Reclama header big full
Agroinfo
Agroinfo Agroinfo Agroinfo
KWS+
Agriplanta - RomAgroTec 2017

IMAGINI PE CARE TREBUIE SĂ LE VEZI! Petre DAEA, VEDETĂ pe COPERTĂ!

Publicat: 09 aprilie 2017 - 19:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

AGRARIA 2017. Ministrul agriculturii, Petre Daea, apare pe coperta revistei FERMA! Șeful de la Agricultură a fost fotografiat la standul pe care grupul media FERMA, din care face parte și AGROINFO, l-a avut la AGRARIA 2017. Pentru cei care nu au apucat să fie prezenți la acest eveniment de excepție, dar și pentru cei care au participat și nu au reușit să vadă toate manifestațiile din târg, AGROINFO aduce un set de imagini și informații la cald.

Prima licitație de Angus, show măcelăresc cu masterchefi care i-au învățat pe vizitatori cum se gătește carnea de vită, atât de delicioasă și sănătoase și concursul  miss-agraria_bMiss AGRARIA 2017 sunt câteva dintre secvențele care compun un eveniment reușit din agricultură.

Presărăm această incursiune la AGRARIA 2017 cu clișee în care veți vedea mașini și utilaje agricole performante.

Bălțata Românească crescută de fermierul Ilie Mircea Rus a luat titlul de Miss AGRARIA 2017. La paradă, văcuța fermierului a fost aplaudată timp de 26 de secunde, astfel și-a adjudecat premiul.

Din partea Cooperativei Someș Arieș, crescătorul a primit un premiu de 1.000 de lei.

De la organizatorul AGRARIA, DLG Intermarketing, premiul este o excursie la Hanovra, la expoziția Agritechnica, perioada 12 – 18 noiembrie 2017.

Veți merge împreună cu noi să vizitați cea mai mare expoziție de mașini agricole din lume, a spus Corina Mareș, DLG Intermarketing.

De la Dairy House, crescătorul a primit un tablou care înfățișează chiar o văcuță.

Iubim văcuțele sănătoase, fericite. Eu sunt Pieter Helfferich și reprezint grupul olandez Dairy House care susține sectorului laptelui românesc, a spus reprezentantul Dairy House.

VIDEO AICI!

 

show-macelaresc-agraraia_b

Show măcelăresc

Prima licitație de Angus din România a fost deschisă de un discurs mobilizator al ministrului agriculturii, Petre Daea. Au participat fermieri care promovează rasa Angus,  Paul Cristescu, Peter Tamas Nagy, Paula Ionescu, Budrala Gheorghe. În ring, bovine Angus, una și una. Nu e de mirare că tribunele au fost neîncăpătoare pentru toți cei care au vrut să admire animalele și să participe la prima licitație.

licitatie-angus_b


AGRARIA 2017 ÎN CIFRE!

15.687 vizitatori în trei zile. 325 de firme din 13 ţări, participante. Suprafaţa expoziţională, 10 ha. AGRARIA se ține în fiecare la Jucu, județul Cluj.

 ministru-coperta_bmasina-baloti_bferma-agraria_btractor-agraria_b

imagine-frumoasa-agraria_b

vizitatori-agraria-2017_b

Vizualizat: 2642 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

AGRICOVER: Tendinţe şi inovaţie în agricultură

AGRICOVER: Tendinţe şi inovaţie în agricultură

Începând cu ora 10 a zilei de 2 februarie, sala NATO a Hotelului Piatra Mare din Poiana Braşov a devenit neîncăpătoare pentru cei 700 de fermieri invitaţi să participe la Conferinţa anuală Agricover. Tema din acest an abordează tendinţele şi inovaţiile din agricultură, alături de specialişti ai Agricover, KWS Seminţe, Bayer, Belchim, Syngenta, Adama, Timac Agro, Dow AgroSciences, Arysta Lifescience, Intermag. Printre subiectele luate în discuţie se numără soluţii inovatoare în agribusiness, tendinţele în finanţarea agriculturii, dezvoltarea IMM-urilor prin servicii profesionale de consultanţă în afaceri şi potenţialul oleaginoaselor în agricultura din România.

tex si video: RODICA ORJANU
montaj: CLAUDIU BOROBEI

Povestea porumbului de Cărpiniş Scapă sau nu rapiţa de îngheţurile din iarnă? LAPTE DE MĂGĂRIŢĂ DE LA STÂNĂ

Bancul zilei

La şcoală...

La şcoală...
Bulă la şcoală. Detalii