Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Agriplanta - RomAgroTec 2017

Primele NOUTĂŢI FENDT pentru AGRITECHNICA 2017!

Publicat: 30 martie 2017 - 10:19
Comenteaza   | Galerie   | Video 1 2   | Print | Trimite unui prieten

LUMEA MAŞINILOR AGRICOLE SE PREGĂTEŞTE PENTRU AGRITECHNICA 2017! În avanpremieră, constructorul german Fendt a anunţat o parte dintre noutăţile pe care le va prezenta fermierilor din toată lumea în această toamnă.

Pe 28 martie 2017, într-o conferinţă de presă online, Peter-Josef Paffen, vicepreşedinte şi managing director Fendt, Roland Schmidt, director marketing şi Sepp Nuscheler, care conduce departamentul de presă, au prezentat, în avanpremieră, o parte din noutăţile pe care constructorul german de tractoare şi maşini agricole le pregăteşte fermierilor în acest an, precum şi strategia companiei. Mai multe detalii vor fi dezvăluite într-o conferinţă de presă oficială, la începutul lunii septembrie.

tractoare-fendt-agco_b

Fendt 500 şi 700 Vario Power Plus
Din 2017, seriile Fendt 500 şi 700 Vario vor fi disponibile în patru variante de echipare: Power, Power Plus, Profi şi Profi Plus. Varianta Vario PowerPlus va fi disponibilă din iunie 2017, cu opţiunea suplimentară pentru sistemul de ghidare VarioGuide.

Cu 11% a crescut în ultimii doi ani (din 2014 până în 2016) numărul tractoarelor vândute de Fendt cu echipare Power, iar ţinta producătorului german pentru 2018 este ca un sfert din tractoarele din segmentul de putere medie pe care le vinde să fie cu echipare PowerPlus.

Noul standard Fendt: Sistem de ghidare automată de la 100 CP!
Fendt introduce sistemul complet integrat de ghidare automată pentru toate tractoarele peste 100 CP. Din martie 2017, cu livrare după jumătatea anului, seria Fendt 300 Vario (Fendt 310, 311, 312 şi 313 Vario, între 101 - 132 CP) va fi disponibilă şi în varianta ProfiPlus, cu sistemul de ghidare automată VarioGuide.

Tot ca noutate, pentru echiparea ProfiPlus, fermierii vor putea alege dintre două receptoare diferite - NovAtel şi Trimble - ce acoperă toate nivelurile de precizie, de la VarioGuide la VarioGuide RTK.

Cuple hidraulice cu cap plat (FFC) şi pentru Fendt 800 şi 900 Vario
Tot de la jumătatea anului 2017, cuplele hidraulice modulare cu cap plat (flat face couplings - FFC), medaliate cu argint la Agritechnica 2013 şi disponibile, în prezent, în opţiunea standard doar pentru tractoarele Fendt din seria 1000, vor fi introduse şi pentru tractoarele Fendt 800 şi 900 Vario.

cupla-plata-FENDT_b

Potrivit datelor prezentate de companie, Fendt 724 Vario (630 unităţi), Fendt 516 Vario (533 unităţi) şi Fendt 313 Vario (440 unităţi) au fost pe primele trei locuri în topul tractoarelor noi, din toate mărcile, înregistrate în Germania în 2016. 

În România, tractoarele şi maşinile agricole Fendt sunt vândute de firma MEWI, unic distribuitor autorizat.

Agritechnica 2017, cea mai mare expoziţie de tehnică agricolă din lume, organizată de DLG (Societatea Germană pentru Agricultură), se desfăşoară în perioada 12 - 18 noiembrie, la Hanovra, Germania.

Vizualizat: 1267 | Video Video 1 2 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Videouri atasate

1.
Play Fendt 724 VARIO POWER

Fendt 724 VARIO POWER

15 noiembrie 2015
2.
Play FENDT la Agritechnica 2013

FENDT la Agritechnica 2013

29 noiembrie 2013

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

AGRICOVER: Tendinţe şi inovaţie în agricultură

AGRICOVER: Tendinţe şi inovaţie în agricultură

Începând cu ora 10 a zilei de 2 februarie, sala NATO a Hotelului Piatra Mare din Poiana Braşov a devenit neîncăpătoare pentru cei 700 de fermieri invitaţi să participe la Conferinţa anuală Agricover. Tema din acest an abordează tendinţele şi inovaţiile din agricultură, alături de specialişti ai Agricover, KWS Seminţe, Bayer, Belchim, Syngenta, Adama, Timac Agro, Dow AgroSciences, Arysta Lifescience, Intermag. Printre subiectele luate în discuţie se numără soluţii inovatoare în agribusiness, tendinţele în finanţarea agriculturii, dezvoltarea IMM-urilor prin servicii profesionale de consultanţă în afaceri şi potenţialul oleaginoaselor în agricultura din România.

tex si video: RODICA ORJANU
montaj: CLAUDIU BOROBEI

Povestea porumbului de Cărpiniş Scapă sau nu rapiţa de îngheţurile din iarnă? LAPTE DE MĂGĂRIŢĂ DE LA STÂNĂ

Bancul zilei

La şcoală...

La şcoală...
Bulă la şcoală. Detalii