KWS+
Reclama header after big part 2
AGRICOVER

JD Agro Cocora a finalizat fuziunea cu Jantzen Development

Publicat: 18 mai 2021 - 12:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Douǎ companii, un parteneriat pe termen lung ce a dus la rezultate remarcabile : Jantzen Development și JD Agro Cocora. Decizia ca cele douǎ companii sǎ fuzioneze a venit atât din dorința de a consolida poziția ȋn piațǎ a companiei JD Agro Cocora cât și din necesitatea de a gestiona procesele complexe de achiziționare și arendare a terenurilor agricole la nivel intern, putând beneficia astfel ȋn mod direct de expertiza echipei Jantzen Development pe acest segment de business, formând ȋn același timp o echipǎ completǎ.

JD Agro Cocora a finalizat fuziunea cu Jantzen Development_b

“Atunci când douǎ companii partenere ȋmpǎrtașesc aceleași valori și misiuni, procesul de fuziune se deruleazǎ natural, o contopire ȋntr-o singurǎ companie, mai puternicǎ – JD Agro Cocora, cu obiective ambițioase și o susținere mai amplǎ a dezvoltǎrii comunitǎților locale.” a declarat dl. Hans Poulsen, CEO  JD Agro Cocora.

Consolidarea tuturor segmentelor de business se va face sub brandul JD Agro Cocora ceea ce va ȋnsemna:

  • peste 60 de angajați
  • + 70 mil Ron cifrǎ de afaceri
  • 3 puncte de lucru : ferma JD Agro Cocora din județul Ialomița, comuna Cocora, ferma JD Agro Amzacea din județul Constanța, comuna Amzacea și sediul central JD Agro Cocora din județul Ilfov, Voluntari
  • 15.000 hectare ȋn exploatare ȋn județele Ialomița, Constanța și Buzǎu
  • creșterea producțiilor de : grâu, porumb, soia, rapițǎ, floarea soarelui și sorg

Jantzen Development - companie specializatǎ ȋn dezvoltarea proiectelor de terenuri agricole, prezentǎ ȋn România din 2006. De-a lungul anilor, compania a investit ȋn peste 18,000 ha de teren agricol, implementând cu succes proiecte de expansiune ȋn zonele Ialomița, Constanța și Cǎlǎrași.

JD Agro Cocora este una dintre companiile agricole de top din România și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. JD Agro Cocora aparține grupului Romania Farm Invest A/S. Prioritatea companiei este promovarea agriculturii sustenabile care sǎ asigure hranǎ sǎnǎtoasǎ pentru populație, soluri nealterate și sǎ protejeze mediul înconjurator. 

logo AGRO COCORA_b

Swan Office & Technology Park

Cladirea Henley, etaj 3

Soseaua Bucuresti-Nord nr 15-23

RO-077190 Voluntari, Ilfov, Romania

Facebook: @AgroCocora

LinkedIn: JD Agro Cocora

www.agrococora.ro

Vizualizat: 309 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000 Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței Grădina lui Piper - o livadă intensivă, irigată și protejată

Bancul zilei

Răutate...

Răutate...
Particularitatea ochilor feminini constă în faptul că ei sunt capabili să vadă un fir de păr pe sacoul soţului de la cinci metri distanţă, dar nu sunt în stare să vadă uşa garajului de la un metru. Detalii