Adama
Agrilevante-30sept
AGRICOVER

Malagrow susține consumul produselor româneşti

Publicat: 28 iunie 2022 - 16:01
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

După lansarea de anul trecut a proiectului „Made in România”, Malagrow continuă susţinerea producătorilor din sectorul horticol din România prin campania naţională „Consumă fructe şi legume româneşti”.

În 2021, Malagrow a lansat proiectul „Made in România”, pentru a răsplăti creativitatea și ingeniozitatea horticultorilor, care, prin idei simple, dar eficiente, pot îmbunătăți producția horticolă. Anul acesta, continuăm susţinerea producătorilor din sectorul horticol din România prin campania naţională „Consumă fructe şi legume româneşti”.

malagrow-made-in-romania_b_bPiedici: vânzarea producţiei şi concurenţa neloială


De trei ani de zile, de când lucrăm îndeaproape cu fermierii din România, am observat că sunt tot mai mulţi producători de legume şi fructe care utilzează produse profesionale şi obţin recolte de calitate. Însă, principala problemă cu care se confruntă aceştia este vânzarea producţiei şi concurenţa neloială din partea produselor importate, adesea de o calitate inferioară sau chiar îndoielnică.

 

Suntem mândri de fermierii noştri


Credem cu tărie că rolul producătorilor locali este esenţial pentru economia locală şi naţională şi că solidaritatea este cuvântul de ordine care trebuie să definească relaţia dintre furnizorii de inputuri, producătorii agricoli şi consumatori.

Noi, Malagrow, suntem mândri de fermierii noştri şi, având garanţia calităţii şi a eficienţei produselor pe care le oferim acestora, putem spune, fără îndoială, că fermierii din România produc legume şi fructe de calitate.

Vom continua să oferim fermierilor produse de calitate şi consultanţă de specialitate personalizată, rol pe care ni l-am asumat de mai bine de 22 de ani, de când Malagrow activează pe piaţa biostimulatorilor şi fertilizanţilor pentru horticultură.

 

Rolul biostimulatorilor vegetali


Biostimulatoarii vegetali sunt produse complexe ce determină intensificarea proceselor fiziologice desfășurate în mod normal în plante, îmbunătățesc asimilarea substanțelor nutritive, cresc rezistenţa naturală a plantelor față de factorii de stres, precum şi cantitatea şi calitatea recoltelor.

 

Cum alegeţi un produs eficient?


Calitatea de biostimulator nu este dată de componentele unui produs, ci de efectul acestuia asupra plantelor. Biostimulatorii cu adevărat eficienţi au un efect țintit într-o anumită fază fenologică. Nu este suficient să le oferim plantelor substanţe din care ele „pot să își aleagă” singure ce au nevoie. Pentru un rezultat sigur, este nevoie de produse dedicate și cu efecte cunoscute, nu de „poţiuni magice”, bune la toate. Un produs cu efect general şi care poate fi aplicat în orice etapă a dezvoltării plantelor este întotdeauna suspect.

 

În plus, efectul unui produs cu adevărat stimulator trebuie să fie obligatoriu măsurabil, chiar dacă nu este neapărat spectaculos.

 

O EXPERIENȚĂ DE PESTE 70 DE ANI


Portofoliul Malagrow include doar produse bazate pe cercetări științifice şi pe experiența de peste 70 de ani de cunoștințe de fiziologie vegetală a producătorului Valagro, produse ale căror efecte au fost dezvoltate în mod țintit şi a căror eficienţă poate fi susţinută cu date şi rezultate măsurabile.

 

un articol de

MALAGROW

Mai multe pe această temă www.malagrow.ro

Vizualizat: 526 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

De ce MEWI eVerde?

De ce MEWI eVerde?

'MEWI eVerde', este noul slogan pe care importatorul exclusiv al mărcilor FENDT şi Horsch pe piaţa românească l-a adoptat anul acesta, încercând astfel să-şi afirme identitatea şi ambiţiile privind aderarea la principiile agriculturii sustenabile. Interviu cu Leontin Coca, directorul de vânzări al companiei MEWI.

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

Bancul zilei

În vacanţă...

În vacanţă...
De trei ori am fost în vacanţă şi de trei ori soţia mea a rămas însărcinată Detalii