Reclama header big full
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Noua aplicație myKWS - partenerul ideal pentru reuşitele agricole

Publicat: 18 martie 2021 - 14:22
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Mii de fermieri din Europa folosesc deja serviciile digitale de consultanță KWS. Noua aplicație myKWS oferă instrumente utile pentru activităţile zilnice din fermă, utilizând doar telefonul mobil. Acest lucru face ca utilizarea serviciilor digitale KWS să fie mai ușoară, mai intuitivă și mai convenabilă.

Dacă utilizați deja un cont myKWS, atunci noua aplicație este o extensie îmbunătăţită a versiuni pentru computer. Desigur, toate informaţiile sunt sincronizate în timp real. Dacă doriți, puteți utiliza întreaga gamă de funcții direct de pe telefonul mobil. Toate serviciile digitale, cum ar fi informațiile de specialitate și instrumentele satelitare, sunt pe deplin operaționale şi disponibile în orice moment. Aceasta înseamnă că aveți toate avantajele digitale chiar în palma dumneavoastră.

myKWS-Field-Scout-RO_b

Începeți-vă ziua cu aplicația noastră, myKWS
Aflați prognoza meteo pe următoarele 7 zile, primiți informații actualizate și recomandări pentru sezonul în curs de la specialiștii noștri. Obțineți de la consultanții KWS detalii specifice, astfel încât să puteți realiza managementul optim al culturii dvs.

Vă puteți face planuri, în funcție de prognoza meteo de la KWS
Prognoza orară vă pune la dispoziție datele relevante necesare pentru planificarea zilnică a activității. Interfața cu pictograme sugestive vă ajută să recunoaşteți foarte ușor factorii climatici importanți, cum sunt temperatura, vântul sau umiditatea, precum şi modificările acestora pe parcursul unei zile.

Pentru un proces cât mai rapid, utilizați camera foto
Atunci când utilizați serviciul satelitar de teledetecţie pentru înregistrarea parcelei dvs., adăugați și fotografia avizului de expediție, obținută cu ajutorul telefonului mobil. La fel de simplu este și să adăugați fotografii preluate prin Radarul parcelelor sub formă de fișiere atașate la notiţele dvs. de câmp.

Aveți grijă de culturile dumeavoastră
Accesați Administrarea parcelelor, unde puteți analiza suprafețele deja înregistrate și în care puteți crea altele noi. Selectați cu un singur click și alte modalități de vizualizare, de exemplu hărțile colorate adecvat sau pe cele analitice, corespunzătoare unor servicii digitale diferite, cum este și Verificarea Vitalității Culturii.

Integrați Radarul parcelelor în activitatea dvs.
Vă confruntați cu probleme în anumite zone, probleme în planificarea probelor de sol sau neconcordanțe privind particularitățile terenului? Cu noul Radar al parcelelor, marcaţi zonele afectate cu maximă acuratețe și adăugați mențiuni importante pentru analize ulterioare.

Puteți opta să intrați în contact cu un consultant KWS, cu care să discutați aceste adnotări, iar în baza acestui dialog virtual să obțineți o recomandare specifică situației. Pentru orice solicitare, puteți apela consultanții KWS direct, prin intermediul aplicației.

Descărcaţi aplicaţia mobilă şi beneficiaţi de serciviile digitale KWS!


Vizualizat: 423 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei!

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei!

Una dintre cele mai vechi rase de bovine din Europa s-a adaptat de minune pe păşunile de lângă Agnita, unde Bogdan Varga a preluat de câteva luni afacerea tatălui său. Exploatate exclusiv pentru producţia de carne, cele 110 exemplare de Galloway sunt ţinute tot timpul anului pe păşune.

Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radis

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Scottish Highland - vaca scoţiană, rasa care se întreţine singură Ionel Ivasiuc poate produce singur 80.000 de răsaduri pe zi

Bancul zilei

La doctor

La doctor
- Dom' doctor, cred cã am probleme cu ochii. Detalii