Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

O mare oportunitate pentru tinerii agricultori: Măsura DR30 - Sprijin pentru Instalarea Tinerilor Fermieri

Publicat: 03 iulie 2023 - 16:15
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Firma de consultanță în accesarea fondurilor europene, cu 100% succes în sesiunea anterioară de granturi agricole, dezvăluie detaliile noii măsuri.

Odată cu lansarea unei noi măsuri de sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, antreprenorii agricoli din întreaga țară au oportunitatea de a accesa fonduri europene prin intermediul AFIR. Această masură oferă oportunitatea tinerilor cu vârsta de până la 40 de ani să accesze sprijin financiar de 70.000 de euro, 100% nerambursabil. Suma acordată va fi plătită în două tranșe: 75% la semnarea contractului de finanțare și 25% după implementarea Planului de afaceri.

DR 30 - Instalarea tinerilor fermieri-_b

Un aspect important este ca solicitanții să fie înregistrați în sistemul APIA/ANSVSA (după caz) înainte de a depune cererea de finanțare, cu forma de desfășurare a activității economice pentru care solicită sprijin (PFA, II, IF, SRL etc). Nu se accepta cererile depuse de persoane fizice.

Un alt criteriu esențial este ca solicitantul să propună un plan de afaceri viabil și să dețină o exploatație agricolă cu o dimensiune economică (SO) cuprinsă între 12.000 și 100.000. De asemenea, este necesar ca solicitantul să se fi instalat pentru prima dată ca șef al unei exploatații agricole cu maxim doi ani înainte de depunerea proiectului.

Printre criteriile care vor fi luate în considerare în procesul de selecție se numără studiile în domeniul agricol, investițiile în utilizarea de energie regenerabilă și agricultura de precizie. Aceste aspecte reflectă importanța durabilității și a tehnologiilor de ultimă oră în domeniul agricol.

Acest sprijin financiar va putea fi utilizat în diverse scopuri, cum ar fi achiziționarea de utilaje agricole moderne, realizarea de solarii, cheltuieli pentru capital de lucru, marketing și promovare a produselor agricole. Așadar, tinerii fermieri vor avea posibilitatea de a investi în dezvoltarea și modernizarea exploatațiilor agricole, consolidând astfel sectorul agricol al țării.

MGManagement, având  experiență în domeniul accesării de fonduri europene și un succes remarcabil în ultima sesiune de granturi agricole (Granturi IMM Agrifood), depunând primele trei proiecte aprobate din regiunea de sud-est a țării, se angajează să ofere suportul necesar tinerilor fermieri în întregul proces de accesare și implementare a acestei măsuri.

Pentru mai multe informații despre condițiile de eligibilitate, procesul de aplicare și despre cum vă pot ajuta să accesați aceste granturi, se poate transmite un email la adresa: info@mgmanagement.ro, sau apela telefonic la numărul 0741496479.

Indiferent dacă sunteți un tânăr fermier în căutarea sprijinului financiar necesar pentru a vă dezvolta afacerea agricolă sau dacă sunteți interesat de alte programe de finanțare europeană, MGManagement vă stă la dispoziție cu experiență și cunoștințe specializate pentru a vă ghida în fiecare etapă a procesului.

Alăturați-vă mișcării de dezvoltare a sectorului agricol și îndepliniți-vă visul de a deveni un tânăr fermier de succes cu sprijinul fondurilor europene!

Vizualizat: 6219 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Silobag-urile: depozitare la îndemână și cu costuri reduse

Silobag-urile: depozitare la îndemână și cu costuri reduse

Silobag-urile reprezintă o alternativă modernă și eficientă pentru depozitarea cerealelor, dar și a nutrețurilor. Versatilitatea lor, împreună cu costurile scăzute asociate, le fac un instrument deosebit de util pentru toți cei care doresc să își depoziteze produsele, fără să investească în construcția unor silozuri clasice sau magazii. Cum funcționează, puteți vedea în materialul următor.

Ești interesat de depozitare cereale în saci tip siloz?

0739 682 107

info@grainbags.ro

http://grainbags.ro/utilaje/

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

Bancul zilei

Adevăr...

Adevăr...
Deoarece Dumnezeu nu reuşeşte să urmărească chiar totul, a creat bătrânele şi băncile din curte. Detalii