19800 EUR / Fix
Procesul de producere a uleiului:
Materia prima este continuta in buncar, apoi, patrunzand prin supapa, intra in melc.
Snecul zdrobeste samanta si o muta in camera de presare, care consta dintr-un cilindru cu gauri, un arbore de melc care creeaza presiune, un con pentru presare si o piulita pentru reglare.
Tortul este indepartat prin golul din piulita, uleiul prin orificiile din cilindrul camerei.
Avantajele uleiului de floarea soarelui presat la rece:
• Conserva vitaminele, acizii grasi, substantele care contin fosfor si alte componente biologic active.
• Miros si gust placut.
• Durata lunga de valabilitate. Spre deosebire de presarea la cald, uleiul finit nu devine tulbure dupa o lunga perioada de timp si nu capata ulterior un gust ranced de deteriorare.
• In timpul presarii la rece, ramane un produs rezidual util (tort), care dupa o prelucrare suplimentara este folosit ca faina pentru animale, pasari si pesti
ESTE COMPUSA DIN:
1. Snec flexibil 6m cu convertizor de frecventa;
2. Calibrator de seminte
3. decorticator seminte
4. Transportor cu banda
5. Transportor cu banda
6. Aspirator
7. Presa de ulei cu surub GARMET-150 Flaoare soarelui kg/h
Vizualizari: 94
Publicat in: 14 septembrie 2024 - 18:17