Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Agriplanta - RomAgroTec 2017

ÎNREGISTREAZĂ-TE ONLINE şi CÂŞTIGI! Cum AJUNGI la AGRIPLANTA - ROMAGROTEC!

Publicat: 16 mai 2017 - 14:35
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

VINO LA CEL MAI MARE EVENIMENT AGRICOL ÎN CÂMP DIN ROMÂNIA! Expoziţia AgriPlanta-RomAgroTec, organizată de DLG InterMarketing, se desfăşoară în perioada 18 - 21 mai 2017, la Fundulea, judeţul Călărași.

Începând cu ediţia din 2017 a AgriPlanta - RomAgroTec, intrarea în expoziție se face fie pe baza înregistrării online, a invitației gratuite de vizitare completată nominal şi integral sau pe baza biletului de intrare (în valoare de 20 de lei) achiziționat la intrarea în expoziție.

Accesul vizitatorilor în expoziție se va face diferențiat pentru cei care au invitații de vizitare, bilete de intrare, respectiv cei care se înregistrează online.

INTRARE SEPARATĂ şi TOMBOLĂ SPECIALĂ pentru VIZITATORII care se înregistrează ONLINE!

Înregistrează-te online până pe 17 MAI 2017, ORA 18.00, pe pagina de internet a expoziţiei www.agriplanta.ro! Completează corect, cu datele tale, toate câmpurile din formularul online și poţi să intri în expoziţie fără să mai ai nevoie de o invitaţie pe hârtie sau de bilet. Vizitatorii care se înregistrează online vor avea acces în expoziţie pe o intrare separată şi vor participa la o tombolă specială cu premii.

INREGISTRARE-ONLINE-AGRIPLA_b

Expoziţia AgriPlanta-RomAgroTec este deschisă zilnic în perioada 18 - 21 mai 2017, între orele 9.00 - 18.00.

Vezi alte evenimente la AgriPlanta-RomAgroTec 2017: VINO la AGRIPLANTA-ROMAGROTEC 2017 și CÂȘTIGĂ un TRACTOR și o EXCURSIE la AGRITECHNICA!

Cum ajungi la AgriPlanta-RomAgroTec?

Accesul auto dinspre Bucureşti către AgriPlanta-RomAgroTec se face de pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, ieşirea din dreptul localităţii Fundulea, la km 35, apoi mergeţi circa 1 km pe DJ402, spre Nana (Olteniţa).

Transport GRATUIT din Fundulea

Vizitatorii pot parca la expoziție, în limita spațiului disponibil, sau în Fundulea, în spații amenajate pentru parcare, marcate cu însemnul „Pentru vizitatori”. Transferul vizitatorilor de la parcarea din Fundulea până la expoziție se va realiza GRATUIT, cu microbuze inscripționate, puse la dispoziție de organizatorul expoziţiei, DLG InterMarketing.

Vizualizat: 1431 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Pariul unui tânăr fermier, Cătălin Alb

Pariul unui tânăr fermier, Cătălin Alb

Deşi are numai 24 de ani, Cătălin Alb a acumulat destulă experienţă la ferma pe care o administrează împreună cu tatăl său, în localitatea Şeitin din judeţul Arad. Lucrează 90 de hectare, marea majoritate luate în arendă, şi creşte 40 de vaci pentru lapte. La vârsta de 11 ani a urcat pentru prima oară într-un tractor, dar marea sa pasiune este zootehnia.

Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Claudiu Borobei

Cosul cu lavanda IPSO Agricultură la Agraria 2017 MEWI la Agraria 2017

Bancul zilei

Doi peşti

Doi peşti
Doi peşti trăiau într-un acvariu. Detalii