Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Bio România organizează conferinţe de informare pentru fermierii mureşeni

Publicat: 15 martie 2012 - 09:37
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică „Bio România” organizează, în perioada 14-16 martie 2012, în judeţul Mureş, mai multe conferinţe pentru diseminarea informaţiilor privind proiectul „Completarea sprijinului financiar acordat de UE pentru restructurarea agriculturii în România (CESAR)”.

Proiectul urmăreşte îmbunătăţirea serviciilor de orientare pentru fermieri în vederea unei mai bune gestionări a veniturilor şi a bunurilor, acesta fiind destinat tuturor fermelor de subzistenţă.

Asociaţia „Bio România” elaborează „proiecte tip” destinate fermelor de subzistenţă, adaptate specificului zonelor de deal şi de munte, pe care le pune gratuit la dispoziţia fermierilor şi a consultanţilor specializaţi pe măsura 112 – „Instalarea tinerilor fermieri” şi 141 „Încurajarea fermelor agricole de semi-subzistenţă” din PNDR, dar şi în conformitate cu HG nr. 759 din 21 iulie 2010 privind acordarea de ajutoare specifice pentru îmbunătăţirea calităţii produselor agricole în sectorul de agricultură ecologică, acordând în acelaşi timp asistenţă tehnică pentru implementarea acestor proiecte.

Conferinţele organizate de Bio România au avut loc miercuri în localităţile Ibăneşti, Hodac şi Gurghiu, joi vor fi în Solovastru şi Urişiu de Sus, iar vineri în satul Idicel Pădure din judeţul Mureş.
sursa: Agerpres

Vizualizat: 2171 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

FENDT - Medalii de argint la AGRITECHNICA 2019

Fendt a obţinut două medalii de argint la Agritechnica 2019. Una pentru "Sistemul de automatizare pentru vehicul şi dispozitive în viticultură" - inovaţie dezvoltată împreună cu Braun Maschinenbau şi care creşte în mod semnificativ performanţele tractoarelor viticole, reducând totodată efortul operatorului de pe tractor. O altă medalie de argint pentru "Fendt IDEALDrive" prin care braţul de direcţie şi volanul este înlocuit cu un joystick plasat pe cotiera din stânga şi care integrează toate funcţiile braţului de direcţie, de la volan la indicator, crescând astfel vizibilitatea şi manevrabilitatea în timpul recoltării. Combina IDEAL Drive este prima maşină agricolă autopropulsată, cu comandă completă prin joystick.

 

Interviu cu Radu Tălpan - brand manager Fendt, MEWI

Reporter: Gheorghe Ghişe

Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor Noutăţi Great Plains la Agritechnica 2019

Bancul zilei

Doi tractorişti

Doi tractorişti
Doi tractorişti scot pita ,slana, bat o ceapă de roata de la tractor şi se pun să mănânce. Detalii