Adama
Agreena
AGRICOVER

R-ainbow: Piaţă Agroalimentară Online dedicată Tuturor Producătorilor

Publicat: 15 februarie 2022 - 20:10
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Vă invităm să vă alăturaţi pieţei de desfacere, Rainbow.
Fermierii şi producătorii de alimente, cu mic cu mare, pot tranzacţiona sigur, direct şi transparent atât pe plan naţional cât şi internaţional!

Cum se realizează plata pe platforma R-ainbow

 

Înregistrarea este gratuita, iar plata tranzacţiilor derulate prin platforma R-ainbow este printr-un instrument bancar international specializat, autorizat de ACPR – Banca Frantei, cu numãrul 16568.

Plata se realizează pe baza contului de bancă neutru. De exemplu, în momentul în care un cumpărător doreşte să facă plata aferentă unei tranzacţii, banii sunt depozitaţi într-un cont neutru reglementat de bancă, iar vânzătorul poate vizualiza suma depozitată, însă nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu vor putea retrage suma depozitată.

Plata aferentă tranzacţiei va fi direcţionată în contul vânzătorului doar pe baza dovezii expediţiei bunurilor.
În acest fel, nu există riscul de a vă pierde bunurile, iar cumpărătorul nu riscă să-si piardă plata efectuată.

rainbow 1 ok_b 

Cum vă înscrieţi GRATUIT în platforma R-ainbow în mai putin de 5 secunde!

 

  • Accesaţi pagina de web la r-ainbow.com; Pe pagina principală de acces, selectaţi opţiunea ÎNSCRIE-TE ACUM, afişată în colţul din dreapta paginii; Completaţi numele firmei, ţara de reşedintă, si adresa de e-mail. Apoi, configuraţi parola contului şi nu uitaţi să o păstraţi confidenţială;

  • Selectaţi dacă doriţi să vă înscrieţi ca vânzător sau cumparător. După ce aţi completat câmpurile solicitate, veţi primi un e-mail generat automat din partea R-ainbow, pentru a vă confirma contul. Accesaţi linkul din e-mail cu un simplu click şi veţi fi redirecţionat către pagina principală.

  • Pe pagina principală r-ainbow.com, accesaţi „Login/Autentificare”. Introduceţi datele cu care v-aţi înscris (adresa de e-mail şi parola creată) în câmpul „Autentificare” şi continuaţi cu pasul următor;

  • Este important ca informaţiile oferite despre firma dvs., precum şi datele furnizate să fie corecte, actualizate, deoarece vor fi verificate! Acest aspect este fundamental pentru a oferi utilizatorilor platformei R-ainbow un mediu securizat pentru realizarea tranzacţiilor în siguranţă.

  • După acceptarea Acordului de Utilizator, puteţi începe să creaţi pagina de produs, urmând să abordaţi direct cumpărătorii interesaţi de produsele pe care le oferiţi spre vânzare.

rainbow 2 ok_b


Număr nelimitat de produse. Furnizaţi cât mai multe informaţii despre acestea!

 

Pagina de produs de pe platforma R-ainbow vă oferă câmpuri variate. Doar cele marcate cu culoarea roşie sunt obligatoriu de completat. Cu toate acestea, dezvoltatorii platformei R-ainbow vă recomandă să completaţi şi câmpurile neobligatorii, marcate cu culoarea galbenă. Cu cât furnizaţi mai multe informaţii despre produsul pe care doriţi să îl vindeţi, cu atât sunt mai mari şansele de a găsi cumpărătorii ideali. Includeţi cât mai multe materiale de marketing, broşuri, cataloage de produse, imagini de produs, certificate ale firmei şi ale produselor etc..

rainbow 4 ok_b

Odată ce v-aţi înregistrat ca vânzător pe platforma R-ainbow, aveţi posibilitatea să adăugaţi oricât de multe produse doriţi, accesând pagina „Inventar” din meniul platformei.

rainbow 3 ok_b

rainbow produs_b

(Imagine din platforma @Rainbow - “Pagina de Produs”, producator de tãitei, Indonezia )


Linkuri relevante :

Facebook Page – Follow us on https://m.facebook.com/rainbowphi/?paipv=1
Web Link : https://r-ainbow.com/#/

Vizualizat: 2725 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Forma trupiţelor şi design-ul special al plugurilor Ovlac Mini permite amestecarea resturilor vegetale şi a solului, chiar în condiţii de secetă. Plugurile Mini sunt recomandate pentru arătura superficială, de mică adâncime, după culturile de vară şi permite combaterea mecanică a buruienilor. Cadru "on-land" permite o viteză mare de înaintare cu un consum mic de combustibil.

Un interviu cu Marius Mitra - reprezentant Ovlac în România

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii