Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Numărătoare

Publicat: 13 iunie 2011 - 19:50
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Un cioban şi un doctor matematician călătoresc cu trenul...trec pe lângă o stână...la care ciobanul 1,2,3,4,...,329 de oi.

Matematicianul ajunge pe la cincizeci şi ceva de oi şi se pierde...


Trec pe lângă altă stână...la care ciobanul 1,2,3,4,...,723 de oi; matematicianul scoate un laptop, se conectează la internet, prin satelit, gprs şi altele...tot nu apucă să numere oile nicicum...


Mai trec pe lângă o stână...la care ciobanul 1,2,3,4,5,...,978 de oi.
Matematicianul rămâne perplex. Înfuriindu-se îi spune ciobanului:"auzi bă, ciobane, eu sunt un membru înalt al academiei române.
Am încercat să le număr, m-am conectat prin gprs, am sunat la prieteni şi nu am reuşit nicicum să număr blestematele alea de oi... cum ai făcut?"
...."păi foarte simplu dom'le: numeri picioarele şi împarţi la 4"

Turmă de oi

Vizualizat: 2393 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Fertilizarea cu rata variabila

Fertilizarea cu rata variabila

Distributia îngrasamintelor cu rata variabila deschide o noua era în practicile de cultivare a solului si managementul resurselor naturale. Dezvoltarea si implementarea acestui nou concept are drept scop promovarea unei agriculturi durabile, îmbunatatirea calitatii produselor agricole si a mediului.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Ce face un nou angajat...

Ce face un nou angajat...
Un tânăr absolvent al secţiei de Management era foarte încântat de postul pe care se angajase într-o importantă companie multinaţională. Detalii