Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Numărătoare

Publicat: 13 iunie 2011 - 19:50
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Un cioban şi un doctor matematician călătoresc cu trenul...trec pe lângă o stână...la care ciobanul 1,2,3,4,...,329 de oi.

Matematicianul ajunge pe la cincizeci şi ceva de oi şi se pierde...


Trec pe lângă altă stână...la care ciobanul 1,2,3,4,...,723 de oi; matematicianul scoate un laptop, se conectează la internet, prin satelit, gprs şi altele...tot nu apucă să numere oile nicicum...


Mai trec pe lângă o stână...la care ciobanul 1,2,3,4,5,...,978 de oi.
Matematicianul rămâne perplex. Înfuriindu-se îi spune ciobanului:"auzi bă, ciobane, eu sunt un membru înalt al academiei române.
Am încercat să le număr, m-am conectat prin gprs, am sunat la prieteni şi nu am reuşit nicicum să număr blestematele alea de oi... cum ai făcut?"
...."păi foarte simplu dom'le: numeri picioarele şi împarţi la 4"

Turmă de oi

Vizualizat: 2475 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii