Adama
Agreena
AGRICOVER

Combate bolile la cultura de floarea-soarelui cu gama completă: Retengo®, Pictor®, Pictor® Active!

Publicat: 30 martie 2023 - 10:43
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Descoperă gama completă de produse inovatoare de la BASF pentru protecția culturilor de floarea-soarelui: Retengo®, Pictor® și Pictor® Active

Fiecare produs în parte îți oferă avantajele proprii și producții de cea mai bună calitate. Cele trei super fungicide combat eficient o serie de boli des întâlnite la culturile de floarea-soarelui.

BASF Retengo, Pictor, Pictor Active_b


 Care sunt particularitățile fiecărui  produs?

 

Retengo® este un fungicid ce conține substanța activă piraclostrobin. Aceasta blochează transportul de electroni din mitocondrii și inhibă alimentarea cu energie a agentului patogen. În plus, Retengo® are efecte AgCelence® ce îmbunătățește calitatea producției la cultura de floarea-soarelui. Retengo este recomandat în principal la începutul perioadei de vegetație, ca prim tratament sau atunci când presiunea de infecție este mai redusă. Combate excelent bolile provocate de patogeni precum Phoma, Phomopsis, Alternaria și altele.

Pictor® este un fungicid sistemic ce le oferă fermierilor atât o eficacitate excelentă, cât și un efect curativ și preventiv, mulțumită echilibrului dintre cele două substanțe active: boscalid și dimoxistrobin. Pictor este produsul folosit cu încredere de mulți ani de către fermieri pentru combaterea principalelor boli la cultura de floarea-soarelui și în mod special în combaterea putregaiului alb (Sclerotinia)

Pictor® Active,cel mai nou produs al familiei de fungicide pentru floarea-soarelui, este un fungicid sistemic ce oferă efecte fiziologice AgCelence® și este ideal pentru combaterea bolilor la culturile de floarea-soarelui. Conține două substanțe active boscalid și piraclostrobin. Experții BASF recomandă aplicarea fungicidului în doze corelate cu presiunea de infecție și specia de patogeni prezentă.  


De ce să alegi cele 3 produse de top?

 

Beneficiezi de avantajele fiecarui fungicid în parte!

Retengo:

  • Crește calitatea producției tale
  • Dispune de efecte AgCelence®, ceea ce duce la creșterea producției
  • Combate bolile la cultura de floarea-soarelui în primul tratament

 

Pictor®:

  • Beneficiezi de efecte fiziologice de vitalizare a plantelor
  • Are efect preventiv, eradicativ și curativ
  • Specialist în combaterea putregaiului alb (Sclerotinia),  


Pictor® Active:

  • Combate eficient bolile la culturile de floarea-soarelui
  • Beneficiezi de producții cu rezultate excelente
  • Este flexibil în aplicare în funcție de presiunea de infecție

Obține producții de calitate cu ajutorul celor trei fungicide de top de la BASF!

Vizualizat: 905 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii