Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

Asociaţia Fermierilor din România a fost EXCLUSĂ dintre MEMBRI FONDATORI ai LAPAR

Publicat: 16 februarie 2017 - 18:29
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Trebuie să specificăm că şi Asociaţia Producătorilor Agricoli Galaţi a fost exclusă. Conform Anexei 1, de la noul Act Constitutiv al Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România. Modificarea Actului Constitutiv şi modificarea Statului LAPAR au fost hotărâte în urma Adunării Generale a Acţionarilor desfăşurate anul trecut pe 12.02.2016 şi consfiinţite pe 26.10. 2016 prin hotărâre judecătorească.

Aşa că, cel puţin din punct de vedere legal, Adrian Rădulescu, care ar fi trebuit să reprezinte AFR la Adunarea Generală LAPAR, nu mai trebuia invitat.
E ciudat cum printr-o decizie se poate şterge istoria. Cum să negi că AFR a fost membru fondator LAPAR, prin vot?! Mâine, poimâne vom supune votului şi cifra unu, dacă tot se poate orice prin vot.

SCAN-HOTARARE-TRIBUNAL1_b

În rest, ar fi bine ca, într-o bună zi, toate asociaţiile, ligile şi paraligile din agricultură să-şi dea mâna peste ţărâna patriei, dacă vor dori să realizeze ceva concret. Cum ar fi şteregerea „unicul regret” al liderului LAPAR, Legea 17/2014. Sau zecile de alte regrete ale mai ştiu eu care dintre multele organizaţii profesionale din agricultură.

Vizualizat: 569 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Case IH Agronomic Design

Case IH Agronomic Design

În plină campanie de recoltat cereale păioase, Titan Machinery a organizat deplasarea a două combine Case IH la Igriş, în judeţul Timiş, pentru a servi drept material de studiu în cadrul demo tur-ului Agronomic Design, seria de evenimente în câmp dedicate promovării bunelor practici în agricultură. Asta se întâmpla la început de iulie şi marca practic ultima etapă a turului, când, pe parcursul a două zile, fermieri din vestul ţării, dar şi colegi din Serbia şi Croaţia, au fost invitaţi să descopere performanţele şi avantajele combinelor Axial-Flow.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Ţuţuianu a pariat pe New Holland „Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi Graul care da intre 8 si 10 tone/ha

Bancul zilei

La doctor

La doctor
Un bâlbâit vine la doctor. Detalii