Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Agriplanta - RomAgroTec 2017

Asociaţia Fermierilor din România a fost EXCLUSĂ dintre MEMBRI FONDATORI ai LAPAR

Publicat: 16 februarie 2017 - 18:29
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Trebuie să specificăm că şi Asociaţia Producătorilor Agricoli Galaţi a fost exclusă. Conform Anexei 1, de la noul Act Constitutiv al Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România. Modificarea Actului Constitutiv şi modificarea Statului LAPAR au fost hotărâte în urma Adunării Generale a Acţionarilor desfăşurate anul trecut pe 12.02.2016 şi consfiinţite pe 26.10. 2016 prin hotărâre judecătorească.

Aşa că, cel puţin din punct de vedere legal, Adrian Rădulescu, care ar fi trebuit să reprezinte AFR la Adunarea Generală LAPAR, nu mai trebuia invitat.
E ciudat cum printr-o decizie se poate şterge istoria. Cum să negi că AFR a fost membru fondator LAPAR, prin vot?! Mâine, poimâne vom supune votului şi cifra unu, dacă tot se poate orice prin vot.

SCAN-HOTARARE-TRIBUNAL1_b

În rest, ar fi bine ca, într-o bună zi, toate asociaţiile, ligile şi paraligile din agricultură să-şi dea mâna peste ţărâna patriei, dacă vor dori să realizeze ceva concret. Cum ar fi şteregerea „unicul regret” al liderului LAPAR, Legea 17/2014. Sau zecile de alte regrete ale mai ştiu eu care dintre multele organizaţii profesionale din agricultură.

Vizualizat: 505 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Pariul unui tânăr fermier, Cătălin Alb

Pariul unui tânăr fermier, Cătălin Alb

Deşi are numai 24 de ani, Cătălin Alb a acumulat destulă experienţă la ferma pe care o administrează împreună cu tatăl său, în localitatea Şeitin din judeţul Arad. Lucrează 90 de hectare, marea majoritate luate în arendă, şi creşte 40 de vaci pentru lapte. La vârsta de 11 ani a urcat pentru prima oară într-un tractor, dar marea sa pasiune este zootehnia.

Redactor: Liviu Gordea
Imagine: Claudiu Borobei

Cosul cu lavanda IPSO Agricultură la Agraria 2017 MEWI la Agraria 2017

Bancul zilei

Doi peşti

Doi peşti
Doi peşti trăiau într-un acvariu. Detalii