KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

myKWS extinde serviciul digital

Publicat: 09 martie 2021 - 13:25
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Mereu preocupată de inovare, compania KWS pune la dispoziția fermierilor, pe lângă seminţele de înaltă valoare genetică, și o varietate de instrumente și servicii digitale. Astăzi, KWS a reușit să le concentreze, într-o singură aplicație: „myKWS”, ce poate fi ușor descărcată pe telefonul mobil.

Peste 50.000 de fermieri și-au înregistrat deja terenurile pe această platformă. Prin utilizarea imaginilor din satelit, aceștia au acces la informații noi, care îi ajută în luarea deciziilor în fermă, cu mai multă încredere, rapiditate și ușurință. În plus, primesc recomandări personalizate de la specialiștii noștri prin intermediul notificărilor.

My KWS app_b

Semințele cu înaltă valoare genetică au pus bazele performanței în agricultură. Cu toate acestea, pentru a atinge potențialul maxim, îngrijirea atentă a culturilor și rapiditatea în decizii, cântăresc la fel de greu în profitabilitatea scontată.

Sprijinirea fermierilor prin consultanța acordată la nivel de fermă, pe areale de cultură foarte vaste este o particularitate esențială a serviciilor oferite de KWS de zeci de ani. Până nu de mult, aceste activități se bazau în mare măsură pe interacțiunea personală, direct în câmp. Actualmente, datorită internetului și noilor tehnologii digitale, se pot stabili servicii suplimentare și asistență de la distanţă. Acestea prezintă trei avantaje notabile:

  1. Prin intermediul modulului Știri din pagina de start myKWS, fermierii pot găsi cele mai recente informații și recomandări. Acest canal suplimentar de comunicare vă oferă asistență permanentă, chiar și atunci când reprezentantul nostru nu este în preajma dumneavoastră.

  2. Fermierii care își marchează terenurile pe harta digitală pot accesa informații provenite prin teledetecție satelitară cu o frecvență săptămânală a imaginilor, de exemplu pot a evalua starea de sănătate a culturilor și nivelul de umiditate al terenului. Aceste informații, altfel inaccesibile, sunt utile în luarea celor mai bune decizii, în special în ceea ce privește intervențiile pentru întreținerea culturilor.

  3. În funcție de tipul de cultură, fermierii își pot înregistra terenurile oricând de-a lungul sezonului pentru stabilirea momentului optim de însămânțare, momentului optim de pornire a instalațiilor de irigare sau de oprire a acestora, de calcul al normei de semănat, de evaluare a producției obținute sau de stabilire a perioadei de recoltare.

În plus, fermierii pot găsi în platforma myKWS un SERVICIU METEO ce oferă prognoza pe 7 zile pentru toate localităţile din România, precum și multe alte instrumente utile pentru planificarea activităţilor derulate în fermă.

Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al myKWS este că înregistrarea și utilizarea platformei sunt gratuite. Pentru a utiliza serviciile oferite, fermierii trebuie  să se înregistreze.

„Agricultura modernă se află deja la interferenţa dintre genetica de înaltă clasă, recomandările particularizate ale specialiștilor din domeniu și a serviciilor digitale”, spune Mark Bieri, liderul echipei de soluții pentru agricultură digitală la KWS. „Dorim să oferim o modalitate simplă de a descoperi beneficiile agriculturii digitale, astfel încât fermierii să le poată integra treptat în practicile agricole tradiționale.”

Mai multe informaţii la: www.kws.ro/mykws

 

Despre KWS


KWS este una dintre cele mai importante companii de ameliorare a plantelor. În anul fiscal 2019/20, peste 5.700 de angajați din 70 de țări au generat vânzări nete de 1,3 miliarde EUR. O companie cu tradiție ca afacere de familie, KWS funcționează independent de peste 160 de ani. Compania se concentrează pe ameliorarea plantelor și producția și vânzarea de semințe pentru porumb, sfeclă de zahăr, cereale, semințe de rapiță, floarea- soarelui și legume. KWS folosește metode revoluționare de ameliorare a plantelor pentru a spori productivitatea recoltelor fermierilor și pentru a îmbunătăți rezistența la boli, dăunători și stres abiotic. În acest scop, compania a investit aproximativ 200 de milioane de euro în ultimul an fiscal în cercetare și dezvoltare.

* Toate datele, cu excepția acțiunilor companiilor, cu capitaluri proprii AGRELIANT GENETICS LLC., AGRELIANT GENETICS INC. şi KENFENG - KWS SEEDS CO., LTD.

 

 

 

Vizualizat: 358 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Asigurarea culturilor agricole - Un interviu cu Dorel Istrate, fermier din Șăulia (jud. Mureș)

Asigurarea culturilor agricole - Un interviu cu Dorel Istrate, fermier din Șăulia (jud. Mureș)

Este necesară asigurarea culturilor agricole? Fermierul Dorel Istrate (jud. Mureș) ne spune de ce și cu cine își asigură culturile!

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Bancul zilei

Blonda la volan

Blonda la volan
Un polițist oprește o blondă pentru viteză: Detalii