Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 2
Reclama header after big part 3

Circa 700 de voluntari participă la împăduririle din Timiş, prin mişcarea „Plantăm fapte bune în România”

Publicat: 18 noiembrie 2011 - 13:24
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Începând cu data de 19 noiembrie, circa 700 de voluntari din judeţul Timiş vor planta 8.000 de specii de frasin pe două ha de terenuri agricole degradate aparținând Consiliilor Locale Livezile şi Dudeştii Vechi, din judeţul Timiş.

Mişcarea „Plantăm fapte bune în România!” are ca beneficii creşterea suprafeţei împădurite din ţara noastră, implicarea publicului larg într-o iniţiativă de anvergură în beneficiul comunităţii, valorificarea prin împădurire a terenurilor agricole degradate cât şi prevenirea alunecărilor, deşertificării sau inundării prin plantarea pe terenuri cu astfel de riscuri.

În judeţul Timiş, mişcarea „Plantăm fapte bune în România!” este coordonată de Asociaţiile Timişoara.ro şi Eco Club Timişoara şi beneficiază de implicarea Eventeam UK. Partenerii instituţionali sunt: Instituţia Prefectului Judeţului Timiş, Consiliul Local Livezile, Consiliul Local Dudeştii Vechi, Institutul de Studii şi Proiectări Energetice, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Timiş, ITRSV Timiş, Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest Timişoara.

Miscarea-Plantam-fapte-bune-in-Romania_b

ONG-urile participante la această acţiune în Timiş sunt: Noua Acropolă, Liga Studenţilor Chimişti din Universitatea Politehnica, Fundaţia Bethany, Centrul Local Licos.

De asemenea, la acţiune vor participa şi studenţi ai Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, specializarea Silvicultură şi Peisagistică din cadrul USAMV, elevi ai Şcolii generale 13, precum şi oameni din Timişoara şi din cele două comune.

Vizualizat: 2248 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

Semănătoarea TUME Nova Combi Star 4000

APAN Agriculture Equipments împreună cu producătorul finlandez TUME a prezenta la Indagra 2019 semănătoarea Nova Combi Star 4000. Semănătoarea Nova Combi Star este o semănătoare directă în mirşite, cu disc de pregătire şi fertilizare pentru cereale păioase.

Interviu cu Endre KOVÁCS, reprezentat Tume pentru România, Ungaria şi Serbia

 

Reporter: Gheorghe Ghişe

Brinkman - Let’s improve together Titan Machinery - Red Carpet 2019 VALTRA seria F - Agritechnica 2019

Bancul zilei

Confuzie...

Confuzie...
O bătrânică visează într-o noapte că Dumnezeu vorbeşte cu ea şi îi promite că o să mai trăiască 40 de ani pentru că a fost credincioasă. Detalii