Adama
AGRICOVER

Corteva Agriscience demonstrează o creștere puternică a afacerilor în România în anul 2022

Publicat: 14 martie 2023 - 12:32
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Corteva Agriscience a raportat o creștere substanțială de 13% a afacerilor sale în România și Republica Moldova în anul 2022, comparativ cu anul precedent.

Creșterea continuă se datorează angajamentului Corteva de a ajuta fermierii să-și mărească productivitatea și calitatea culturilor printr-un portofoliu extins de produse și servicii care combină genetica, soluțiile de protecție a plantelor și agricultura de precizie.

În anul 2022, afacerea cu semințe din România a demonstrat o creștere susținută cu 7% față de anul anterior. Astfel, o creștere semnificativă a fost realizată în cultura de rapiță, iar hibrizii Pioneer® au ajuns, și de această dată, cea mai importantă alegere a fermierilor. Cu ajutorul noilor lansări, PT303 Sclerotinia Protector si PT298 Agile, Corteva Agrisicence Romania a devenit și pentru cultura de rapiță compania lider, atât în România cât și în Republica Moldova. Portofoliul de semințe de porumb, floarea-soarelui, rapiță și soia marca Pioneer® al Corteva Agriscience România cuprinde produse cu genetică de cea mai înaltă performanță, preferate de fermierii din toată țara, deoarece îi ajută pe aceștia să-și maximizeze valoarea investițiilor, prin soluții eficiente, bazate pe știință, care să contribuie la optimizarea producției și calității culturilor.

O valoare semnificativă în performanța Corteva Agriscience România este marcată de produsele de protecție a plantelor. Pe tot parcursul anului 2022, compania a raportat o creștere de 15% în țară pe segmentul de produse de protecție a plantelor, față de anul precedent. Principalii factori pentru această creștere semnificativă îi reprezintă lansarea cu succes a unor produse inovatoare în anul 2022 precum Bizon™ un erbicid cu efect de lungă durată, cu aplicare toamna în postmergență, împotriva buruienilor problemă din culturile de cereale paioase. De asemenea, un alt produs de succes în portofoliul companiei, în anul 2022 a fost marcat de lansarea KorvettoTM. Acesta este un erbicid destinat utilizării primăvara în cultura de rapiță de toamnă pentru controlul unui spectu larg de buruieni dicotiledonate.

O alta componentă importantă în creșterea puternică a afacerilor din România pentru Corteva Agriscience a fost introducerea pe piață a aplicatiei GranularLink. Această inovație tehologică reusește prin hărți cu rată variabilă de semănat, imagini satelitare zilnice de înaltă rezoluție, aplicații de fertilizare și aplicare a fungicidelor și estimarea datei de recoltare a porumbului de siloz să demonstreze angajamentul Corteva față de transformarea digitală și să ofere fermierilor posibilitatea să ia deciziile cele mai bune pentru a devini mai profitabili și sustenabili.

“Datorită eforturilor constante ale companiei și a profesionalismului echipelor tehnice și comerciale, ce oferă întotdeauna expertiză agronomică la cel mai înalt nivel, dar și prin implicarea partenerilor noștri, Corteva Agriscience Romania rămâne, an de an, o companie de top. Răspunsul nostru la provocările unei piețe din ce în ce mai competitive este inovația. Astfel, reușim să oferim soluții integrate pentru a răspunde nevoilor fermierilor de astăzi și pentru a anticipa provocările de mâine. Vom lua în considerare întotdeauna nevoile clienților noștri, cărora le suntem recunoscători că aleg produsele Corteva Agriscience.”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova Corteva Agriscience.

 

Despre Corteva Agriscience 

 

Corteva Agricience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată la bursă, ce combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume. Corteva generează opțiuni avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul său echilibrat și divers de semințe, produse de protecția a plantelor și servicii digitale la nivel mondial. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, ce pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborand in acelasi timp cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare.

 

Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro 

Urmăriţi Corteva Agriscience pe FacebookInstagramLinkedInTwitter şi YouTube 

logo--corteva--_b

Vizualizat: 280 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11

Ionuț s-a născut în Vaideeni, județul Vâlcea, locul din care mulți oieri au plecat, pe drumul transhumanței și s-au stabilit în mai toate zonele țării. Chiar dacă ferma de ovine a familiei Cioranu este acum în județul Arad, poveștile copilăriei și amintirile îi sunt legate de această comună frumoasă din Oltenia de sub munte.

Își amintește de bunicul care era tăbăcar, de iernile cu zăpadă și săniușul de pe uliță, de verile cu arșiță când, cu mic, cu mare, mergeau toți la câmp să adune fânul pentru oi. Are și acum pătura din piei de oaie, făcută de bunul său și spune că nu există ceva care să țină mai bine de cald... așa că o ia cu el peste tot când pleacă la drum lung.

E pasionat de utilaje și, împreună cu fratele și tatăl său, Nicu Cioranu țin bine frâiele fermei de ovine populată cu Țurcane, Cap negru german și metișii dintre acestea, dar și un efectiv din rasa Assaf, specializată pe producția de lapte. Este Ionuț Cioranu, tânărul fermier care ne spune la #agroSTORY care sunt provocările și bucuriile pe care i le aduce viața de crescător de oi. Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 10 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Ionuț Cioranu la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, CIOBĂNIE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Soiul de grâu IRIS, producţie de peste 11 tone la hectar, cu genetica ITC Seeds! Cich: îngrășăminte chimice azotoase și fosforice produse la Năvodari! Cum se pastrează merele peste iarnă!

Bancul zilei

Moda de azi

Moda de azi
Tineretul şi moda de azi Detalii