Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

SCHIMBĂRI ATESTATUL DE PRODUCĂTOR!

Publicat: 03 aprilie 2017 - 15:57
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ÎN VIGOARE! Atestatul de producător este valabil un an de la data emiterii, iar producătorii agricoli nu mai trebuie să-l vizeze semestrial, anunță un Ordin al ministrului agriculturii care modifică Legea 145/2014, publicat astăzi, 3 aprilie 2017, în Monitorul Oficial.

În vechea formulare, valabilitatea atestatului de producător era de un an calendaristic de la data emiterii și se viza semestrial, prin aplicarea ștampilei și semnăturii primarului comunei, orașului, municipiului, sectorului municipiului București, după caz (Legea 145/2014, art.3, alin.2).

Odată cu intrarea în vigoarea a Ordinului ministrului agriculturii, valabilitatea atestatului de producător este de un an și nu mai necesită vize semestriale. De asemenea, din formularul de atestat de producător au fost eliminate rubricile legate de vizele semestriale. 

atestat-producator_b

Vizualizat: 10773 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

AgroConcept şi-a prezentat gama de combine şi hedere

AgroConcept şi-a prezentat gama de combine şi hedere

Importator şi distribuitor exclusiv al mărcii New Holland în România, AgroConcept a adus anul acesta la AgriPlanta-RomAgroTec cea mai mare combină de recoltat cereale din lume, deţinătoarea recordului mondial la recoltatul grâului în decurs de 8 ore.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Colectorul de bolovani Sisteme de recoltat propuse de MEWI Soluţiile NHR Agropartners înaintea secerişului

Bancul zilei

Cifra 7

Cifra 7
Bulă visează cifra 7 Detalii