Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Agriplanta - RomAgroTec 2017

ANUNȚUL lui DRAGNEA despre SUBVENȚIILE FERMIERILOR!

Publicat: 21 aprilie 2017 - 14:13
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

ROMÂNIA VA PRIMI CEA MAI MARE SUMĂ! România este singura țară care va primi cea mai mare sumă de la Comisia Europeană pentru decontarea subvențiilor, 402 milioane de euro, a anunțat Liviu Dragnea, președintele PSD, la Vrancea, unde a participat la inaugurarea sezonului de combatere a căderilor de grindină pentru anul 2017, alături de ministrul agriculturii, Petre Daea.

Gradul de acordare a subvențiilor către fermieri este de 96,4%. Mie mi s-a spus că este 97%, dar, în realitate, este 96,4%. Ceea ce înseamnă că fermierii români și-au primit banii, practic, pentru a face lucrările agricole. În același timp, economia are de câștigat pentru că acești bani se rostogolesc în economie.

Este pentru prima dată când România, într-o adresă trimisă la toate ministerele agriculturii din toate țările din Uniunea Europeană, este țara care va primi cea mai mare sumă în luna aprilie, de decontat, 402 milioane de euro. Asta arată că interesul nostru pentru domeniul agriculturii este uriaș, a declarat Liviu Dragnea, la Focșani.

Liviu Dragnea a mai spus că nu are, deocamdată, ce să-i reproșeze ministrului agriculturii, Petre Daea. Este un membru al cabinetului pe care, cel puțin până la această oră, îl apreciez foarte mult, care cunoaște foarte bine programul de guvernare PSD, a spus Dragnea. De asemenea, șeful PSD este convins că "există o mare apetență a fermierilor pentru cele două programe de sprijin financiar",  ajutorul de minimis de 3.000 de euro pentru tomate și programul pentru carne de porc, 10.000 de euro = 200 de capete de porci.

Președintele Partidului Social Democrat a fost astăzi la Unitatea de Combatere a Grindinei din Focșani, Vrancea, împreună cu ministrul agriculturii, Petre Daea pentru inaugurarea sezonului de combatere a grindinei.

daea-si-dragnea-vrancea_b

Vizualizat: 6996 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

AGRICOVER: Tendinţe şi inovaţie în agricultură

AGRICOVER: Tendinţe şi inovaţie în agricultură

Începând cu ora 10 a zilei de 2 februarie, sala NATO a Hotelului Piatra Mare din Poiana Braşov a devenit neîncăpătoare pentru cei 700 de fermieri invitaţi să participe la Conferinţa anuală Agricover. Tema din acest an abordează tendinţele şi inovaţiile din agricultură, alături de specialişti ai Agricover, KWS Seminţe, Bayer, Belchim, Syngenta, Adama, Timac Agro, Dow AgroSciences, Arysta Lifescience, Intermag. Printre subiectele luate în discuţie se numără soluţii inovatoare în agribusiness, tendinţele în finanţarea agriculturii, dezvoltarea IMM-urilor prin servicii profesionale de consultanţă în afaceri şi potenţialul oleaginoaselor în agricultura din România.

tex si video: RODICA ORJANU
montaj: CLAUDIU BOROBEI

Povestea porumbului de Cărpiniş Scapă sau nu rapiţa de îngheţurile din iarnă? LAPTE DE MĂGĂRIŢĂ DE LA STÂNĂ

Bancul zilei

La şcoală...

La şcoală...
Bulă la şcoală. Detalii