Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

NOUL PROFI, MAGAZIN ROMÂNESC

Publicat: 27 august 2021 - 09:09
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Timișoara, 19 august, 2021 – Noul Profi, concept de magazin prezentat pentru prima data publicului în septembrie 2020, se extinde tot mai mult în teritoriu. Astăzi, magazinul Profi Loco din Săvârșin se redeschide, de acum în noul format.

profi LOCO Savarsin_b

“Inaugurarea de astăzi, onorată de prezența Majestăți Sale Margareta, custodele coroanei României, confirmă aprecierea de care magazinele noastre se bucură pe tot cuprinsul țării, precum și faptul că noul Profi ajunge în tot mai multe localități rurale, aducând și aici confortul deja obișnuit în marile orașe,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

“Majestatea Sa și cu mine suntem fericiți să inaugurăm azi un nou pas al realității săvârșinene, al satului românesc către viața europeană,” a declarat ASR Principele Radu cu încurajarea tacită a Majestății Sale Margareta.

Produsele puse în vânzare în noul format Profi fac parte dintr-o gamă împrospătată față de cea anterioară, sunt bine luminate, expuse mai vizibil și mai accesibil, produsele locale fiind mult mai bine reprezentate pentru a le oferi localnicilor gusturile lor preferate.  În noua sa formă, cu o ambianță plăcută, primitoare și colorit relaxant, magazinul din Săvârșin s-a înnoit cu o zonă FiiGO cu produse preambalate și panificație coaptă în magazin, dar și cu un spațiu coffee corner cu  hot-dog, grilluri, pizza, fresh-uri de fructe, cafea și prăjituri, alături de celelalte produse familiare clienților magazinelor Profi loco.

Profi își desfășoară activitatea exclusiv în România și își are sediul central la Timișoara. Deciziile sale se iau în totalitate în țară, de către un management aproape integral românesc, ceea ce contribuie semnificativ la succesul acestei rețele care se mândrește cu faptul că este românească. Produsele pe care le pune în vânzare provin în proporție de peste 93% de la furnizori din România, iar prin programul Proaspete de la noi susține agricultura acestei țări și deschide larg accesul producției de calitate a fermierilor locali către cei peste un milion de clienți care își fac zi de zi cumpărăturile la Profi.

Specialiștii agronomi din Profi oferă consultanță fermierilor înscriși în acest program, și informații valoroase cu privire la ceea ce își doresc cumpărătorii. Prin deplasări în teren și prin teste de laborator ei se asigură că fermierii respectă întocmai ciclurile de producție și că aplică îngrășămintele în cantitățile recomandate. Astfel produsele au o calitatea excepțională și siguranța alimentară este garantată. La rândul lor, cei peste 90 de fermieri înscriși actualmente în program au siguranța că recoltele lor sunt achiziționate integral și își pot planifica o creștere constantă a afacerilor.

Cu peste 25.000 de angajați în 675 de localități și aproape 1500 de magazine, dintre care peste 400 sunt magazine rurale Profi loco, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geoografică din România și cel mai mare angajator privat.

Vizualizat: 495 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ștefan Slavu: Pentru o fermă la început de drum MF 5713 este un tractor excelent

Ștefan Slavu: Pentru o fermă la început de drum MF 5713 este un tractor excelent

Originar din orașul Tecuci, jud. Galați, tânărul Ștefan Slavu a lucrat și a locuit aproximativ 15 ani în Vestul Europei. Acolo a dezvoltat două businessuri, însă a visat mereu să facă ceva acasă. Cu banii și experiența acumulată s-a întors în România și s-a apucat de agricultură. Din 2018 până în prezent a crescut de la 38 ha la aproximativ 200 ha, iar anul trecut și-a modernizat parcul de utilaje cu ajutorul fondurilor europene. Cum a decurs achiziția și de ce a ales modelul 5713M de la Massey Ferguson.

SIGMA România

contact: Strada Biharia, Nr. 26, Etaj 4, 013981,

București, Romania

T: + 40 21 233 10 64; office@saracakis.ro; www.saracakis.ro

Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bancul zilei

Ploaie torenţială

Ploaie torenţială
Un beţiv se împiedică şi cade într-o băltoacă. Cineva vrea să-l ridice, dar el protestează: Detalii