Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Reclama header after big part 3

O NOUĂ SESIUNE lansată de AM POPAM! Se alocă 860.000 de EURO!

Publicat: 13 iulie 2017 - 18:03
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Direcţia Generală Pescuit - Autoritate de Management pentru POPAM anunţă lansarea celui de-al doilea apel pentru cereri de finanţare în cadrul Măsurii III.2 2 – Punerea în aplicare a strategiilor de dezvoltare locală plasate sub responsabilitatea comunităţii (inclusiv costuri de funcţionare şi animare) - Selectarea Grupurilor de acţiune locală pentru pescuit (FLAG-uri).

Această măsură se încadrează în Prioritatea Uniunii 4 - Creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă şi sporirea coeziunii teritoriale.

Perioada de depunere a proiectelor este 13 iulie 2017 – 11 septembrie 2017, iar cererile de finanţare şi documentele anexate pot fi introduse şi respectiv ataşate on line cu semnătură electronică în aplicaţia electronică MySMIS 2014-2020, disponibilă la adresa web http://www.fonduri-ue.ro/mysmis.

Alocarea financiară totală pentru costurile de funcţionare şi animare a prezentului apel este de 3.933.984,00 lei, echivalentul a 860.000,00 euro.

Valoarea maximă eligibilă aferentă unei cereri de finanţare, reprezentând costuri de funcţionare şi animare (denumit în cadrul aplicaţiei informatice SMIS 2014-2020 „proiect”) este de 1.829.760,00 lei (echivalentul a 400.000,00 EURO la cursul de schimb INFOREURO de 4,5744 LEI/EUR, valabil în luna iulie 2017).

Detalii despre apelurile lansate se găsesc pe situl Autorităţii de Management, www.ampeste.ro.

sursa: comunicat MADR

Vizualizat: 1645 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Case IH Agronomic Design

Case IH Agronomic Design

În plină campanie de recoltat cereale păioase, Titan Machinery a organizat deplasarea a două combine Case IH la Igriş, în judeţul Timiş, pentru a servi drept material de studiu în cadrul demo tur-ului Agronomic Design, seria de evenimente în câmp dedicate promovării bunelor practici în agricultură. Asta se întâmpla la început de iulie şi marca practic ultima etapă a turului, când, pe parcursul a două zile, fermieri din vestul ţării, dar şi colegi din Serbia şi Croaţia, au fost invitaţi să descopere performanţele şi avantajele combinelor Axial-Flow.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Ţuţuianu a pariat pe New Holland „Ziua grâului” Diosig 2017 - 1000 de participanţi Graul care da intre 8 si 10 tone/ha

Bancul zilei

La doctor

La doctor
Un bâlbâit vine la doctor. Detalii