Adama
Agreena
AGRICOVER

BouMatic se extinde prin achiziția SAC Group

Publicat: 20 decembrie 2021 - 10:45
Comenteaza   | Video 1 2 3 4 5 6 7   | Print | Trimite unui prieten

Producătorul american cu sediul global în Madison (Wisconsin, SUA) a anunţat achiziția SAC Group (Danemarca). Această achiziție demonstrează angajamentul continuu al BouMatic de a oferi clienților săi din întreaga lume cele mai bune soluții şi sisteme complete pentru muls. BouMatic şi SAC au în comun multe valori cheie, aşa cum sunt accentul pus pe calitatea laptelui, sustenabilitate, bunăstarea animalelor și economia fermierilor. În continuare, SAC va funcționa ca o filială deținută integral de BouMatic.

Forțe unite

BouMatic și SAC sunt afaceri de familie cu o dinamică comparabilă, ambele având o moștenire puternică în domeniul tehnologiei mulsului, care datează de peste 85 de ani. "Suntem încântați să ne unim forțele cu SAC. Acest parteneriat aduce oportunități fără precedent în conformitate cu strategia noastră de a ne dezvolta la nivel global și de a ne extinde posibilitățile de a ne asocia cu fermierii producători de lapte din întreaga lume. Ne vom completa reciproc, de asemenea, în multe aspecte, în ceea ce priveşte gamele noastre de produse și dezvoltările tehnologice" a declarat Carsten Nielsen, directorul general BouMatic Europa.

Şi proprietarul SAC Group, Steen A. Christensen apreciază pozitiv de această tranzacție și declară: "Suntem încântați că am încheiat un acord cu BouMatic pentru a continua afacerea. BouMatic este un jucător global foarte serios şi competent în sectorul agricol. Pentru mine a fost important ca societățile noatre să fie predate unui nou proprietar care dorește să continue tradițiile și valorile pe care se bazează grupul și care au stat la baza afacerii încă de când bunicul meu a înființat compania în 1938."

Continuarea serviciilor și a asistenței pentru clienți

Marca SAC și produsele sale vor continua să fie folosite și după această achiziţie. Rețeaua profesională de aproape 100 de dealeri ai SAC, majoritatea localizați în Europa și Rusia, vor continua să vândă și să asigure service-ul echipamentelor SAC. Acest lucru înseamnă că atât clienții BouMatic, cât și cei ai SAC pot continua să se bazeze pe service, aprovizionare și asistență pentru produsele ambelor mărci. În următorii ani, combinația dintre BouMatic și SAC va crea eficiență și soluții optimizate pentru producători de lapte din întreaga lume.

Achiziția SAC Group reprezintă o poziţionare strategică clară pentru BouMatic, care va permite dezvoltarea la nivel global ca un furnizor de linii complete în domeniul. În continuare, BouMatic Group caută alte achiziții care să extindă amprenta companiei, să îmbunătățească gama de produse și să introducă soluții inovatoare în industria produselor lactate.

BM_SAC_HF_joined_forces_b 

SAC a fost înființată în 1938 de S.A. Christensen și familia sa. SAC produce sisteme de muls tradiționale și automate care sunt ușor de utilizat și de întreținut şi cu o ergonomie optimă. SAC operează, de asemenea, un centru de cercetare în domeniul produselor lactate cu sediul în Olanda, Hokofarm Group, care pune un accent suplimentar pe tehnologia de muls și de furajare. Acest centru va fi o completare valoroasă pentru BouMatic.

BouMatic Group este un producător global de top de echipamente și robotică pentru industria laptelui. În afara sediului central, compania are alte șase locații în Houston, Texas (Statele Unite); Skjern, Danemarca; Emmeloord, Olanda; Remicourt, Belgia; Kempten, Germania; și Massy, Franța. Produsele BouMatic sunt comercializate în prezent în peste 45 de țări din întreaga lume.

Vizualizat: 1698 | Video Video 1 2 3 4 5 6 7 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Citeste si:

ANSVSA și samsarii!

ANSVSA și samsarii!

Cei de la ANSVSA ar trebui să răspundă în fața țării că nu și-au făcut treaba, amenință ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, care critică dur declarațiile făcute de actuala conducere a Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) referitoare la existența a 20.000 de samsari care se dau drept mici fermieri.

Să-i interzici țăranului să hrănească porcii cu resturi din gospodărie, înseamnă c-ai aterizat de pe altă planetă!

Să-i interzici țăranului să hrănească porcii cu resturi din gospodărie, înseamnă c-ai aterizat de pe altă planetă!

Am întrebat la toate întâlnirile pe care le-am avut: spunem că această gospodărie ţărănească ar putea fi un pericol de propagare a pestei, dar cum se explică faptul că în fermele comerciale unde sunt măsuri de biosecuritate draconice şi care trebuie respectate apare pesta? Critică ministrul agriculturii Adrian Chesnoiu absurdul regulilor de biosecuritate impuse gospodăriilor țărănești de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentului.

Angajații MADR care nu muncesc pentru fermieri trebuie să-și caute de muncă în altă parte!

Angajații MADR care nu muncesc pentru fermieri trebuie să-și caute de muncă în altă parte!

Ministrul agriculturii, Adrian Chesnoiu, este decis să schimbe sistemul de organizare din Ministerul Agriculturii, pentru că sunt prea mulți șefi. Ministrul spune că angajații ministerului care nu au înțeles că trebuie să muncească pentru fermieri vor părăsi Ministerul Agriculturii, își vor căuta de lucru în altă parte. 

Bani europeni pentru promovarea produselor agroalimentare!

Bani europeni pentru promovarea produselor agroalimentare!

Nu mai puţin de 185,9 milioane de euro au fost alocaţi de către autorităţile europene pentru promovarea produselor agroalimentare ale UE în interiorul şi în afara Uniunii în anul 2022.

UTILBEN vă oferă soluții complete pentru agricultură

UTILBEN vă oferă soluții complete pentru agricultură

Compania UTILBEN este alături de dumneavoastră, fermierii din România, cu cele mai bune soluții în materie de utilaje și echipamente agricole. De 15 ani, accentul cade pe afaceri făcute cu integritate și caracter, iar fondatorii UTILBEN, soții Ruben și Oana Marian, au construit o companie care să îi ofere fermierului român tot ce are nevoie: utilaje performante, echipamente fiabile, service specializat, piese de schimb multi-brand și tehnicieni experimentați.

Case IH și New Holland anunță parteneriate cu MacDon Industries

Case IH și New Holland anunță parteneriate cu MacDon Industries

În comunicate de presă separate, cele două companii au anunțat încheierea unor parteneriate cu MacDon Industries privind fabricarea și distribuția de headere cu benzi transportoare (draper) personalizate pentru combinele proprii.

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Plugurile Ovlac Mini pentru agricultura conservativă

Forma trupiţelor şi design-ul special al plugurilor Ovlac Mini permite amestecarea resturilor vegetale şi a solului, chiar în condiţii de secetă. Plugurile Mini sunt recomandate pentru arătura superficială, de mică adâncime, după culturile de vară şi permite combaterea mecanică a buruienilor. Cadru "on-land" permite o viteză mare de înaintare cu un consum mic de combustibil.

Un interviu cu Marius Mitra - reprezentant Ovlac în România

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

Întrebare

Întrebare
Î: De ce nu pot lucra pisicile la calculator? Detalii