Adama
Agreena-direct
AGRICOVER

Anunturi Vand legume

Ordine de listare: Crescator  [Descrescator]   
Rezultate: [5]  
Pagini: [1]  1   

oferim credite si investitii

300 EUR / litru / Negociabil
buna ziua tuturor pentru anul acesta oferim credite si investitii intre persoane serioase si rapide in 48 de ore. Între 2.000 și 3.500.000 de euro cu o rată a dobânzii de 2% până la 3%. Va stam la dis
Vizualizari: 59   Publicat in: 17 noiembrie 2023 - 01:41

+27780802727 happens Magic Ring powers for money luck London UK

Preţul nu e specificat.
CALL/WHATSAPP PSYCHIC ON +27780802727 Magic ring blessed with the ancestral spirits power. Tap into the power of the spiritual realm with magic rings. Magic rings for love, magic rings for money, magi
Vizualizari: 57   Publicat in: 06 noiembrie 2023 - 17:06

Buy fake USD / buy fake cad / Buy fake euros ( WHATSAPP : +1(725

1000 USD / kg / Negociabil
Buy fake USD / buy fake cad / Buy fake euros ( WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ) Buy Xanax Online , (Telegram : @Scottbowers12 ) Buy a Real Passport Online , ( https://buyfakecurrency.com ) Buy driver lic
Vizualizari: 79   Publicat in: 03 noiembrie 2023 - 11:20

*CASA DISPONIBIL Imediat* tatiana.mendescostas@gmail.com

1500 RON / m2
Inchiriez camera luminoasa langa universitate. Camera este dotata cu un pat dublu, un birou si un dulap, o bucatarie si o sala de mese in zonele comune, fara cupluri sau animale Camera este doar pentr
Vizualizari: 713   Publicat in: 26 ianuarie 2023 - 02:38

Vand varza proaspata!

1 RON / Negociabil
Varza proaspata de vanzare, 2-4 kg !
Vizualizari: 765   Publicat in: 18 decembrie 2022 - 00:01
Ordine de listare: Crescator  [Descrescator]   
Rezultate: [5]  
Pagini: [1]  1   

Baza de date la zi

30 noiembrie 2023

Anunturi noi

67

Toate anunturile

1116

Video

Horațiu Buzgău: ”Ca să ai succes trebuie să știi unde vrei să ajungi!” | podcast agroSTORY #18

Horațiu Buzgău: ”Ca să ai succes trebuie să știi unde vrei să ajungi!” | podcast agroSTORY #18

Grupul AGRIND din Tășnad, jud. Satu Mare are la bază o mică activitate agricolă de familie, dezvoltată după anii ’90, cu multă muncă, provocări și implicare. Investițiile și fructificarea la maxim a fondurilor europene au adus societatea la ceea ce este astăzi: peste 3.000 de hectare exploatate în cultura mare, procesare (morărit și panificație), zootehnie (bovine de lapte și de carne) și pomicultură, toate sectoarele fiind dezvoltate pentru a ajunge cât mai aproape de consumatorul final.

Toate acestea au fost clădite cu viziune, perseverență, curaj, dar și prudență de un adevărat trio tehnico-economico-financiar: bunicul și tatăl, absolvenți de studii agricole și fiul, Horațiu Buzgău, absolvent de Științe economice. Alături de ei, o întreagă echipă de prieteni, colaboratori, angajați, parteneri, clienți. ”O întreagă familie!”, spune Horațiu cu mândrie.

Horațiu a făcut primii pași în viață direct... în câmp! A fost implicat de mic în toate activitățile agricole ale familiei, învățarea practică ajutându-l să înțeleagă foarte bine cât este de importantă agricultura și industria alimentară, inclusiv din punct de vedere economic. A decis încă din clasele primare că aceasta va fi calea de urmat și că relevanța cifrelor în agribusiness se transpune, până la urmă, în succesul care determină acțiunile și investițiile viitoare.

Deși are doar 25 de ani, tânărul antreprenor mi-a oferit o adevărată lecție de economie agrară aplicată, teoria fiind transpusă în practică și, evident, în cifrele pe care le obține afacerea agricolă a familiei sale. Cea mai recentă investiție a grupului, în cultura de alun certificată ecologică pe 50 de hectare, suprafață integral irigată, a dat naștere brandului ALLU, Horațiu fiind managerul Holiv Ecoplant, firma care are ca obiect de activitate producția și procesarea alunelor, investiție de asemenea realizată cu fonduri europene.

Horațiu Buzgău a venit la agroSTORY cu o poveste pe cât de frumoasă, pe atât de plină de învățăminte pentru orice tânăr aflat la început de drum în agricultură.


Povestea porumbului de Cărpiniş Massey Ferguson a convins de la prima lucrare CLAAS România - soluţii digitale, servicii post-vânzare şi training specializat pentru operatori!