Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

VIOREL NICA: COSTURILE CU APA DE IRIGAT AU SCĂZUT CU 60%!

Publicat: 16 iunie 2017 - 08:40
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten
EVENIMENT! ZIUA CÂMPULUI LA FETEȘTI

EVENIMENT ÎN CÂMP LA AGRICHIM FETEȘTI! Fermierul Viorel Nica le-a spus agricultorilor prezenți la evenimentul de la Fetești că au scăzut cu 60% cheltuielile cu apa de irigat! Astfel, pentru o producție foarte bună, agricultorii nu trebuie să ezite să-și irige culturile.

Pe 15 iunie, la Agrichim Fetești, societate administrată de președintele Ligii AOUAI, fermierul Viorel Nica, s-au adunat peste 150 de fermieri la Ziua Câmpului. Fermieri de prin sud, dar și de prin țară, chiar și din Covasna.

M-am întâlnit la ferma lui Viorel Nica și cu directorul executiv al Direcției Agricole Covasna, Csaba Konczei, care i-a însoțit pe fermierii care au relații comerciale cu Viorel Nica, știut fiind că acesta produce în principal sămânță. fetesti-agrichim_bO altă surpriză plăcută a fost să-l întâlnesc pe George Roiban, director marketing și dezvoltare portofoliu la INNVIGO, care a pus bazele unei colaborări pe termen lung cu fermierul ialomițean.

Dragoș Dima, Donau Soja, nu putea să lipsească mai ales că platforma de soia devenită deja tradițională, mai are un pic până la prezentarea oficială. Adela Popescu, fost ministru al Agriculturii și cea care a pus bazele primei asociații a fermierilor AFR, un om de o complexitate deosebită și cu o cunoaștere a fenomenului agricol la superlativ, a întregit un tablou de câmp aproape de ideal.

Am privit cu admirație o solă cu grâu de 700 ha care promite peste 9 t / ha, dar și lotul demo cu porumb, cereale păioase și rapiță, ca de obicei, bine prezentat.coperta-agrichim_b

Viorel Nica lucrează peste 3.500 ha în întregime irrigate și a ținut să le precizeze fermierilor prezenți să se unească în organizații de udători și să irige pentru că de anul acesta costurile cu apa de irigat au scăzut cu circa 60%. 

Pe larg despre evenimentul din agricultură, de la Agrichim Fetești în revista Ferma.

tractor-fetesti_b

ziua-campului-fetesti_b

                                                                                    

Vizualizat: 1660 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

AgroConcept şi-a prezentat gama de combine şi hedere

AgroConcept şi-a prezentat gama de combine şi hedere

Importator şi distribuitor exclusiv al mărcii New Holland în România, AgroConcept a adus anul acesta la AgriPlanta-RomAgroTec cea mai mare combină de recoltat cereale din lume, deţinătoarea recordului mondial la recoltatul grâului în decurs de 8 ore.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Colectorul de bolovani Sisteme de recoltat propuse de MEWI Soluţiile NHR Agropartners înaintea secerişului

Bancul zilei

Cifra 7

Cifra 7
Bulă visează cifra 7 Detalii