Adama
Agreena
AGRICOVER

CUSTODIA duce mai departe standardul Zakeo Xtra din ferma dumneavoastră

Publicat: 11 februarie 2022 - 18:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Cel mai cunoscut fungicid la nivel mondial, Zakeo Xtra, a fost retras de la comercializare și mai beneficiază de o perioadă de grație pentru depozitare, utilizare și eliminare de stocuri la utilizatori până la 01.06.2022, datorită limitărilor impuse de Uniunea Europeană. Produsul a fost unul de referință pentru protecția culturilor de cereale păioase și oleaginoase încă de la apariția lui. Este produsul care a revoluționat nivelul de eficacitate împotriva bolilor etajului superior de frunze. Totodată, a impus un nou standard de eficacitate împotriva bolilor foliare și ale spicului la cerealele păioase și împotriva bolilor foliare, ale tulpinii și ale calatidiului la culturile oleaginoase.  

ADAMA_CUSTODIA_b

CUSTODIA este răspunsul ADAMA ce vine în întâmpinarea nevoilor fermierilor, la începutul acestui an. Fungicidul CUSTODIA a beneficiat de extinderea domeniului de utilizare  la culturile de cereale păioase, produs cunoscut până acum pentru protecția eficientă pe care o aduce culturii de rapiță în fenofaza de înflorit. 

CUSTODIA este un fungicid ready-mix complex, cu o utilizare facilă spre deosebire de folosirea a două sau mai multe produse în amestect. Este compus din două substanțe active din clase chimice diferite (o strobilurină și un triazol). Acestea conferă produsului atât calități premium precum stoparea instalării și propagării infecțiilor în stadii incipiente și avansate, cât și o protecție superioară împotriva bolilor pentru o perioadă lungă de timp.

La culturile de cereale păioase, CUSTODIA se aplică de la începutul alungirii paiului până la sfârșitul înfloritului pentru protecția împotriva celor mai păgubitoare boli foliare, de tulpină și ale spicului precum: septoriozele (Septoria sp.), făinările (Eryshiphe sp.), ruginile (Puccinia sp.) și fuzariozele spicului (Fusarium sp.).

Mai mult decât atât, substanța activă azoxistrobin din compoziția produsului CUSTODIA, aplicată de la apariția frunzei stindard până la înflorirea completă, T2 și T3, produce un puternic efect de “stay green”, ce menține cultura verde și liberă de patogeni pentru o perioadă lungă de timp, până la recoltat, îmbunătățind calitatea și cantitatea producției precum și o rezistență mai bună la factorii de stres.

Lasă-ți cultura în CUSTODIA unui fungicid premium!

Fermierii știu că Adama răstoarnă miturile agricole! 

Vizualizat: 1823 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Forma trupiţelor şi design-ul special al plugurilor Ovlac Mini permite amestecarea resturilor vegetale şi a solului, chiar în condiţii de secetă. Plugurile Mini sunt recomandate pentru arătura superficială, de mică adâncime, după culturile de vară şi permite combaterea mecanică a buruienilor. Cadru "on-land" permite o viteză mare de înaintare cu un consum mic de combustibil.

Un interviu cu Marius Mitra - reprezentant Ovlac în România

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii