KWS+
Reclama header after big part 2

VAND TEREN INTRAVILAN BACAU 6.80 EUR/M2 (Stare Foarte Bună)

Textul anuntului

Vand teren intravilan agricol 2060 m2 Bacau, situat la 80 m de noul RAR (soseaua Bacau-Onesti) urcand pe soseaua spre Sarata Bai. Deschidere 10.23 m; utilitati: gaz, curent, apa (2017)

Pret

6.8 EUR / m2 / Negociabil

Vechimea anuntului

1314 zile

Momentul trimiterii anuntului

12 iunie 2017 - 20:18

Date de contact

Nume:BALACEANU DANIELA
Tara:Romania
Judet:Bucuresti
Localitate:Bucuresti
Adresa:BUCURESTI
Telefon:0746070799
E-mail:

Anunţ accesat

771 ori

Baza de date la zi

17 ianuarie 2021

Anunturi noi

3

Toate anunturile

1281

Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016.

„Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone.

Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie