Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

JD Agro Cocora a finalizat fuziunea cu Jantzen Development

Publicat: 18 mai 2021 - 12:29
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Douǎ companii, un parteneriat pe termen lung ce a dus la rezultate remarcabile : Jantzen Development și JD Agro Cocora. Decizia ca cele douǎ companii sǎ fuzioneze a venit atât din dorința de a consolida poziția ȋn piațǎ a companiei JD Agro Cocora cât și din necesitatea de a gestiona procesele complexe de achiziționare și arendare a terenurilor agricole la nivel intern, putând beneficia astfel ȋn mod direct de expertiza echipei Jantzen Development pe acest segment de business, formând ȋn același timp o echipǎ completǎ.

JD Agro Cocora a finalizat fuziunea cu Jantzen Development_b

“Atunci când douǎ companii partenere ȋmpǎrtașesc aceleași valori și misiuni, procesul de fuziune se deruleazǎ natural, o contopire ȋntr-o singurǎ companie, mai puternicǎ – JD Agro Cocora, cu obiective ambițioase și o susținere mai amplǎ a dezvoltǎrii comunitǎților locale.” a declarat dl. Hans Poulsen, CEO  JD Agro Cocora.

Consolidarea tuturor segmentelor de business se va face sub brandul JD Agro Cocora ceea ce va ȋnsemna:

  • peste 60 de angajați
  • + 70 mil Ron cifrǎ de afaceri
  • 3 puncte de lucru : ferma JD Agro Cocora din județul Ialomița, comuna Cocora, ferma JD Agro Amzacea din județul Constanța, comuna Amzacea și sediul central JD Agro Cocora din județul Ilfov, Voluntari
  • 15.000 hectare ȋn exploatare ȋn județele Ialomița, Constanța și Buzǎu
  • creșterea producțiilor de : grâu, porumb, soia, rapițǎ, floarea soarelui și sorg

Jantzen Development - companie specializatǎ ȋn dezvoltarea proiectelor de terenuri agricole, prezentǎ ȋn România din 2006. De-a lungul anilor, compania a investit ȋn peste 18,000 ha de teren agricol, implementând cu succes proiecte de expansiune ȋn zonele Ialomița, Constanța și Cǎlǎrași.

JD Agro Cocora este una dintre companiile agricole de top din România și are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. JD Agro Cocora aparține grupului Romania Farm Invest A/S. Prioritatea companiei este promovarea agriculturii sustenabile care sǎ asigure hranǎ sǎnǎtoasǎ pentru populație, soluri nealterate și sǎ protejeze mediul înconjurator. 

logo AGRO COCORA_b

Swan Office & Technology Park

Cladirea Henley, etaj 3

Soseaua Bucuresti-Nord nr 15-23

RO-077190 Voluntari, Ilfov, Romania

Facebook: @AgroCocora

LinkedIn: JD Agro Cocora

www.agrococora.ro

Vizualizat: 781 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Horațiu Buzgău: ”Ca să ai succes trebuie să știi unde vrei să ajungi!” | podcast agroSTORY #18

Horațiu Buzgău: ”Ca să ai succes trebuie să știi unde vrei să ajungi!” | podcast agroSTORY #18

Grupul AGRIND din Tășnad, jud. Satu Mare are la bază o mică activitate agricolă de familie, dezvoltată după anii ’90, cu multă muncă, provocări și implicare. Investițiile și fructificarea la maxim a fondurilor europene au adus societatea la ceea ce este astăzi: peste 3.000 de hectare exploatate în cultura mare, procesare (morărit și panificație), zootehnie (bovine de lapte și de carne) și pomicultură, toate sectoarele fiind dezvoltate pentru a ajunge cât mai aproape de consumatorul final.

Toate acestea au fost clădite cu viziune, perseverență, curaj, dar și prudență de un adevărat trio tehnico-economico-financiar: bunicul și tatăl, absolvenți de studii agricole și fiul, Horațiu Buzgău, absolvent de Științe economice. Alături de ei, o întreagă echipă de prieteni, colaboratori, angajați, parteneri, clienți. ”O întreagă familie!”, spune Horațiu cu mândrie.

Horațiu a făcut primii pași în viață direct... în câmp! A fost implicat de mic în toate activitățile agricole ale familiei, învățarea practică ajutându-l să înțeleagă foarte bine cât este de importantă agricultura și industria alimentară, inclusiv din punct de vedere economic. A decis încă din clasele primare că aceasta va fi calea de urmat și că relevanța cifrelor în agribusiness se transpune, până la urmă, în succesul care determină acțiunile și investițiile viitoare.

Deși are doar 25 de ani, tânărul antreprenor mi-a oferit o adevărată lecție de economie agrară aplicată, teoria fiind transpusă în practică și, evident, în cifrele pe care le obține afacerea agricolă a familiei sale. Cea mai recentă investiție a grupului, în cultura de alun certificată ecologică pe 50 de hectare, suprafață integral irigată, a dat naștere brandului ALLU, Horațiu fiind managerul Holiv Ecoplant, firma care are ca obiect de activitate producția și procesarea alunelor, investiție de asemenea realizată cu fonduri europene.

Horațiu Buzgău a venit la agroSTORY cu o poveste pe cât de frumoasă, pe atât de plină de învățăminte pentru orice tânăr aflat la început de drum în agricultură.


Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bancul zilei

Card dispărut

Card dispărut
N-am anunţat poliţia că mi-a dispărut cartea de credit, fiindcă indiferent cine a furat-o cheltuieşte mai puţin decât nevastă-mea. Detalii