Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Corteva Agriscience a donat rechizite școlare pentru copiii defavorizați din mediul rural

Publicat: 28 decembrie 2022 - 13:53
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, Corteva Agriscience a intrat în spiritul sărbătorilor dând înapoi către comunitate. 

În conformitate cu obiectivele sale de sustenabilitate de a ajuta comunitățile rurale să prospere, compania internațională de cercetare și dezvoltare agricolă, Corteva Agriscience Romania a organizat o serie de activități interne ce au dat înapoi către comunitate și au servit ca reamintire a faptului că împreună putem face lucruri deosebite și putem crea schimbări pozitive.

Corteva Agriscience a donat rechizite scolare pentru copiii defavorizati din mediul rural 2_b

Între 21 și 23 noiembrie, în cadrul evenimentelor organizate intern de sărbători, echipa Corteva Agriscience România s-a mobilizat și a ajutat la echiparea completă cu rechizite pentru 50 de copii din medii defaforizate din zona rurală, un ajutor de nădejde pentru copii în acest an școalar și o sansă în plus de a-și împlini dorințele. Astfel, Corteva Agriscience România a reușit să strângă rechizite pentru școlile din satele Raiu și Floreni, jud. Vaslui, aceasta fiind una din cele mai sărace zone din estul Romaniei.

Corteva Agriscience a donat rechizite scolare pentru copiii defavorizati din mediul rural 1_b

Mai mult, în cadrul evenimentelor, compania a ales să își arate recunoștința față de colegi pentru ajutorul oferit de-a lungul anului, oferind cadouri care susțin activitatea atelierului social Cosânzeana, un ONG care oferă susținere unui grup de persoane din categorii vulnerabile din județul Dâmbovița. Astfel, Corteva Agriscience România a oferit cadou angajaților seturile creative Cosânzeana. Aceste seturi sunt reprezentate de un cufăr din carton reciclat în care se găsesc toate cele necesare pentru a crea un accesoriu sau o decorațiune unică.

Comentând inițiativele, Jean Ionescu, Country Leader pentru România și Moldova la Corteva Agriscience, a declarat “În cadrul Corteva România, ne păstrăm întotdeauna unul dintre angajamentele principale de a îmbogăți viața celor care produc, viața oamenilor. Unul dintre scopurile noastre principale este acela de a îmbunătăți viața oamenilor din mediul rural și înțelegem cât de importantă este sprijinirea comunităților locale. De asemenea, credem că aceste gesturi simbolice pot aduce schimbări semnificative în viața oamenilor din jurul nostru. Ca bonus, inițiativele au oferit angajaților noștri o reamintire a faptului că putem face lucruri importante implicandu-ne tot timpul in activități comunitare.”

Corteva Agriscience a donat rechizite scolare pentru copiii defavorizati din mediul rural 3_b

 

Despre Corteva Agriscience 

 

Corteva Agricience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată la bursă, ce combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume. Corteva generează opțiuni avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul său echilibrat și divers de semințe, produse de protecția a plantelor și servicii digitale la nivel mondial. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, ce pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborand in acelasi timp cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare.

Corteva Agriscience a donat rechizite scolare pentru copiii defavorizati din mediul rural 4_b

 Corteva Agriscience a donat rechizite scolare pentru copiii defavorizati din mediul rural 5_b

Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro 

Urmăriţi Corteva Agriscience pe FacebookInstagramLinkedInTwitter şi YouTube 

Vizualizat: 596 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!

Bovinele care stau iarna pe pășune - 110 exemplare de Galloway în inima Transilvaniei! Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare

Bancul zilei

Pe bicicletă...

Pe bicicletă...
Un preot mergea pe bicicletă, un poliţai îl vede şi îl întreabă: Detalii