Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Forum cu tema „Vremea, clima şi apa - motoarele viitorului nostru sustenabil în context global”

Publicat: 21 martie 2012 - 09:38
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

„Vremea, clima şi apa - motoarele viitorului nostru sustenabil în context global” este tema unui forum organizat miercuri şi dedicat zilei de 22 martie - Ziua Mondială a Apei şi împlinirii a 62 de ani de la intrarea în vigoare a zilei de 23 martie - Ziua Mondială a Meteorologiei.

Decizia de a sărbători Ziua Meteorologiei la nivel mondial a fost luată în anul 1950 de Organizaţia Meteorologică Mondială (OMM), care şi-a asumat responsabilitatea de a stimula colaborarea internaţională pentru protecţia vieţii şi a bunurilor.

Sărbătorirea acestei zile are, în fiecare an, un subiect ales în prealabil. În 2012, tema este „Vremea, clima şi apa - motoarele viitorului nostru sustenabil în context global”. Această temă are scopul de a ilustra beneficiile aduse de informaţiile despre vreme, climă şi apă diferitelor sectoare socio-economice.

Forumul este organizat de Fundaţia „Grupul de Iniţiativă Ecologică şi Dezvoltare Durabilă”, împreună cu Academia Română, Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu – Şişeşti”, Forumul Academic Român, Administraţia Naţională de Meteorologie, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, Ministerul Mediului şi Pădurilor, Universitatea de Agronomie şi Medicină Veterinară, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi ApaNova.
sursa: Agerpres

Vizualizat: 1683 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

ARBOS, prima baie de mulţime

ARBOS, prima baie de mulţime

Arbos, un nume nou pentru piaţa românească, promite să dinamizeze şi mai mult competiţia pe segmentul tractoarelor de putere medie şi mică. Prima participare la o expoziţie de agricultură în ţara noastră am consemnat-o în această primăvară, la AGRARIA.
Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Tomit Agri Macchine, colaborare cu Great Plains Trelleborg ţine pasul cu noile provocări din agricultură T6 cu Dynamic Command

Bancul zilei

Dilemă...

Dilemă...
Nu ştiu ce este mai nasol: Detalii