Adama
Agreena
AGRICOVER

Fermierii au de acum acces la soluții agricole digitale și biologice integrate

Publicat: 27 iunie 2024 - 12:30
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Corteva Agriscience, compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, introduce actualizări semnificative ale platformei digitale Granular™ Link, integrând soluții biologice inovatoare pentru piața românească.

Field_Digital Agriculture Solutions_Corteva Agriscience 2_b

Aceste funcționalități se concentrează pe integrarea produselor biologice, în special stimulatorul și optimizatorul fotosintetic Utrisha™ N, în platformă, pentru a promova agricultura durabilă și pentru a eficientiza productivitatea.

Funcționalitatea Consilier Biologic din Granular™ Link permite fermierilor să asigure cele mai bune condiții pentru aplicarea Utrisha™ N în funcție de tipul de cultură selectat, permițându-le să îmbunătățească și să protejeze culturile de la început până la recoltare, în funcție de nevoile fiecărei parcele. Oferă recomandări de bune practici, sugerând cerințele optime de aplicare și verificând condiții precum temperatura,umiditate relativă a aerului.

Această funcționalitate sprijină fermierii în adoptarea unei game mai largi de opțiuni dedicate succesului lor, creșterii profitabilității și durabilității, maximizând eficacitatea Utrisha™ N.

„Corteva Biologicals este partenerul de încredere al fermierilor, înțelegând provocările lor unice pentru a oferi soluții extrem de eficiente care completează practicile agricole actuale. Aceste soluții sunt extrase din natură și ajută fermele să producă sănătos și profitabil. Prin integrarea Consilierului Biologic în aplicația Granular™ Link, le permitem fermierilor să gestioneze resursele și mai eficient prin automatizarea proceselor”, a declarat Vasile Folea, Customer Technology și Digital Specialist, România și Republica Moldova, la Corteva Agriscience.

Cea de-a doua actualizare include Calculatorul de Compatibilitate Utrisha™ N care permite fermierilor să verifice compatibilitatea acestuia cu alte produse din programul tehnologic de protecție a culturilor. O nouă caracteristică în dezvoltare este Calculatorul de Profitabilitate, un instrument care ajută la estimarea potențialului de profitabilitate al investiției în utilizarea Utrisha™ N alături de îngrășămintele .

„Granular™ Link a fost și va fi o aplicație indispensabilă pentru ferma noastră. Cu ajutorul celor mai performanți indici satelitari și a funcționalităților avansate, am reușit să creăm hărți pentru semănatul și fertilizarea variabilă a culturilor noastre de porumb, floarea-soarelui și grâu. Această aplicație premium și ușor de utilizat a adăugat valoare fermelor noastre și ne-a ajutat să monitorizăm și să optimizăm producția culturilor. Așteptăm cu nerăbdare noile funcționalități ale aplicației pentru a ne îmbunătăți și mai mult practicile agricole și suntem recunoscători Corteva Agriscience pentru această oportunitate”, spune Rus Cosmin, Manager de Fermă la Emiliana West Rom SRL din comuna Dudeștii Vechi, județul Timiș.

Aplicația Granular™ Link poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și Apple Store.

Vizualizat: 346 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Ultimul cuvânt în casă

Ultimul cuvânt în casă
Doi prieteni stăteau de vorbă, la o bere: Detalii