Adama
Agreena
AGRICOVER

Acum este momentul pentru o investiție corectă în cultivarea porumbului și a florii-soarelui

Publicat: 30 mai 2023 - 14:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În domeniul dinamic al agriculturii, este tot mai important pentru fermierii români să caute soluții inovatoare care să-i ajute să crească randamentul culturilor, respectând totodată principiile în materie de agromediu. 

Printre progresele moderne în acest domeniu se numără utilizarea biostimulanților.  Aceste produse nu numai că au impact direct asupra creșterii plantelor, dar și mențin productivitatea pe termen lung prin stimularea microorganismelor benefice din sol. În acest sens Amalgerol și Amalgerol Essence și-au afirmat importanța ca biostimulanți de înaltă calitate care optimizează practicile pentru cultivarea porumbului și florii-soarelui. Ambele produse sunt cheia succesului pentru deblocarea întregului potențial al acestor culturi, oferind beneficii multiple agricultorilor.

 

Cum funcționează aceste produse și care sunt beneficiile pentru fermieri în cazul porumbului și al florii-soarelui?

 

1_Maize_ro_b

Îmbunătățirea sistemului radicular

Secretul eficacității se ascunde în aplicarea de două ori a Amalgerol (2 х 3 l/ha) sau  Amalgerol Essence (2 х 2 l/ha).

Această abordare stimulează o creștere intensă a rădăcinilor, permițând plantelor să acceseze nutrienții esențiali din sol la care, în mod normal, planta ajunge cu greu. Prin maximizarea absorbției nutrienților, acești biostimulanți promovează creșterea și dezvoltarea viguroasă a plantelor. 

Îmbunătățesc retenția umidității

Amalgerol și Amalgerol Essence acționează ca niște factori activi și puternici care susțin retenția umidității în sol. Îmbogățiți cu alge și substanță uscată, acești biostimulanți ajută solul să rețină umiditatea, reducând impactul secetei și al deficitului de apă asupra randamentului culturilor. Disponibilitatea crescută a apei contribuie la hidratarea optimă a plantelor și susține creșterea plantelor în timpul etapelor critice de dezvoltare. 

2_Sunflower_ro_2_b

Rezistență crescută la stres

În condiții de stres biotic și abiotic Amalgerol și Amalgerol Essence oferă o soluție fiabilă. Plini de antioxidanți, acești biostimulanți întăresc plantele, pregătindu-le pentru a face față condițiilor adverse. Indiferent dacă vine vorba de recuperare în urma stresului provocat de erbicide sau a daunelor provocate de grindină, aplicarea ambelor produse este extrem de benefică. Se recomandă încorporarea acestor două produse în practicile agricole obișnuite, nu doar după ce apar condiții adverse și stres. 

Creșterea randamentelor

Formula unică Amalgerol și Amalgerol Essence încurajează creșterea stabilă și dezvoltarea plantelor ceea ce rezultă în creșterea calității și cantității randamentelor.


În contextul actual de dezvoltare a agriculturii, caracterizat de schimbările climatice și de cererea de practici durabile, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a investi în cultivarea porumbului și a florii-soarelui cu ajutorul biostimulanților. 

3_Sunflower_ro_b
Clienții cu care avem parteneriate de lungă durată și care s-au convins în rezultatele benefice culturilor de la aplicarea biostimulanților Amalgerol și Amalgerol Essence știu cum trebuie procedat. Cei care au avut încredere în tehnologie pentru cultivarea grâului și care au făcut o primă pulverizare fac acum un al doilea tratament cu produsele noastre. Tot restul care nu au făcut tratamentul până acum, le recomandăm să se grăbească! Acum este perioada perfectă pentru tratarea culturilor de floarea soarelui și porumb. 

>>> Cele două produse pot fi aplicate cu succes nu doar pentru porumb și floarea-soarelui, ci și pentru alte culturi de primăvară, culturi de toamnă, plante cu fructe tip bacă, legume, culturi de uleiuri esențiale și plante perene. 

Tratarea cu biostimulanți are efecte benefice și prietenoase și pentru mediul înconjurător și ajută la o mai bună absorbție prin rădăcini a nutrienților disponibili în sol. Respectarea fazelor de tratare a porumbului și a florii-soarelui este obligatorie pentru ca dvs. să beneficiați de eficacitatea maximă a produselor.  

Practica arată că produsele Amalgerol și Amalgerol Essence sunt o nevoie reală și oferă beneficii majore pentru fermierii români. Faptul că acestea sunt certificate pentru practicarea agriculturii ecologice în UE înseamnă că produsele respectă toate prevederile pentru promovarea fertilizării verzi și a nutriției organice a plantelor. 

 

PENTRU CĂ INVESTIȚIA ÎN PRODUSELE CORECTE NU ESTE O CHELTUIALĂ!

FIECARE 1 EURO INVESTIT ADUCE 3 EURO! 

ACEASTA VĂ ADUCE DOAR BENEFICII!

>>> 1 : 3 <<< 

>>> Mai multe informații despre avantajele Amalgerol și Amalgerol Essence veți primi de la distribuitorii noștri în România, relații: 

Amalgerol_Amalgerol Essence_2023_Distributors RO_b 

 

Vizualizat: 1471 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Lintrac 130 - Un tractor cu totul special

Produs al companiei austriece Lindner, o afacere de familie care mizează pe o abordare mai degrabă exclusivistă decât pe producţia de masă (doar în jur de 1.800 de unităţi sunt produse anual, în funcţie de specificaţiile dorite de client), acest tractor înglobează o serie de inovaţii care îl fac extrem de atractiv.

Printre altele, dispune de o punte spate viratoare la un unghi de 20° (primul tractor standard de pe piaţă care este prevăzut cu un astfel de sistem), pentru o manevrabilitate sporită, şi are capacitatea de a lucra în pante extreme, cu o înclinaţie de până la 60%. Puntea faţă poate fi coborâtă sau ridicată pentru a se obţine o copiere precisă a terenului de către implementele utilizate. În plus, cu ajutorul tehnologiei TracLink, recunoaşterea implementelor se face în mod automat, fără intervenţia operatorului, iar debitele sistemelor hidraulice, turaţiile motorului şi ale prizei de forţă, precum şi modurile de conducere sunt setate automat.

Tractorul este comercializat în România de către Zetor (0357 440 500)

Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori! FERME DE VÂNZARE în județul Cluj! IMAGINI DIN DRONĂ // Detalii în descriere

Bancul zilei

La cumpărături

La cumpărături
Un tip făcea cumpărături într-un supermagazin cu un cărucior în care era şi băieţelul său de doi ani. Detalii