurile mai inferioare ale plantelor. Datorită intervenţiei rapide şi a tratamentului doar cu AMALGEROL sau AMALGEROL ESSENCE după a treia pereche de frunze adevărate, sporii bolii sunt calcificaţi.

REZULTAT: În 10 zile, se observă un efect vizibil la floarea-soarelui: plantele au supravieţuit bolii, se observă o creştere şi dezvoltare normală, frunzele sunt curate, cu o culoare verde bună şi începe butonizarea. Fermierul a fost foarte impresionat de efectul biostimulanţilor în această situaţie de stres. Fermierul a folosit biostimulantul în ultimii ani pentru a creşte cantitatea şi calitatea recoltelor, dar este pentru prima dată când a aplicat produsul într-o situaţie atât de extremă şi s-a convins încă o dată de compoziţia şi acţiunea unică a AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE.

9. Image Grigore Petre_b

EXPERIENȚĂ ÎMPĂRTĂȘITĂ DIN ROMÂNIA: Grigore Petre ne spune de ce foloseşte produsele AMALGEROL şi AMALGEROL ESSENCE în următorul material videohttps://www.youtube.com/watch?v=jVIh68zUQLg

 10. .ALEX_Video_b

Reprezentantul de vânzări al producătorului Hechenbichler GmbH dl. Aleksandar Metodiev, rezumă beneficiile utilizării celor două produse în următorul videoclip: https://youtu.be/Ay0M81v0G6w

Aplicarea de două ori a AMALGEROL sau AMALGEROL ESSENCE nu este o cheltuială, ci este o investiţie sigură pentru un randament mai mare şi mai calitativ şi funcţionează fără a da greş la floarea soarelui.

Materiale anterioare: „RANDAMENTE MARI ȘI CALITATE ÎNALTĂ CU AMALGEROL ȘI AMALGEROL ESSENCE LA GRÂU”

„RANDAMENTE MARI ȘI CALITATE ÎNALTĂ CU AMALGEROL ȘI AMALGEROL ESSENCE LA RAPIȚĂ”

Materiale care urmează: „RANDAMENTE MARI ȘI CALITATE ÎNALTĂ CU AMALGEROL ȘI AMALGEROL ESSENCE LA PORUMB”

*Materialul este pus la dispoziţie de către Reprezentanţa comercială a societăţii Hechenbichler GmbH pentru Bulgaria, România şi Moldova

 

Contacte

Reprezentanţa comercială a societăţii Hechenbichler GmbH pentru Bulgaria, România şi Moldova

Reprezentant comercial: Aleksandar Metodiev

Tel: +359 88 7037017

Email:a.metodiev@amalgerol.com

 

DISTRIBUITORI:

PENTRU AMALGEROL ESSENCE LUAȚI LEGĂTURA CU:

KWIZDA AGRO ROMARIA SRL

nr. telefon: +40 37.208 97 00

E-mail: office@kwizda-agro.ro

www.kwizda-agro.ro

PENTRU AMALGEROL LUAȚI LEGĂTURA CU:

CS Comcereal S.A.

nr. telefon: 0213 125467

E-mail: comcerealb@yahoo.com

ECOPLANT SRL.

nr. telefon: 0251 480184

E-mail: office@ecoplant.ro

Biz Solutions SRL.

nr. telefon: 0372 991991

E-mail: office@biz-solutions.ro

Vizualizat: 613 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Alte articole in aceasta categorie

Cartoful, o cultură sănătoasă și profitabilă, cu produsele Corteva Agriscience

Cartoful, o cultură sănătoasă și profitabilă, cu produsele Corteva Agriscience

12 iunie 2024 - 17:13

Cartoful este unul dintre alimentele de bază în hrana oamenilor, iar cultura acestuia devine tot mai provocatoare, mai ales în contextul schimbărilor climatice.

FMC dă startul noului sezon de monitorizare Arc

FMC dă startul noului sezon de monitorizare Arc

10 iunie 2024 - 12:49

FMC dă startul noului sezon de monitorizare Arc - monitorizare a dăunătorilor Ostrinia nubilalis (Sfredelitorul porumbului) și Helicoverpa armigera (Omida fructificațiilor) din cultura de porumb, cu ajutorul aplicației mobile Arc™ farm intelligence  program digital oferit gratuit de către compania FMC!

Condiții necesare ajutor AFIR achiziții utilaje agricole!

Condiții necesare ajutor AFIR achiziții utilaje agricole!

07 iunie 2024 - 21:19

În vederea lansării sesiunii de depunere a solicitărilor de finanțare, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet, www.afir.ro, versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 „Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1. prin care se finanțează achiziții simple de utilaje agricole.

Corteva aniversează cinci ani de creare a valorii

Corteva aniversează cinci ani de creare a valorii

07 iunie 2024 - 17:19

Livrarea inovației revoluționare pentru a ajuta fermierii să asigure hrana lumii într-un mod sigur și sustenabil

Atenție, fermieri! Amenzi de până la 20.000 de lei!

Atenție, fermieri! Amenzi de până la 20.000 de lei!

07 iunie 2024 - 16:17

În ședința de Guvern din 6 iunie 2024 a fost aprobată Hotărârea pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 62/2018 privind combaterea buruienii ambrozia.

ASTĂZI! Suma virată în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

ASTĂZI! Suma virată în conturile fermierilor, crescătorilor de animale!

07 iunie 2024 - 16:10

2,29 miliarde euro au intrat în conturile fermierilor români de la începutul acestui an și până în prezent, bani europeni rambursați de către Comisia Europeană pentru finanțarea măsurilor de sprijin derulate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Anunț OFICIAL! Ghidul solicitantului submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole!

Anunț OFICIAL! Ghidul solicitantului submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole!

07 iunie 2024 - 14:47

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală, în calitate de Autoritate de Management pentru PNDR, a publicat versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole, componenta 4.1.1, din cadrul PNDR 2020. Ghidul este postat spre informarea publicului larg pe o perioadă de 7 zile calendaristice, urmând ca după această să poată fi lansată sesiunea pentru depunerea proiectelor.

Ordin ÎN VIGOARE! Plată bonus subvenții APIA pe cap animal și hectar!

Ordin ÎN VIGOARE! Plată bonus subvenții APIA pe cap animal și hectar!

07 iunie 2024 - 14:25

Ordinul prin care se dispune realocarea de sume disponibile și se stabilește cuantumul unitar al plății către beneficiarii intervențiilor aferente sprijinului cuplat în sectorul vegetal/zootehnic și ecoscheme a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 523/2024.

Oficial MADR: Decizie URGENTĂ plata subvențiilor APIA!

Oficial MADR: Decizie URGENTĂ plata subvențiilor APIA!

06 iunie 2024 - 15:25

Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Adrian Pintea, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că s-a luat decizia prelungirii campaniei de primire a cererilor pentru plata subvențiilor agricole până la data de 12 iunie 2024.

Ghid finanțare lansat ASTĂZI de AFIR!

Ghid finanțare lansat ASTĂZI de AFIR!

05 iunie 2024 - 18:56

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet www.afir.ro, la secțiunea Comunicare – Dezbatere publică, versiunea consultativă a Ghidului solicitantului „ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII LICEELOR CU PROFIL AGRICOL”, precum și a anexelor acestuia.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată

Hibrizii Field Shield fac diferenţa în condiţii de secetă accentuată! Un interviu cu Daniel Grosz, director tehnic Bayer Crop Science România pe zona de vest.

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

În autobuz

În autobuz
O taxatoare se apropie într-un autobuz de un tip: Detalii